Log inRegister
Elin - Utpressad till sex del 1

Part 7: Elin - Utpressad till sex del 7

Copyright (c) 2020, PhG. ALL Rights Reserved

This story may not be reproduced in any form for profit or on another website
without the written permission of the author. The author may be contacted
by writing at: maximus384@hotmail.com



En ny vuxensaga av det hårdare slaget. Den här sagan innehåller, förutom rutten kvinnosyn, påtvingat sex, våld, tvång och förnedring, dvs. allt det som jag brukar skriva om. Skulle DU känna att de sakerna inte är din grej, ja då ska du absolut klicka dig till någon annan novell, jag menar verkligen det. Är du osäker, läs om det här förordet och ta en funderare på om Du vill fortsätta.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Fortfarande kvar?
Mycket nöje önskar PhG


Del 6.2

Elin vaknade till och tittade mot klockan som stod på nattduksbordet bredvid Waldemars säng.
Klockan visade lite över elva och Elin sträckte på sig.
Gårdagskvällen kändes avlägsen, som en dröm, men minnet av den fanns i henne. Männen som utnyttjat henne, hur Elin tvingats njuta trots att hon inte ville. Så Waldemar, att han nu visste och vetat hela tiden. Eller ja, visste nästan allt. Han hade inte sagt något om Elin och Lollo, men Elin kände att om han skulle säga något så fick hon ta det då. Nu ville hon bara njuta av det nya lugn som hon kände.
Elin drog undan det tjocka duntäcket från sin nakna kropp och steg ur sängen. Nu skulle hon ta en dusch och fixa sig i ordning innan hon tog något att äta.
Då hon var klar steg hon ut från sovrummet.
Elin gick genom de tysta korridorerna och rummen. Hela herrgården verkade ligga öde och tom.

Elin gick ner till köket och ordnade kaffe och en smörgås till sig. Medan hon åt plingade hennes mobil till. Ett sms från Waldemar. Elin läste sms:et.
”God morgon sjusovare, kom till biblioteket då du är klar”.
Elin svalde och en stöt av nervositet sköt genom hennes kropp utan att hon kunde förklara varför.
Gårdagskvällen hade varit både hemsk och underbar. Men vad skulle hända nu? Waldemar ville att hon skulle stanna hos honom. Den tanken kändes underbar men trots det fanns där ett litet korn avskavande tvivel. Vad skulle hända om hon sa nej? Inte för att hon ville det, inte som hon kände nu, men om hon skulle säga nej? Vad skulle hända då?
Elin mindes på det lugna och sakliga sätt Waldemar han berättat om vad han skulle göra med Linda, skicka henne till kontoret i Ryssland för att bli ”kontorshora”.
Elin höll i den varma kaffekoppen medan tankarna gick runt i hennes huvud.
Linda, som skulle bli tvungen att ligga med olika män, inte ha något val, utan att ge sin kropp till främlingar som andra bestämde att hon skulle ha sex med. Tanken var lite skrämmande men samtidigt kunde Elin inte låta bli att känna den där skadeglädjen som fick henne att skämmas. Hon borde inte känna så, det var inte rätt. Kanske kunde hon övertala Waldemar att inte skicka iväg Linda till Ryssland? Varför inte bara avskeda henne? Eller var det så att Waldemar njöt av makten och kontrollen över Linda? Och om han njöt av att kontrollera andra, skulle han då kontrollera henne också?
Elin slog bort tankarna ur huvudet och drack ur sitt kaffe. Allt det där fick vänta. Nu ville hon bara njuta av tanken på att Waldemar brydde sig om henne, att det inte fanns några hemligheter längre. Eller ja, det fanns en. Den där som hon delade med Lollo, att de hade haft sex.
Elin bet sig i läppen medan hon gick uppför trappan mot biblioteket. Skulle hon våga säga något om det? Waldemar visste ju om henne och Erik, men det kändes som om det skulle vara skillnad då det kom till Lollo.
Då hon stod framför de stora mörka dörrarna kunde hon inte låta li att kasta en blick upp mot taket. Där någonstans fans en kamera som registrerade alla som rörde sig utanför de stora dörrarna, så fler kameror inne i biblioteket. Elin rodnade då hon tänkte på hur Waldemar sett allt som de tre affärsmännen gjort med henne, hur hon först kämpat emot för att sen tvingas njuta av vad de gjorde med henne.
Elin kände hur hon rodnade än djupare då hon tänkte på at allt fanns på film. Men Waldemar skulle aldrig visa den för någon, det kände hon inom sig.
Elin la handen på dörrhandtaget och sekunden innan hon skulle öppna dörren var det en sak som dök upp och försvann lika snabbt i hennes huvud, något som Lollo hade sagt. Men så var tanken borta lika snabbt som den kommit och Elin öppnade dörren och steg in i biblioteket.

Det stora rummet såg annorlunda ut nu i dagsljus. Inte alls lika mörkt och hotfullt som igår, men trots det kände Elin en ofrivillig rysning då hon steg in. Men så såg hon Waldemar stå där och Elin kände hur ett leende spred sig över hennes ansikte.
– Hej, jag kom så fort jag såg dit meddelande, sa hon glatt och började gå emot honom, bara för att tvärstanna och stirra med öppen och förvånat gapande mun.
Där, på mattan framför Waldemar låg…
– Linda…?!
Elin stirrade förvånat ner på den blonda unga kvinnan som stod helt naken på knä med nedböjt huvud framför Waldemar.
Linda lyfte huvudet då hon hörde Elins röst och hon såg hur Linda hade en svart bitboll i munnen. Bollen hölls på plats av svarta remmar som spändes fast i nacken på henne. Linda var bakbunden, ett par svarta bojor höll hennes handleder i ett stadigt grepp och strax ovanför hennes armbågsleder satt ytterligare ett stramande svart läderband. Elin kunde se hur det svarta läderbandet spände och hur det sjönk in i Lindas solbrända hud. Elin tittade ner på henne och såg hur saliv rann ur Lindas mun, hon kunde se den blixtrande rasande blicken i Lindas blåa ögon. Den var så lik den hatfyllda blick Elin fått i gårkväll. Men nu kändes Lindas blick inte skrämmande där hon stod fjättrad på knä med en svart bitboll i munnen.
Elin svalde och kände hur hennes puls snabbade på, det hettade i hennes kropp då hon lät blicken glida över Lindas nakna och slanka kropp.
– Jag tänkte du vill säga hej då till Linda innan hon åker, sa Waldemar, hans hand tog tag i Lindas blonda hår och tvingade upp hennes huvud.
Elin kunde höra hur Linda försökte säga något men det blev bara till ett dämpat mummel bakom bitbollen. Hon kunde se hur Lindas käkar hårdnade runt bitbollen och hur svagt skakade på huvudet medan hon tittade argt på Elin.
Elin tittade ner på sin slagna fiende och kände hur pulsen började slå i hennes kropp. Hon såg hur Linda vred sina bojade handleder
– V… vad vill du att jag ska göra med henne? Elin kunde höra sin egen röst, höra hur upphetsningen som nu fanns i hennes kropp hördes i hennes egna ord.
Waldemar sa inget utan släppte taget om Lindas blonda hår och hon drog snabbt bort sitt huvud från Waldemars hand.
Elin drog efter andan och kände hur det hettade i kroppen. Det var inte rätt att utnyttja Linda så här, hon var helt utlämnad åt Elins godtycke, Gud, Linda var ju till och med handbojad och helt hjälplös…
Tankarna som skulle ha avskräckt henne för bara några veckor sedan verkade nu bara än mer tändande. Att få dominera och förnedra den kvinna som själv gjort detsamma mot Elin. Det var fel, hon borde inte… men samtidigt kände Elin en vilja att äntligen kunna ge igen på den som hade plågat henne utan minsta tanke på hur det känts för Elin själv.
Elin gav Waldemar en blick där han satt i en av de bekväma läderfåtöljerna och såg hur han log svagt. Bredvid honom på ett litet vid fåtöljen stod ett glas whisky bredvid den uppfällda laptoppen. Så kunde Elin se hur Waldemar kastade en blick på ett sidobord och Elin såg att det låg en piska där, ett läderskärp, fler olika stavar, en strap–on och en tub med glidmedel.
Elin lät sin blick glida över föremålen och så tillbaka till Linda som höll sitt huvud sänkt. Elin kunde höra hur snabbt Linda andades och hur hon darrade lite. Var hon rädd? Eller var det ilska? Efter det som hon gjort mot Elin så hade hon anledning att vara mest rädd, kanske Linda inte trodde att Elin skulle våga göra något mot henne.
I normala fall skulle Elin ha blivit förfärad över att en annan människa var rädd för henne, men nu med Linda kändes det tillfredställande och upphetsande på ett sätt som hon aldrig tidigare känt, att han sin forna plågoande bunden och på knä, helt utlämnad fyllde Elin med en berusande känsla av makt och begär.
Elin gick bort mot bordet och plockade upp en svart liten piska. Hon kände den svala tyngden av läderhandtaget i sin hand. Linda, fortfarande på knä, gav ifrån sig ett skrämt litet ljud som fick Elin att dra efter andan i upphetsning.
Elin gick mot Linda som försökte vrida sig runt för att se vad Elin tagit från bordet, bitbollen i hennes mun glänste av saliv, i hennes ögon bytte ilskan ut mot en förvånad blick. Det var som om Linda inte kunde tro att det nu var Elin som hade makten.
Så höjde Elin piskan och lät den med ett vinande fall ner över Lindas nakna rygg.
Det träffade den smidiga solbrända huden och Lindas skrik dämpades av bitbollen i hennes mun. Elin såg ett svagt rosa streck på Lindas hud och utan att tänka efter höjde hon handen igen och lät piskan falla, igen och igen. Lindas dämpade skrik hördes medan Elin piskade henne. Hon såg hur Linda försökte undkomma slagen utan att lyckas. Känslan av makt och upphetsning fyllde hennes kropp men det var inte nog att piska sin forna plågoande, hon ville göra något mer med henne, låta Linda få känna på det som hon själv utsatts för kvällen innan.
Elin piskade till Linda så hårt hon förmådde och hörde det dämpade skriket från den blonda unga kvinnan då piskan ritade ett nytt streck i den perfekta huden. Hon såg hur tårar rann nerför Lindas kinder. Ilska och förvåning vek från Lindas blåa ögon och ersättes av rädsla, så av smärta då ett nytt hårt piskrapp träffade hennes nakna välformade kropp. Hon borde inte göra det här, inte njuta av att plåga en annan kvinna, men känslan av att äntligen kunna slå tillbaka och ge igen var överväldigande.
Elin släppte piskan på golvet och utan att tveka drog hon av sig tröjan. Hon var naken under och hon kunde känna Waldemars blick på sina bara bröst. Såg han hur styva hennes bröstvårtor var? Hur det hettade i hennes ansikte och hur en rodnad färgade hennes kinder röda?
Elin sparkade av sig skorna och kände hur svalt golvet var mot hennes bara fötter. Så drog hon snabbt och ivrigt av sig de mjuka byxorna och trosorna i ett och samma drag. Nu stod hon där helt naken framför den darrande Linda. Elin kunde höra hennes snabba andetag och hon såg hur Lindas axlar hjödes och sänktes i snabb andhämtning.
Elin hörde hur den andra kvinnan mumlade något bakom bitbollen medan hon tittade bedjande upp mot Elin, men nu brydde hon sig inte. Med tassande steg gick Elin fram mot bordet och hennes ögon föll på den stora svarta strap–on som låg där. Hon hade aldrig använt en sådan, inte förrän nu…
Elin tog upp den och började ta den på sig. Hon spände remmarna som skulle hålla den konstgjorda svarta silikonkuken på plats och i ögonvrån såg Elin hur Waldemar betraktade henne från sin skinnfåtölj då Elin nu kulle våldta Linda.
Elin såg att det också låg en tub med apotekets glidmedel där, men den fick vänta en stund, hon ville göra något mer först med Linda nu då hon hade chansen.
Elin hukade ner framför Linda och knäppte upp spännet som höll bitbollen på plats, Lindas hud var varm, nej het, och de röda märkena efter piskan lyste på hennes släta hud.
Elin tog bitbollen ur Lindas mun och den tidigare så självsäkra Linda tittade med skrämd blick på Elin.
– Elin… s… snälla…j… jag…
Elin lyssnade inte på Lindas darrande hesa stämma istället ställde hon sig upp och riktade in den konstgjorda kuken som stod ut från hennes underliv mot Lindas mun. Elin riktade in löskuken mot Lindas mun och hon såg hur Linda tvekande öppna munnen för den svarta platskuken. Elin kunde se den svällande svarta toppen på kuken glida in i Lindas mun, den blonda unga kvinnan tittade med stora blåa ögon upp mot Elin medan löskuken sakta försvann in i Lindas mun.
Elin fattade tag om Lindas blonda hår med ett bestämt grepp. Det kändes bra att vara den som hade kontroll nu, vara den som bestämde. Hon höll kuken stilla i Lindas mun innan hon började röra höfterna fram och tillbaka. Lite prövande först, för att få in någon sorts känsla. Var det så här det var för en man då han tvingade en flicka att suga av honom?
Elin kunde inte känna allt som en man kände, men hon kände den berusande känslan av makt. Så stötte hon till hårt och tvingade ner den svarta kuken ner i Lindas hals. Hon hulkade till, hostade och det lät som om hon skulle kräkas. Men Elin fortsatte att stöta fram och tillbaka, djupt ner i Lindas hals.
Elin njöt av att se den andra kvinnan kämpa efter luft, kämpa med att ta emot den stora tjocka kuken som nu knullade in och ut ur hennes mun. Linda vred sina bakbundna händer i hjälplös vanmakt medan Elin njöt av att knulla hennes mun, långa sega trådar av saliv hängde från den svarta kuken och hela dess konstgjorda längd glänste av saliv.
Elin ville förnedra Linda, plåga henne och utnyttja henne på samma sätt som hon själv blivit utnyttjad. Det var fel att göra så här mot en annan kvinna, men Elin kunde inte förneka den enorma upphetsning och tillfredsställes det gav att äntligen kunna få slå tillbaka och ge igen för att det som hänt henne sen hon kom hit till herrgården. Elins händer fattade ett hårt tag om Lindas blonda hår medan hon tvingade den tjocka kuken allt djupare och hårdare ner i den hjälplösa unga kvinnan hals.
Linda grymtade, flämtade och hulkade. Tårar strömmande nerför hennes rödflammiga kinder medan hon kämpade med den grova platskuken som fyllde hennes mun och hals
Elin flämtade till och drog långsamt ut kuken från Lindas mun. Centimeter efter centimeter av glänsande svart silikontub lämnade Lindas flämtande mun. Herregud så djupt ner hon hade kommit i Lindas hals!
Den svarta kuken vippade hotfullt framför Lindas flämtande mun.
– Vänd dig om… upp med rumpan…
Linda svalde, hostade och blinkade bort tårar medan hon klumpigt rörde sig på knä för att lyda, långa strängar av seg saliv hängde ur hennes mun.
Hon vände sig om och lät överkroppen vila mot golvet, hennes mjukt rundade och smidiga stjärt uppvänd mot Elin att göra vad hon ville med.
Elin kunde se hur Linda darrade svagt i rädsla, men hon gjorde inget för att fly undan eller göra motstånd. För hur skulle hon göra det? Från Waldemars håll hade hon ingen hjälp att vänta och från Elin var det bara straff och smärta som väntade. Det var som om Linda helt resignerat inför det som väntade henne. Hon hade haft allt men nu hade Waldemar vänt henne ryggen och inte bara det, hon skulle förvisas till ett kontor där hennes jobb nu skulle vara att ge sin kropp till de män som ville ha den. Elin kände att hon borde tycka synd om Linda, men inte nu, inte då hon undergivet hukade framför henne med sin spänstiga stjärt vänd mot Elin

Elin tittade bort mot bordet. Hon ville använda någon av de saker som låg där och hennes blick föll på det tunga svarta läderskärpet. Elin tog upp det och vägde det i handen. Lädret kändes svalt i hennes hand och hon kunde höra Linda dra efter andan.
– Elin… snälla… du… du behöver inte göra det…
Lindas röst lät så darrande svag och ynklig att Elin kom av sig för en sekund.
Men så tittade Elin ner på den välformade kvinnliga kroppen. Hon såg kurvorna, formerna och musklerna under den släta brunbrända hyn som nu glänste i ljuset från solen som strömmade in genom de höga fönstren. Hon såg den fasta stjärten, de breda höfterna, den smala midjan, de välformade brösten med de trubbiga bröstvårtorna. Elin lät blicken vandra tillbaka över den välformade kroppen som trimmats under otaliga timmar i gym. De smidiga benen, de smala vristerna och de ljust rosa rynkande fotsulorna. En våg av sadistisk upphetsning sköljde genom hennes kropp och suddade bort de känslor av medlidande som flammat upp.
Så höjde hon handen med skärpet och lät den svepa ner i en vinande båge.
Det smällde till högt då skärpet landade över Lindas stjärt och den blonda unga kvinnan skrek till i smärta. Elin höjde handen igen oh slog så hårt hon förmådde.
En ny skarp smäll och Linda skrek igen, högt. Ett brett mörkrött märke flammande över den perfekta huden och Elin kunde se hur Linda vred sina händer, bojorna bet in i hennes handleder och lämna djupa röda märken efter sig.
Elin slog igen och igen, ritade nya djupröda märken i den känsliga varma huden för varje slag. Lindas skrik ekade i biblioteket, skrik som blev till snyftningar och hulkande gråt. Waldemar betraktade den grymma scenen, hans höll sin ådriga och svällande kuk i handen medan han betraktade de båda kvinnorna, rollerna dem emellan ombytta nu.
Elins panna glänste av svett och hon lät skärpet falla över Lindas lår, ett nytt skri och ett nytt rött märke.
Elin kände hur det värkte i armen av ansträngning och hon lät skräpet falla ner på golvet. Så tog hon ett steg framåt, grep tag om Lindas höfter och tvingade upp den jämrande och snyftande unga kvinnans bak. Den grova platskuken gled över den rödpiskade huden som nu brustit på flera ställen. Men Elin hade inte den minsta sympati med Linda, tvärtom. Hon ville att hon skulle ha ont., känna sig utnyttjad och förnedrad.
Med ett bestämt grepp drog hon isär Lindas stjärt, den grova kuken pekade mot Lindas hårlösa och rynkiga anus. Hon jämrade sig svagt då Elin tryckte den svällande svarta kuken mot det försvarslösa lilla hålet.
– E… Elin…s… snälla…n… nej…
Linda stammade fram orden med matt röst, tjock av gråt, men Elin struntade i det. Hon spottade ner mot den omöjligt lilla öppningen, drog det feta svarta ollonet längs den heta lilla öppningen, spottade igen innan hon höll den tjocka platskuken i ett stadigt grepp och så tryckte hon till. Lindas skrik skar igen genom biblioteket och hela hennes kropp spändes medan Elin sakta trängde sig igenom den motspänstiga ringmuskeln. Elin stirrade fascinerat ner och såg hur den lilla ringen sakta tvingades isär av det svällande svarta ollonet, tänjdes ut och så började den grova kuken att centimeter för centimeter våldta sig in i den skrikande och snyftande Lindas bakre hål.
Elin höll Lindas svetthala höfter i ett hårt grepp, hennes naglar sjönk djupt in i den feberheta huden medan hon ovant stötte och pressade på medan hon tvingade in den enorma svarta kuken i den stramande trånga bakre hålet. Elin böjde sig framåt, knäande och pressade på. Lindas stjärthål var som en uttänjd rosa ring den svarta pålen och Elin fascinerades av hur mycket en kvinnokropp kunde ta emot. Hade hon själv bara kvällen innan tagit emot tre olika män samtidigt i sin kropp? En sak som hon inte en trott vara möjligt innan. Men det var då, som en annan tid då hon var naiv och oskyldig.
Elin tryckte på och såg hur Lindas kropp tvingades ta emot hela den tjocka svarta kuken, hela vägen in. Elin höll sig stilla. Hon kände Lindas varma hud mot sin, höra hennes snabba heta andhämtning och så snyftningarna och jämret som fick hennes kropp att darra under Elin.
Så började Elin att knulla, långa djupa tag, in och ut ur den torterade unga kvinnokroppen som nu var helt i Elins våld, herregud, hon kunde göra vad hon ville med Linda!
Gång på gång stötte Elin in och ut ur Lindas anal, hon njöt av varje stöt, varje stön som tvingades fram mellan Lindas skära läppar. Stötarna från den stora plastkuken skickade ilningar av njutning genom Elins kropp.
Med ett stön drog sig Elin ut från Lindas anal. Med ivriga fingrar löste hon upp spännena som höll straponen på plats. Med en duns föll den ner på golvet och Elin grepp tag i Lindas blonda hår och tvingade upp hennes huvud från golvet. Lindas ansikte var svettigt, håret i oordning och hennes kinder var strimmiga av tårar, men Elin brydde sig inte. Hon tvingade upp Lindas huvud mot sitt dunkande våta kön och utan att säga något förstod Linda vad hon skulle göra. Elin flämtade till då hon kände Lindas mjuka läppar och tunga mot sitt kön.
Elin flämtade till då hon kände Lindas tunga glida över hennes svullna blygdläppar, glida in mellan dom, slicka hennes darrande rosa klitoris som gled som en hård liten pärla under Lindas tunga.
Elin flämtade till, kände hur hela hennes kropp spändes och hon kastade huvudet bakåt, flämtade till och ett högt stön trängde fram ur hennes mun då det gick för henne. Hennes ben darrade så att hon var tvungen att greppa tag hårt om Lindas huvud medan orgasmen exploderade genom hennes kropp.
Elin lät njutningen flöda genom hennes kropp och först då den var över släppte hon sitt tag om Lindas huvud. Hon såg ner på sina händer och såg att det fanns långa ljusa hårstrån från Linda i hennes händer. Linda hade flämtande sjunkit samman på golvet framför Elin.
– Underbart!
Elin rycktes upp från de behagliga varma efterdyningarna av sin orgasm och insåg att hon faktiskt helt glömt bort att Waldemar suttit och betraktat henne och Linda.
Elin kände sig osäker på vad hon skulle svara utan fick fram ett tack. Trots osäkerheten kändes det bra, väldigt bra. Inte bara känslan av att ha njutit, utan också att se Linda ligga förnedrad och utnyttjad vid hennes fötter.
Waldemar reste sig upp ur fåtöljen och Elin såg hur hans stora hårda kuk avtecknade sig mot de välsittande kostymbyxorna. Han gick fram mot Linda som låg stilla och ihopkrupen på golvet. Hennes nakna kropp glänste av svett och de röda piskmärkena lyste på hennes kropp.
Waldemar sträckte ner handen och samlade ihop en handfull av Lindas silkesmjuka blonda hår och slet bryskt upp den unga kvinnan från golvet.
Linda skrek till i smärta med gjorde inga försök att undkomma. För hur skulle hon det? Hennes handleder och armar var fortfarande fast i de svarta läderbanden och Elin kunde se de djupröda märkena i Lindas hud.
Waldemar höll Lindas hår i ett hårt grepp och drog henne mot skrivbordet. Men en bestämd rörelse så tvingade han ner den nakna unga kvinnan på mage mot den mörkbruna skrivbordsytan med sitt gröna skrivunderlägg. Lindas spänstiga och rundade stjärt låg helt blottad och utlämnad för honom. Elin såg hur Waldemar ställde sig bakom Linda, hennes nakna ben på var sida om honom. Så kunde Elin höra raspandet från Waldemars gylf och hur han fattade tag i Lindas höft med ena handen medan han krånglade ut sin stora mörka kuk.
Elin stirrade fascinerat på dem båda. Waldemar bökade och Elin såg hur han drog isär Lindas ena stjärthalva.
– N… nej! I… inte där…!
Linda skrek fram sin protest men en ton av uppgivenhet i hennes röst. Hennes protest slutade i ett skrik av smärta då Waldemar stötte in sin grova hårda kuk in i lindas utnyttjade anal. Trots Att hon redan var uttänjd efter Elins våldtäkt så var det en grov påle som skulle in i hennes smärtande bakre hål. Waldemar fattade tag om Lindas höfter och började knulla henne med djupa, hårda tag, utan att bry sig om Lindas skrik som ekade i det stora biblioteket.



Added 2 jul 2020   Stories   #Man #Woman #Woman as bottom #BDSM #Discipline #Psychological dominance #Pain #Spankings #Service #Shame play #Age play #Shoes/boots #Stockings/underwear #Costumes #Wet #Voyeurism #Exhibitionism

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 26276  Report