Log inRegister
Elin - Utpressad till sex del 1

Part 8: Elin - Utpressad till sex del 8

Copyright (c) 2020, PhG. ALL Rights Reserved

This story may not be reproduced in any form for profit or on another website
without the written permission of the author. The author may be contacted
by writing at: maximus384@hotmail.com



En ny vuxensaga av det hårdare slaget. Den här sagan innehåller, förutom rutten kvinnosyn, påtvingat sex, våld, tvång och förnedring, dvs. allt det som jag brukar skriva om. Skulle DU känna att de sakerna inte är din grej, ja då ska du absolut klicka dig till någon annan novell, jag menar verkligen det. Är du osäker, läs om det här förordet och ta en funderare på om Du vill fortsätta.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Fortfarande kvar?
Mycket nöje önskar PhG




Klockan hade hunnit bli långt över midnatt då Elin stod framför Waldemars dörr den som ledde till hans privata kontor. Elin insåg att hon visste vart hans kontor låg men att hon aldrig varit inne i rummet. Och varför skulle hon vara inne där? Men nu var hon det, beredd på det allra värsta.
Elin hade tvättat och skrubbat sig ordentligt, tvättat sitt långa hår och klätt sig i en mjuk grå mysdress som satt löst runt hennes kropp. På fötterna hade hon ett par ljusa tygskor. Elin lyfte sin darrande hand, kände hur hårt hennes hjärta slog och knackade på den mörkbruna trädörren. Det var tyst och Elin hoppades halvt om halvt att Waldemar inte skulle vara där. Men så hörde hon en mörk röst som sa kom in.
Försiktigt tryckte hon ner dörrhandtaget, öppnade dörren och steg in.
Rummet var klädd i mörk ek, en öppen spis i ena ändan av rummet, ytterligare en dörr bredvid den. Bokhyllor täckte väggarna avbrutna av en serie med ett halvdussin släckta skärmar som satt infällda i väggen. En skrivbordslampa spred ett behagligt mjukt sken.
Waldemar satt bakom sitt skrivbord, en laptop stod uppslagen på skrivbordet framför honom.
Elin steg in, kände rädslan i kroppen och hur hårt hennes hjärta slog.
Vad skulle hon säga?
– Jag…, började hon men insåg att hon inte visste vad hon skulle säga eller ens hur hon skulle fortsätta. Elin kände igen hur nära den förtvivlade gråten låg.
Waldemar gjorde en avvärjande gest bakom skrivbordet.
– Du behöver inte säga någonting, sa han. Jag vet.

Elin andades ut för en sekund innan hon kände en kall våg ila genom kroppen. Han… visste…
Men vad visste han? Allt? tänk om han visste om allt!
Tusen tankar for genom Elins huvud på en gång, som ett skenande tåg med en enda slutdestination, fängelse!
Men hon måste ha sett ut som hon kände sig i den sekunden, för Waldemar gav henne ett leende.
– Ta det lugnt, se inte så rädd ut, kom hit.
Elin gick osäkert över till honom. Hans lugna röst och leende fick henne att känna sig en aning bättre till mods. Kanske det inte var så illa trots allt? Han hade ju inte blivit arg, inte heller hade dörren slitits upp och poliser rusat in för att sätta handbojor på henne och föra iväg henne.
Fortfarande osäker ställde hon sig bredvid Waldemar som lutade sig bakåt en aning i stolen. Han var ledigt klädd, en ny vit skjorta och ett par svarta byxor.
Han fattade tag i Elins ena hand med sin och drog flickan mot sig. Viljelöst lät sig Elin dras ner i hans knä och det kändes bra. Hon kunde känna hans varma starka kropp under den krispigt vita skjortan och hon kände en varm behaglig känsla sprida sig i kroppen. Hon lutade sitt huvud mot hans starka muskulösa bröst, rädd att han skulle skjuta bort henne. Men han gjorde det inte utan hon kände hans ena hand, stark och varm, mot hennes axel.
– Du… du vet inte allt som jag…, började hon men tystnade, osäker på hur hon skulle fortsätta.
– Jag vet, sa han och strök henne över hennes nytvättade hår.
Elin lyft huvudet och tittade upp på honom och mötte hans blick medan hennes hjärta slog hårt i rädda snabba slag.
– Vet du? Frågade hon.
Waldemar nickade och med en knapptryckning slog han igång ett program på sin laptop som stod på skrivbordet.
I ögonvrån såg Elin flera av de infällda skärmarna i väggen tändas upp. Hon vred en aning på huvudet medan hon hörde Waldemar knappa på datorn.
Elin såg en bild på en av skärmarna. Bilden var inte en bild utan en film och Elin kände igen var den var tagen någonstans, biblioteket! Vinkeln på kameran talade om att den satt strax ovanför bokhyllorna, men Elin kunde inte minnas att hon ens lagt märke till att det fanns en kamera där. Den måste vara placerad och dold så att man inte skulle upptäcka den. Så såg Elin en gestalt röra sig på skärmen och Elin flämtade till.
Det var hon själv på filmen!

Klädd i bekväma myskläder och gymnastikskor på fötterna. Elin tittade på filmen av sig själv då hon gick fram till en av de stora bokhyllorna. Elin kunde se hur hon på filmen drog fingertopparna längs de bruna skinnbanden. Trots att det knappt var något ljus alls i biblioteket fångade kameran upp precis allt i de tydligaste HD. När var det här taget?
Sekunderna senare fick hon svaret då hon såg sig själv på filmen titta mot den bortre ändan av biblioteket. Plötsligt var den en ny kameravinkel. Den visade Elin bakifrån hur hon gick bort mot en dörr i den bortre ändan av biblioteket, en ljusstrimma löpte runt den rektangulära dörren och talade om att ljuset var tänt i det angränsande rummet. Elin såg sig själv på filmen lägga handen på dörrhandtaget och skulle precis skjuta upp den tunga dörren då hon hejdade sig. Något på andra sidan dörren fick henne att tveka och Elin såg sig själ kika in i den lilla springan i dörren.

Med ens slog det Elin när filmen var tagen.
Biblioteket… den där kvällen då hon sett Waldemar och Linda ha sex i arbetsrummet!
Elin flämtade till högt och kände hur hela hennes kropp blev stel, en kall våg av panik blixtrade genom hennes kropp. Men Waldemar hade förutsett hennes reaktion. Hans höll henne i ett fast grepp och tvingade henne att vara stilla i hans knä. Hon var som ett skrämt rådjur framför en bil och han var fast besluten att inte låta det här villebrådet fly undan.
– K… kameror…, fick Elin ur sig, med hettande kinder.
– Ja, kameror, det finns många dyrbara böcker i biblioteket så jag lät installera kameror där också för ett par år sen. Waldemars ena arm låg runt Elins smala midja där hon satt i hans knä.
–Så (mellanslag) du kunde se…, började Elin medan hennes blick var som nitad vid bildskärmen där hon kunde se sig själv stå och smygtitta in i det angränsande rummet. I sitt minne kunde hon komma ihåg vad hon sett den gången, och hur upphetsad hon blivit. Som om Waldemar kunde läsa hennes tankar klickade han på laptoppen och i bildskärmen bredvid den som visade Elin stå och titta in i andra rummet, rullade en ny inspelad film igång. Den här gången inifrån arbetsrummet.
Elin flämtade till då hon kunde se Waldemar och hans blonda sekreterare.
En kamera… därinne också…
På skärmarna kunde Elin se dels sig själv men också Waldemar och Linda. Hon kunde se i knivskarp kvalité Waldemars hand under Lindas korta svarta kjol, hur hans fingrar smekte hennes kön, hur den blonda unga kvinnan vred sig. Elin kände hur hennes egen andhämtning snabbade på och hur hennes trötta och ömmande kropp hettade till. Hon mindes sin egen upphetsning, och nu kände hon samma upphetsning ila genom kroppen. Waldemar måste ha känt den också, för hans grepp gick från att hindra och hålla fast till att vara ett varmt stöd åt Elin. Det kändes så främmande att se andra människor hon mött, att se dem vara intima med varandra på film. Elin flämtade till då Linda fick fram Waldemars stora kuk, hur hennes rödmålade läppar kysste och hur en skär våt tunga gled över det svällande ollonet och den ådriga kuken. Samtidigt kunde hon se sig själv på den andra skärmen, se hur hon reagerade och fylldes av samma känslor som nu rasade i hennes kropp.
Under hennes mjukt rundade stjärt kunde hon känna Waldemars stora kuk sakta hårda och hon rörde sig lite ovan på den, kände hur den stora kuken sakta styvnade och växte.
– Ja, jag kunde se dig, efteråt alltså, men jag såg. Jag lät installera ett väldigt omfattande övervakningssystem både inne och utomhus. Dels för all konst och böcker som finns här, men också för att jag vill veta vad som händer. Waldemar log svagt och Elin kände hur en ny värme spred sig i hennes ömmande kropp.
– Så… så du har sett… mig…? Elin hörde hur darrande svag henne röst lät, men hon måste ändå ställa frågan trots att hon redan visste svaret.
Waldemar nickade till svar.
– Ja, sa han kort. Jag har sett dig.
Elin satt stilla och väntade på att hans kropp skulle spännas innan han föste bort henne. Men han gjorde inte det.
– Jag vill att du stannar, sa han.
Elin tittade upp på honom.
– Vill du? Frågade hon. Waldemar nickade till svar.
– Men… jag vet inte… Linda… hon… kommer inte att gilla det…
– Linda kommer inte vara kvar här. Hon kom mer att flytta över till mitt kontor i Sankt Petersburg.
Elin kunde inte hålla tillbaka sin förvåning.
– Ryssland?! Ska Linda till Ryssland? Men… vad säger hon om det? När bestämde du det?
– Jag bestämde det för en stund sen, nej hon vet inget än, men jag ska berätta det för henne. Hon kommer inte ha något val. Det är en väldigt speciell verksamhet där, så Linda kommer att få många tillfällen att använda sin speciella talang där.
– Hur menar du? Hennes talang…
Waldemar ryckte på axlarna.
–Tja , säg att hon kommer att bli en kontorshora där, använda sin kropp. Det finns många tillfällen då en ung snygg och välformad tjej kan fungera både som belöning och som påtryckning.

Elin svalde.
Hon borde känna sig illa till mods att höra att Linda nu skulle till Ryssland och till en tillvaro som, ja, som hora, men trots det så kände Elin skadeglädje. Linda, som tvingat henne, förnedrat henne och som arrangerat våldtäkten hon nyss utsatts för. Nu skulle Linda få känna på att vara offret. Men knappt hade Elin tänkt tanken förrän hon skämdes. Det var inte rätt, men samtidigt kände Elin att beslutet var fattat, att vad hon än sa så skulle Waldemar inte ändra sig.
Elin flämtade till då Waldemars hand rörde sig uppåt, från hennes midja och till hennes fasta bröst. Hans fingrar smekte hennes bröstvårtor genom tyget.
På ena bildskärmen kunde hon se sig själv, se hur hennes egen hand var innanför de mjuka byxorna. På den andra skärmen guppade Lindas blonda huvud upp och ner för den svällande hårda kuken, hennes röda läppar utspända runt pålen.
– F… försiktigt…, viskade Elin hest då Waldemars andra hand rörde sig ner mot hennes kön, hon särade på benen och lät den äldre mannen smeka henne utanpå de mjuka byxorna.
– Jag är öm efter…, du vet…, viskade Elin och Waldemar nickade till svar.
Hans fingrar gled över hennes kön och Elin flämtade till, särade mer på sina ben medan hon rörde sin stjärt över Waldemars kuk. Upphetsningen sjöd i hennes kropp och trots att hon knullats hårt av tre män bara några timmar tidigare skrek hennes kropp efter mer. Elin kände att han skulle få göra precis vad han ville med henne, att hon inte kunde säga nej till något.
Elin flämtade till då hans fingrar gled in under hennes byxor och hon kände hans varma fingrar närma sig fittan.
På bildskärmarna kom nya bilder, nya filmer. En visade Waldemars sovrum och Elin tittade med glasartad blick på det hon såg. Waldemar naken i sängen med en ung tonårsflicka, kanske runt sexton år. Hon kunde se flickans fasta små bröst, hennes smidiga nakna kropp mot Waldemars vältränade solbrända kropp, hans stora kuk pekade mot den unga flickans rakade fitta.
Det där måste vara en av tjejerna som besökte honom, kanske var det den tjejen som Elin sett från fönstret i klassrummet. Det kändes som hundra år sen, som ett annat liv. Nu såg hon flämtande på hur Waldemar sakta trängde in i den unga flickan. Elin kunde se tonårsflickan spänna sin kropp, se hur hennes mun öppnades och ett svagt stön hördes från en högtalare. Fascinerad stirrade Elin då Waldemars stora mörk kuk sakta försvann in i den unga flickan. Hon kunde se hur trång flickan var, hur trögt Waldemars kuk trängde in i henne. Så fattade han tag om flickans höfter, hans muskler spändes då han sakta tvingade ner den unga flickan på sin uppresta kuk. Elin kunde se flickans muskler arbeta för att ta emot den grova kuken, hennes nakna kropp rörde sig mot hans, hennes mun öppen och ögonen slutna medan hon sakta sänkte sig ner på den tjocka kuken. Elin kunde se den okända flickans unga ansikte, hur smärta och njutning var tydligt där.

Elin flämtade till då Waldemars fingrar gled över hennes kön. Hon var våt och het nu och hans beröring skickade blixtar av njutning och upphetsning genom hennes kropp. Under hennes stjärt kunde hon känna hans kuk, hård och redo.
Så kände hon hans hand i nacken och Elin förstod vad han ville. Smidigt gled hon ner från hans knä och ställde sig på knä framför honom. Waldemar lutade sig bakåt i stolen medan Elin knäppte upp hans bälte, sen byxknappar innan hon drog ner gylfen med ett raspande metalliskt ljud. Hon kunde se hans svällande hårda kuk och hon fattade tag i den och drog fram den. Den var lika tjock och stor som hon mindes, hennes hand nådde knappt runt den grova pålen och för en sekund undrade hon hur hela den här saken hade kunnat tränga in i henne.
Elin lutade sig fram, gav den hårda varma kuken en kyss, så en till. Hennes skära tunga gled längs den spända huden och hon lät tungan glida längs pålen och till det lena ollonet. Hon sneglade upp it den äldre mannen och såg hans blick. Han njöt av vad hon gjorde och Elin kände sig modigare. Hon öppnande munnen och lät den stora kuken glida in. I ögonvrån såg hon en ny film i en av skärmarna. Den visade klassrummet. Elin blev inte ens förvånad då hon såg sig själv och Erik, hur hon runkade hans kuk.
Självklart så fanns det en kamera där också och på något konstigt sjukt sätt så kändes det skönt att Waldemar visste men också den bittra känslan av hur Linda lurat och pressat henne. All den oro och ångest som hon känt inför att avslöjas. Hon en lärarinna, som haft sex med sin elev. Nu spelade det ingen roll, om det någonsin gjort det.
Elin sköt bort tankarna. Hon hade viktigare saker att göra nu, som att suga av Waldemar och hon skulle inte sluta förrän han kom i hennes mun och hon svalde.


**


– Du ser underbar ut.
Elin lyfte huvudet från den mjuka dunkudden och kisade bort mot Waldemar där han stod vid ett av de stora fönstren i sovrummet. Den stora vita gardinen fläktade lojt i den varma vinden. och ljuset strömmade in i rummet. Elin blåste bort en hårslinga från ögonen och satte sig upp i sängen. Täcket gled av hennes nakna överkropp och Elin kände Waldemars blick på sina nakna bröst.
– Du ser rätt bra ut själv, log hon och hennes blick beundrade hans vältränade kropp som skymtade under den slarvigt knutna sidenmorgonrocken.
– Berit har ordnat frukost till oss, hon och Erik är tillbaka. Så reser han idag till Schweiz.
Elin drog upp benen och vilade sin haka mot sina knän. Erik och Lollo, Gud, hon hade inte ens tänkt på att de varit borta. Waldemar tittade på henne och fortsatte som om han läst hennes tankar.
– Erik har varit med Berit, hjälpt henne med några saker.
Elin kunde se Waldemars sneda leende då han sa det.
–" Hjälpt henne med några saker"? upprepade Elin och tittade på Waldemar. Vad menas egentligen med det?
Waldemar gick fram till sängen och satte sig bredvid Elin, den mjuka sängen gungade till.
– Med det menas att Berit ville att jag skulle göra en tjänst åt henne, så det fick bli Erik som hjälpte henne med det.
Elin rynkade pannan. Det lät vagt bekant. Men vänta, hade inte Erik nämnt det, att han skulle göra Berit en tjänst och att det var Waldemar som bett honom göra det. Jo men så var det, det var ju den gången som hon och Erik hade haft sex för första gången. Elin kände hur hon rodnade.
–... det är lite komplicerat kanske, men jag ska förklara. Berit hjälper till att ordna fram flickor till bland annat mig, det kanske du redan visste. Nu behövde Berit hjälp med att få en ung flicka förförd.
Waldemar hejade sig då han såg Elins förvånade blick.
– Lugn, hon är sexton, så hon är lovlig, skrattade han. Jag kanske inte ska säga flicka utan tjej istället. Så Erik har de senaste två dagarna ägnat sig åt att få tjejen i säng och väl där så har de haft sex som vilka ungdomar som helst.
Waldemar ryckte på axlarna, men Elin tittade på Waldemar.
– Det där låter alldeles för enkelt, sa hon. Var det verkligen allt som Berit ville? Att Erik skulle få en tjej i säng? Det tror jag inte på.
Waldemar skrattade till.
– Dig kan man inte lura. Nej det är inte allt, för det flickan... tjejen inte visste var att Berit filmade allt i smyg...
Elin drog efter andan.
– F... filmade...? Men, varför?
– För att den som betalde Berit en massa pengar ville ha en film på tjejen då hon hade sex. Hon ser otroligt bra ut, sen har hon fantastiska betyg också, så hon har både huvud och en snygg kropp om du förstår vad jag menar, en tjej som aldrig skulle ställa upp på att bli filmad då hon har sex. Men, det var en man som verkligen ville se henne ha sex på film så, tja, då Berit ställt upp för mig så ställde jag upp för henne.
– Men, känns det inte konstigt att Erik, din son, ... alltså... har sex sådär?
Waldemar tittade frågande på henne.
– Nej varför det? Han vet vad han vill och bestämmer själv.
Waldemars tittade djupt in i Elins ögon och hon kände hur hon rodnade igen. Han visste ju trots allt om henne och Erik– Elin vek undan med blicken. Konstigt, men hon blev inte förvånad över det som Waldemar berättade. Det var oväntat men inte förvånande. Vid det här laget kände Elin att den här familjen absolut inte var som alla andra, så varför skulle de som nu Waldemar berättade vara något att förvånas över eller ens bli upprörd över?
Helt sjukt egentligen, att Erik förförde en intet ont anades tjej till at ha sex medan hon filmades i smyg. Elin tittade upp mot Waldemar.
– Vem är det som vill ha filmen? frågade hon.
Waldemar strök handen över hennes hår och Elin kände hur hennes puls började slå hårdare.
– Det är en man som tänker använda filmen till att pressa henne till att ha sex, inte bara med honom själv utan med andra...
Elin drog efter andan då Waldemar sate sitt pekfinger under hennes haka och drog upp hennes ansikte mot sitt. Han kysste henne ömt på läpparna och Elin flämtade till. Waldemars hand gled ner till hennes bröst, hon kände hans varma handflata glida över huden och hur hans fingrar dröjde vid hennes bröstvårtor. Elin stönade till svagt då hans retade de känsliga knopparna som styvnade till svar.
– ... han kommer att få henne att ha sex med inte bara män utan även med kvinnor...
– Men det är... utpressning…, flämtade Elin fram medan njutningen rullade genom hennes kropp. Waldemars fingrar retade hennes bröstvårtor och Elin lät täcket glida av hennes nakna kropp helt.
– Mm, ja det är det... har du något emot det?
Elin lutade sig tillbaka mot de mjuka dunkuddarna, hennes kropp brann av åtrå och hon kände hur hennes ben gled isär då Waldemars hand letade sig ner längs hennes mjukt rundade bröst, ner till hennes platta mage och ner till hennes dunkande heta sköte.
– N... nej... jag har inget emot det..., andades hon medan Waldemars fingrar gled över hennes dunkande fitta. En mjuk fingertopp gled över hennes klitoris och Elin sköt rygg och stönande till.
– Hon kommer inte att ha något val..., viskade Waldemar i Elins öra, hans andedräkt var varm mot hennes hud. Elin kände hans ena finger leka i öppningen på hennes fitta innan den gled långsamt in i henne.
– N... nej hon... kommer inte ha något val..., flämtade Elin. Hon var så tänd, så kåt. Tanken på den okända tjejen, Erik som lurat henne, Berit som filmade... vetskapen om vad som skulle hända med tjejen fick Elins puls att dunka hårt i hennes kropp.
– Vill du träffa henne? frågade Waldemar innan han kysste Elins ena bröstvårta.
– Mmm...ja...!
Elin vred sig under hans läppar. Gud ja, hon ville träffa tjejen, vara den som var hennes första kvinna, älska med henne, knulla henne, utnyttja henne...
– Då ska du få det, viskade Waldemar. Vi kommer att få vara med om så mycket, och du kommer att få se så mycket nytt...göra så mycket och jag ska visa dig...
Elin stönade högt, Waldemars fingrar djupt inne i henne och hon trevade över hans sidenmorgonrock. Hennes hand fann hans uppresta hårda kuk och hon slöt sin mjuka hand runt det heta dunkande ståndet.
Elin kände värmen i kroppen, inte bara upphetsning utan även andra känslor. Det var inte bara henne själv nu, de var två. Hon och Waldemar. Det var vi.



**Slut**

Added 2 jul 2020   Stories   #Man #Woman #Woman as bottom #BDSM #Discipline #Psychological dominance #Pain #Spankings #Service #Shame play #Age play #Shoes/boots #Stockings/underwear #Costumes #Wet #Voyeurism #Exhibitionism

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 26277  Report