Log inRegister
Monopol och slaveri

Part 2: spelet börjar

Som den sanna finansekonom jag är öppnade jag aggressivt och efter att tidigt ha investerat lite våghalsigt, jag vart tidigt rik på fastigheter, men snabbt fattig på kläder (och pengar). Erika spelade mer försiktigt och vägde sina inköp noga. Annika hade gått in i fullt game-mode och från att ha varit den skojfriska tjejen i bilen på väg dit så var hon nu fullt fokuserad på spelet och verkade också gå in tämligen aggressivt. Simon verkade väldigt fokuserad på att köpa vissa gator, kanske hade han läst på om någon strategi?

Annika lyckades landa på min nyligen inköpta Strandvägen och fick stå på knä tills nästa omgång och självklart var inte Simon sen att ta en bild på henne i den situationen.

Jag hade lyckats köpa mig ett antal fastigheter, och landade på diplomatstaden och insåg att om jag skulle köpa denna med skulle jag gå under 10 000 och därmed bli den första naken. Den kallhamrade ekonomen i mig valde att inte ta sådana småsaker i beaktning och Erika bestämde sig för att det var dags att ta en bild på mig när jag stod där som den ende nakne bland oss.

Simon var dock inte långt efter där han satt i endast sina boxershorts efter att han hade bestämt sig för att köpa Centrum.


Efter att jag passerat GÅ så kunde jag valt att slippa vara naken, men bestämde mig för att köpa Hornsgatan och fortsätta vara naken.

Min älskade Erika hade hamnat på Norrmalmstorg och bestämde sig för att det var dags att gå toppless. Därefter satt hon och lekte med rottingen medan hon berättade hur gärna hon ville att jag skulle landa på hennes Norrmalmstorg. Det var dock hennes tur att landa på min Hornsgata och hon fick istället lägga sig över mitt knä och ta emot tre slag med handen. Annika passade även på att ta en bild av situationen.

•Slå så hårt du kan, du kommer få igen. Mångdubbelt.
sade hon och putade ut rumpan.

Därefter landade Simon på Erikas Karlavägen och hon lät sedan floggern dansa över hans boxershortsklädda bakdel.

Spelet fortsatte så, och allt eftersom vi samlade på oss fler och fler fastigheter började det ske affärer. Det var dock inte helt klart vem man ville stödja. Skulle jag försöka göra affärer med Simon och hoppas att någon av tjejerna förlorade först? Eller skulle jag samarbeta med Erika och hoppas på att någon av Simon eller Annika skulle förlora först?

Erika gav mig svaret på frågan när jag efter tredje rundan hamnade på hennes Norrmalmstorg.

•Luta dig över stolen. Kommenderade hon.
•Blunda.

Hon visste mycket väl att det var mycket lättare för mig att sjunka in i en undergiven roll om hon fick mig att blunda. Jag hann dock notera att Annika filmade det hela innan jag slöt ögonen.
•Vart hamnade du? Frågade hon och lät rotttingen nudda vid min haka
•På Norrmalmstorg. Svarade jag med så säker röst jag kunde.
•Vad händer när man hamnar där?
•Man får smaka på rottingen.

Hon slog hårdare än vad hon gjort tidigare när vi lekt. Kanske började vi närma oss en gräns mellan lek och allvar här.

Frågan var dock avgjord och jag gjorde mitt bästa för att jag och Simon skulle vinna och vi gjorde några byten och affärer för att konsolidera våra fastigheter. Jag började genast investera i hus och hotell, och vid ett tillfälle stod både Annika och Simon på knä med händerna bakom huvudet framför mig och Erika.

Den tanken var inte oangenäm heller och då de skulle stå så i två omgångar bestämde jag och Erika oss för att hångla med varandra och ta ett par bilder på dem när de stod där. Tanken på att de två skulle få läsa upp varandras förlorar-straff, den var minst sagt trevlig.

Simon hade dock byggt hus på fastigheterna kring Vallhallavägen, så hamnade man där vart det inte bara dyrt utan man fick även både ögonbindel och ballgag i två omgångar.

Erika insåg när hon räknade sina pengar att hon skulle bli helt naken efter att hon betalt för den vistelsen. Jag bestämde mig för att föreviga ögonblicket och fråga henne från min sida av kameran:

•hur går det i spelet?
•Dåligt. Sade hon kort.
•Vad händer nu? fortsatte jag och försökte dölja min skadeglädje
•Jag skall ta av mig trosorna. Svarade hon och försökte låta obrydd.

Kanske hade hon verkligen hoppats på att jag skulle få öppna hennes kuvert. Kanske hade hon ställt in sig på att jag skulle förlora när jag varit naken så länge, för något förändrades i hennes hållning i den stunden.

•Skall du inte sätta på dig ballgagen och ögonbindeln först?

Jag filmade henne med den gemensamma digitalkameran medan hon spände fast ballgagen på sig själv och sedan satte på sig ögonbindeln. Sedan drog hon av sig trosorna och jag hjälpte henne att sätta sig kring spelbordet igen.

•det är din tur, slå tärningen sade jag efter att hon suttit och väntat på sin tur.

-Det vart en sjua:a. Vet du vart du hamnar?
Hon stannade upp och skakade sedan på huvudet.
•Du är på Narvavägen. Det betyder att jag får flogga dig på insidan av dina lår.
Hon suckade djupt och särade sedan på benen.

Simon var inte sen att filma denna vackra sen där Erika satt med förbundna ögon och ballgag framför oss. När hon särade på benen så att jag kunde komma åt hennes lår med floggern var det som om vi alla slogs av den erotiska energin hon utstrålade.

Annika hamnade på Erikas Norrmalmstorg, så Erika delegerade rottingslagandet till Simon då hon inte kunde se något.

När det var Erikas tur igen slog hon en tia: vilket landade henne på Stureplan, vilket skulle innebära att hon skulle få klädnypor på sin mus.

•Vet du var du landat? Viskade jag i hennes öra.
Hon skakade på huvudet.
-Stureplan, vet du vad som händer där.
Hon tänkte en stund, och suckade sedan och nickade när hon mindes att Stureplan innebar klädnypor på blygdläpparna om man som tjej hamnade där.
•Vet du hur mycket pengar du har förresten?
hon skakade på huvudet igen.
•4 800. Viskade jag medan Simon filmade
•Vet du vad det innebär?
Hon nickade och hennes axlar sjönk ner när hon insåg att hon skulle behöva stå upp med benen isär och med händerna bakom huvudet. Detta samtidigt som hon skulle få ha klädnyporna på sin mus.

Simon hamnade på min diplomatstaden, men jag bestämde mig för att delegera utdelandet och berättade istället för Erika vad som hände. Jag viskade i hennes öra hur Simon fick sina shorts neddragna, hur Annika smekte honom över rumpan med paddeln och hur hon slog i luften retsamt innan hon bestämde sig för att utdela de tre slagen.

Annika landade sedan på min hamngatan och var i två omgångar tvungen att benämna sig själv som “slynan”, glömde hon det så fick hon ett rapp med rottingen. Kostnaden för detta gjorde dock att hon för första gången under spelet vart toppless.

Vid denna omgång så fick Erika ta av sig ballgagen och ögonbindeln, men hon var tvungen att stå bredbent med händerna bakom huvudet då hon hade under 5000 kvar. Hon landade på Drottninggatan som ägdes av Annika, vilket betydde att hon skulle få tre rapp med ridpiskan på rumpan där hon stod.

Annika ville inte delegera detta vilket gav mig och Simon ett ypperligt tillfälle att filma när Erika var tvungen att ta emot ridpiskeslagen där hon stod. Naknen. Bredbent. Med händerna placerade ovanför huvudet.

•Vad tyckte du om att dela ut de slagen? Frågade jag Annika
•Mmm, det var mysigt.
•Du menar att “slynan” tyckte det var mysigt? Hämta rottingen.

Annika insåg sitt misstag, och gick lydigt och hämtade rottingen och lutade sig framåt bredvid den uppställde Erika.

•Tror dock att det inte är mer än rättvist att du får dela ut detta slag Erika. Sade jag till den nakna Erika som nyss fått ta emot stryk av Annika.

Annika insåg att hon inte kunde sätta något emot, utan hon stod kvar där hon stod medan den nakne Erika lämnade sin påtvingade ställning för att ställa sig bredvid Annika. Precis som Annika hade gjort mot Simon så slog hon några gånger i luften för att skrämma upp Annika. Efter tre slag i luften lämnade hon efter sig ett rejält märke på Annikas trosklädda rumpa.

När jag landade på Annikas Ringväg var hon väldigt glad att kunna ge mig en riktigt hård örfil som hämnd för rottingslaget. Erik lyckades dra ett chanskort och fick “Gå i fängelse” vilket innebar att han fick ligga i en hog-tie tills han kommit ut.

När det var Erikas tur så slog hon en sju:a och hamnade på Extra-Skatt : 2000, vilket ledde till att hon bara hade 2200 kvar.

Jag insåg läget och när det var min tur byggde jag flera hus på de billiga gatorna Västerlånggatan och Hornsgatan. För det mesta annat i spelet vart nu oviktigt. Inga affärer gjordes, straffen vi delade ut skedde skyndsamt och utan vidare vikt. I vanliga fall hade det varit en väldigt komisk situation att Simon låg där bakbunden och vi fick slå tärningarna åt honom, men allt fokus låg nu på hur denna nakna och uppställda Erika, hennes tärningsslag och hennes minimala hög av sedlar.

Hon klarade sig förbi några farliga partier, men landade tillslut på min Strandvägen där jag hade fyra hus.

•Det är inte över än, vi går igenom dina fastigheter och ser om du kan betala. För klarar du dig barar några rundor till kanske någon annan åker ut.

Jag satt i fåtöljen och märkte hur mitt iskalla affärssinne och min kalla logik blandades med min dominanta sida, ett ämne vi skulle återkomma till senare i vår relation.

•Kanske blir jag mer välvillig om du går ner på knä medan jag räknar. Fortsatte jag och bestämde mig för att njuta av situationen till fullo.

Erika sänkte blicken och utan att föra samman benen eller sänka armarna gick hon ner på knä framför mig.

•Jag vill ha Kungsgatan, Karlavägen och Gustaf Adolfs Torg. Sade jag efter en stunds huvudräkning.
•Men innan du svarar, så vill jag att du hämtar kuvertet och läser upp vad som står där, så du vet vad som väntar om du förlorar.

Det fanns en del av mig som hatade mig själv just nu, allt jag lärt mig och ledarskap, affärer och förhandlingar det utnyttjade jag på det mest maktfullkomliga sättet jag kunde nu. Rent fysiskt stod hon i en stress-position, vilket gjorde det svårt för henne att tänka och så slängde jag in ett helt oväntat kort i leken som skulle få henne känslomässigt ur balans och därmed fatta förhastade beslut. För det var inte henne jag försökte vinna mot nu, det var Annika och Simon, och jag ville ta ifrån henne så mycket som möjligt av det hon hade för att maximera mina chanser.

Annika hämtade brevet och Simon filmade hela situationen. Erika öppnade det, läste det tyst och då hon var naken var det svårt för henne att dölja sin reaktion. Hennes ögon spärrades upp, och hon började andas snabbare.

Det jag hade planerat åt henne var grovt. Det var att ta ett par steg till i våra dominanslekar och det syntes på hennes reaktion.

•Ta fastigheterna, men jag vill ha 4000 kvar så att jag klarar mig förbi gå.

Spelet fortsatte.

Added 3 jul 2020   Stories   #Man #Woman #Woman as top #Woman as bottom #Man as bottom #Self experienced #BDSM #Bondage #Discipline #Pain #Spankings #Service #Interrogation #Orgasm control #Shibari/Kinbaku #Naked vs. clothed

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 26285  Report