Log inRegister
Monopol och slaveri

Part 6

Väl tillbaka i huset fick Erika ta på sig förklädet igen och förbereda lunch, vi lät henne tvätta händerna, men hon fick inte duscha trots att hon blivit rejält påsatt uppe på en klippa timmen innan.

Jag Annika och Simon satt i solen och spekulerade i hur spelet skulle kunna gå. Det kunde bli en total mandom helg där jag och Simon skulle få ta kommando över damerna. Tanken på att låta damerna gå nakna i koppel genom skogen, ordna frukost endast iförda förkläde och få ta bilder på allt, den lockade.

Det kunde dock också bli så att Simon åkte ut härnäst, vilket helt säkert skulle sluta med att Annika skulle ta honom analt med sin strap-on. Kanske skulle vi binda fast Simon och Erika och tvinga dem att se på när vi hade sex. Jag visste inte vad Annika hade skrivit i sitt kuvert till Simon, men om jag kände henne rätt så kunde det mycket väl sluta med Simon i någon slags kyskhets-anordning.

Om jag däremot skulle förlora skulle jag och Erika som par tvingas vara undergivna ett annat par, vilket skrämde, men också var eggande någonstans. Jag visste inte vad Erika skrivit i mitt kuvert, och det skulle vara något av ödets ironi om vi tvingades läsa upp varandras brev och låta ett annat par toppa oss. Om Erika hade skrivit något som antydde att Annika skulle få använda strap-on:en på mig så skulle hon inte tveka en sekund.

Erika avbröt våra bryderier med sin förklädesprydda kropp och lunch.

Annika anmärkte på ett smutsigt glas och plötsligt låg Erika över hennes knä och fick ta emot smisk med handflatan. Att döma av Erikas reaktion var det inte helt omöjligt att hon tog fram det glaset medvetet.

Så vill jag att du smeker dig själv framför oss, kommenderade Annika.

Det hade inte Erika riktigt räknat med, men hon tog lydigt av sig sitt förkläde och särade lydigt på benen. Simon var inte sen att hämta kameran och medan vi drack vårt efter-lunch kaffe så fick vi underhållning i form av en naken Erika som lekte med sin klitoris i solskenet.

Varför är du naken? triumferade Annika
För att jag förlorade. Svarade Erika och sänkte blicken
Varför smeker du dig själv?
För att du beordrade det.

Erika började andas djupare och hennes bröstkorg började häva sig upp och ner, och jag tror hon förstod att hon inte skulle få tillåtelse att komma, men hon frågade ändå.

Får jag komma?
Räkna ner från tio. Svarade Annika

Erika räknade högt, och när hon närmade sig noll så sade plötsligt Annika.

Det räcker, gå och ta hand om disken nu.

Det var nog första gången som Erika verkligen ogillade situationen, hon hade lurats att tro att hon skulle få komma och hållit sig på gränsen, bara för att låta Annika ta ifrån henne hennes tilltänkta orgasm.

Added 5 sep 2020   Stories   #Man #Woman #Woman as top #Woman as bottom #Man as bottom #Self experienced #BDSM #Bondage #Discipline #Pain #Spankings #Service #Interrogation #Orgasm control #Shibari/Kinbaku #Naked vs. clothed

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 26815  Report