Log inRegister
Monopol och slaveri

Part 8: Spelet fortsätter, vem blir nästa förlorare?

När vi återvände till monopol-spelet så gick det upp för Annika och Simon vad som hänt, jag hade fått till en tämligen bra deal från Erikas sista slantar och jag ägde nu nära nog hälften av spelplanen. Dock hade jag bara kring 10 000 i rena pengar så jag satt där i mina boxershorts. Simon hade ett gäng hus kring Vallhallavägen, men hade å andra sidan inte bara snäppet mer pengar än mig och satt därav som jag i sina boxershorts. Annika hade varit sparsam med sina inköp och hade en stor hög med pengar och hade därav bara fått ta av sig sin blus, men låg efter i termer av fastigheter.
Omgången började med att jag landade på Annikas Folkungagata, men Annika bestämde sig för att låta Erika dela ut straffet. Då vi inte sagt något om detta kunde jag inte annat än lägga mig över Erikas knä och låta henne smiska mig. Smisket i sig njöt jag inte särskilt av, men att få ligga mot Erikas nakna lår fick mig att verkligen njuta av situationen.

När Annika sedan landade på mitt Normalmstorg fick Erika istället luta sig framåt mot en stol och ta emot mina rottingslag. Hon hade redan gott om mindre märken på rumpan sedan gårdagen och morgonen, men så hade hon också förlorat. Jag beordrade henne att smeka sig själv medan ena handen och jag siktade lite längre ner på låren för att sprida ut slagen lite. Den intäkt jag fick in ledde dock till att jag gick om Simon i pengamängd, och nästa straff som jag skulle ta emot fick jag dela med Erika.

Annika hade fått upp ett chanskort där det stod: dela ut nästa straff du annars skulle ta emot. Oturligt nog landade hon på min Karlavägen, vilket med hotellet skulle gett Erika 30 slag med floggern på rumpan. Istället beordrades jag och Erika att ställa oss framåtlutade mot soffan. Jag kunde inte hålla mig från att kyssa Erika där hon stod framåtlutad bredvid mig, och i ett infall så drog jag ner mina boxershorts för att få känna samma sak som Erika.

Bakom oss ställde sig Annika och Simon med varsin flogger och gjorde sig redo att dela ut de 15 slag var vi skulle få. Min tunga mötte Erikas samtidigt som floggersna träffade våra bakdelar. Floggerna i fråga var tämligen mjuka så det gjorde inte särskilt ont, jag var så uppslukad av smaken av Erikas mun. Jag kunde känna hur hon ryckte till av slagen. Plötsligt infann sig en önskan om att faktiskt få förlora, att få uppleva just detta tillsammans med Erika, dock visste jag inte vilka elakheter hon skrivit i sitt kuvert åt mig, så jag gjorde nog bäst i att försöka vinna ändå.

Vill ni att vi fortsätter? Frågade Annika triumferande.
Lite till kanske, svarade jag med en blandning av åtrå och osäkerhet.

Erika hade såklart inte mycket att säga till om, även om hennes rumpa troligen gjorde bra mycket mer ont än min. Jag ställde mig upp, höll om Erika medan jag kysste henne och tecknade åt Annika och Simon att fortsätta. Medans vi kysstes dansade floggerna över våra bakdelar, nu inte lika hårt som tidigare.

Verkar som dom du inte skulle ha något emot att förlora? Sade Annika triumferande.

Jag visste inte vad jag skulle svara.

Dock var Annika tvungen att betala för Karlavägen med hotell, vilket ledde till att hon var tvungen att ta av sig sina byxor och satt nu i bara underkläderna, detta samtidigt som jag fick ta på mig en t-shirt pga den transaktionen.

Simon drog ett chanskort där det stod: Ta emot nästa straff utomhus, med vägen inom synhåll. Lämpligt nog landade han på Annikas Drottninggatan vilket betydde att han både vart av med sina boxershorts då han kom under 10 000-gränsen samt att Annika skulle få ge honom en omgång med ridpiskan utomhus.

Så där gick Annika och jag åtminstone någorlunda påklädda ut ur huset med våra partners helt nakna.

Erika, jag tycker du skall krypa på alla fyra.

Annika fattade strax vinken.

Simon, om du kryper du med kanske jag slår lite lösare.

I samma stund som våra partners gick ner på alla fyra för att krypa fram mot landsvägen som anslöt mot huset hittade Annikas och min hand varandras. Simon låg inte särskilt bra till i spelet, och att få bossa runt med både honom och Erika på detta sätt. Det kändes inte alls fel.

När vägen var inom synhåll beordrade hon Simon att lägga överkroppen platt mot marken och därigenom låta rumpan sticka upp i luften. Erika förstod att hon gjorde bäst i att göra samma sak.

Jag och Annika kysste lite lätt innan hon skred till verket med ridpiskan på Simons rumpa. Jag tyckte det var synd att låta Erika stå så obehandlad, i den fina sommar-eftermiddagen så jag bad att få ridpiskan efter att Annika delat ut det första slaget. Så slog jag på Erikas rumpa en gång och gav tillbaka ridpiskan till Annika. Så fortsatte vi så tills nästan alla slag var utdelade. Inför det tionde och sista slaget, ledde jag Annika bakåt så att vi kunde ta en bild tillsammans på oss, ridpiskan och på våra nakna partners. Så lät vi dem stå där med lätta märken på rumporna och vänta en stund på att vi skulle tröttna på utsikten och dela ut det sista slaget.

Vi matchade varandra bra i vår dominans jag och Annika, tanken på att försöka slå ut Simon vart inte helt främmande.

Några rundor senare så landade dock Annika på Simons Odengatan där det fanns fyra hus redan, vilket skulle lett till fyra rundor med ballgag för Erika om inte det visade sig att Annika gick under mig i penningmängd efter att ha betalat avgiften, dessutom fick hon för första gången släppa ut sina fylliga bröst från sin BH.

Erika beordrades att hämta ball-gags:en och ställde sig sedan lydigt på knä bredvid Annika och lät mig och Simon fästa ballgagsen kring deras nackar. Självklart passade vi på att ta en bild på dem där det stod.

Vi tog vår tid att ta bilden och njöt av att se våra flickvänner avklädda med ballgags i munnarna ståendes lydigt bredvid varandra. Att få fortsätta njuta av situationer som denna, det var inte helt dumt det heller, kanske skulle vi göra någon affär för att få flera möjligheter att bygga hus och hotell.



Annika njöt förvisso till fullo av att få dela ut alla straff då Simon och jag inte fick ut någon särskild njutning av att slå på varandra, men spelet hade redan ett momentum som pekade tydligt åt att hon för varje runda fick mindre och mindre pengar i sin hög.

Det dröjde inte länge fören hon stod naken med händerna bakom huvudet och mest hoppades att komma förbi raderna av hotell som ny byggdes.

I omgången därefter landade Annika på min Kungsträdgården vilket i vanliga fall lett till att hon skulle får stå med händerna bakom huvudet i fyra omgångar. Dock fick hon dela platsen med Erika då hon fortfarande hade snäppet mer pengar än Simon, dock gick hon under den magiska 10 000 gränsen och fick nu spela helt naken. Självklart tog vi en bild på våra flickvänner där de stod, nu helt nakna bortsett från ballgagsen och Erikas halsband och med händerna bakom huvudet.

Simon drog ett chanskort: Gå i fängelse, gå direkt i fängelse, utan att passera gå. Jag fick det höga nöjet att binda fast den nakna Simon i en hogtie och lade honom sedan framför damerna. Ett perfekt läge för en bild. Våra nakna flickvänner som villigt poserade genom att gå ner på knä, en naken Simon som låg bunden framför dem.

Detta medförde rent praktiskt att jag fick slå tärningarna åt alla. Även om Annikas ball-gag strax skulle komma ur.

För själva spelet var det inte helt dumt för Simon att sätta sig i fängelse. Där kunde han inte landa på några dyra gator, så risken för honom att bli nästa förlorare var plötsligt avsevärt mindre.

När jag landade på Annikas Stureplan fick jag det höga nöjet att placera ett par klädnypor på Erikas blygdläppar, men pengarna Annika fick räckte inte till att få tillbaka hennes trosor.

Jag slog tärningen åt Simon, och han kom inte ur fängelset, och var nöjd med den situationen. Jag landade på Simons Centrum, men slapp både betala och smaka på rotting då han satt i fängelse.

Annika som nu äntligen fick ta ur ball-gagen landade däremot på Kungsgatan och fick nu klädnypor på högra bröstvårtan, medan Erika fick en på högra då de delade straff än.

Jag lyckades passera Gå, men landade på Annikas Folkungagatan. Egentligen skulle Erika fått det smisket, men i ett plötsligt infall sade jag

Fast jag vill dela det med Erika.

Jag klädde frivilligt av mig för att maximera kroppskontakten med Erika, så lutade vi oss tillsammans framåt mot soffan och väntade på Annikas händer. Hon började med att smeka våra rumpor med varsin hand. Hennes händer gick närmare och närmare mitten och att döma av Erikas reaktion så snuddade hon vid våra analer samtidigt. Vi hade alla vaxat och spolat oss rena så vi var förberedda på att anala lekar skulle kunna förekomma, men vi ryckte ändå till bägge två.

Så började hon smiska oss med handen och lät händerna träffa oss samtidigt. Återigen fick jag känna hur slag mot min bakdel träffade samtidigt som ryckningar i Erikas mun.

Simon kom äntligen ur fängelset och han prisade sin lycka när han landade på chans mitt emellan alla mina hus och hotell. Kortet löd: nästa straff som utdelas till dig delas ut till alla spelare om inte äger den fastigheten.

Annika landade på min Diplomatstaden vilket betydde att hon och Erika nu fick luta sig fram över soffan och låta mig ge dem en omgång med paddeln. Medvetet eller omedvetet så flyttade sig Erika närmare henne för att få samma typ av kroppskontakt hon haft med mig. Jag bjöd även in Simon att smiska Annika så att de kunde känna av träffarna samtidigt på samma sätt som jag och Erika gjort.

När jag landade på Simons S:t Eriksgata där han byggt fyra hus så hade jag om jag inte haft den största penningmängden fått spela med ögonbindel i fyra omgångar, men nu fick Erika det straffet istället. Betalningen gjorde dock att Simon nu hade näst mest eller minst pengar och han fick dessutom ta på sig sina boxer-shorts.

Dock landade han därefter på min Norrmalmstorg vilket innebar 3 rottingslag, med kortet chans-kortet han nyss dragit så betydde det att alla tre nu fick rada upp sig framför mig. Egentligen skulle Erika få hälften av hans slag, men vi valde att inte krångla till det i detta fall utan alla radade upp sig och lät mig ta en bild av dem när de stod framåtlutade och väntade på min rotting. Jag började med Erika som stod längst ut till vänster genom att dutta rottingen mot nederdelen av hennes rumpa innan jag svingade rottingen ljudligt genom luften vilket fick alla tre att hoppa till. Maktkänslan som kom med den övningen var nästan läskig, därefter lät jag rottingen landa hårt på nederdelen av Erikas rumpa och hon ryckte till med ett häftigt andetag.

Ett

Så var det Simons tur, jag nuddade lätt hans bakdel med rottingen först, för att återigen låta ett slag vina strax ovanför hans rumpa. Återigen ryckte alla tre till. Så slog jag ett plötsligt slag med handleden mot mitten av hans rumpa.

Ett, fick han även ur sig.

Annika väntade sig ett slag i luften, men istället fick hon direkt ett hårt slag mot mitten av hennes rumpa. Hon reste sig halvvägs från den framåtlutade positionen, och gav ifrån sig ett litet skrik.

Ett, sade hon sedan när hon återfann sin position bredvid Simon.

Återigen svingade jag rottingen i luften, två gånger, innan jag på tredje svingen lät den få kontakt med Erikas rumpa.

Två! Nästan skrek hon ut.

Kort därefter fick Simon sitt andra rapp.

Två, sade han lugnt utan att röra på sig märkbart.

Jag gick fram till Annika och rörde fingret mellan hennes skinkor på samma sätt som hon gjorde med mig tidigare. Sedan gav jag henne ett riktigt hårt slag som var en tydlig markering att detta var mitt sätt att ge igen.

Två, fick hon ur sig.

Direkt efteråt fick Erika sitt tredje slag, som då det inte alls var väntat fick henne att skrika till igen.
Tre!

Simon som stod mellan våra flickvänner gjorde sig redo för det sista slaget, men istället för att slå på honom slog jag till på Annikas rumpa och fick ett kort skrik som svar.

Tre, sade hon kort sedan.

Efter ett sista slag i luften fick även Simon sitt sista slag.

Tre, sade han med en lättnad.

Innan jag lät dem resa sig tog jag en bild på dem där de stod, framåtlutande, med nakna bakdelar som nu var lätt randiga av rottingen.

Både Simon och Annika passerade gå och fick båda ta på sig sina underkläder igen, men Simon hade fortfarande näst största högen pengar.

Efter att ha fått sig en lätt omgång handsmisk landade Annika på Simons Odengatan, hon hade råd, men hon skulle nu bara ha kring 3 000 kvar, vilket betydde att hon inte bara skulle ha ballgag i fyra omgångar, utan även stå på knä med händerna bakom huvudet tills hon antingen förlorat eller kommit över 5 000.

Simon däremot fick ta på sig t-shirten, och jag bestämde mig för att beordra Erika att ställa sig i samma position bredvid Annika.

De övriga tärningsslagen och straffen vart ointressanta, utan vi skyndade oss nästan fram till nästa gång Annika skulle slå. Så slog hon en åtta och landade på min Strandvägen där jag byggt fyra hus.

Hon kunde säkert ha betalat sig ur genom att lämna över fastigheter, men hon valde istället att erkänna sig besegrad.

Annika fick kuvertet som innehöll hur hennes tillvara skulle vara fram tills dagen efter.

Jag passade på att montera kameran, och då både jag och Erika visste i stora drag vad det stod hade vi alla ett visst leende på läpparna.

Added 5 sep 2020   Stories   #Man #Woman #Woman as top #Woman as bottom #Man as bottom #Self experienced #BDSM #Bondage #Discipline #Pain #Spankings #Service #Interrogation #Orgasm control #Shibari/Kinbaku #Naked vs. clothed

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 26817  Report