Log inRegister
Monopol och slaveri

Part 9: Andra förloraren läser upp sitt straff

Jag Annika Erlandsson har förlorat och är nu vinnarnas slavinna.
Alla mina kläder skall låsas in och jag skall vara naken bortsett från mitt halsband om inget annat begärs.
Min mun och min mus är tillgänglig för alla som vunnit, och min anal får användas om Simon samtycker.

Annika darrade till när hon läste nästa stycke för hon insåg att vi alla måste ha diskuterat det innan.

Denna helg skall jag utforska sex med kvinnor. Under eftermiddagen skall jag lära mig ge njutning på bröst, sedan lår och rumpa. Till sist skall jag med mina händer lära mig ge orgasmer och allra sist skall jag för första gången slicka en annan kvinna.
När jag inte lyckas att ge njutning skall jag lydigt motta straffen som jag förtjänar om jag misslyckas.

Simon hade frågat mig och Erika innan om vi skulle tycka om den idén, och Erika som förvisso kelat och lekt en del med tjejer men i bästa fall skulle kunna kallas bi-curious hade ändå tyckt att det lät som en kul ide. “någon gång skall väl vara den första, men se till att ni är med och håller mig upphetsad så borde det gå”.

Jag såg att Erika hade svårt att dölja sin skadeglädje av att kvinnan som kvällen tidigare tvingat henne att suga av min kuk efter att den varit inne i henne nu skulle tvingas slicka henne istället.

Skall vi låta Erika fri från slavinne-halsbandet i 5 minuter, jag tror hon vill triumfera lite.

Simon samtyckte och såg till att få hela händelseförloppet på film där Annika satt naken på knä och Erika triumferande gick fram till henne. Den krökta rygg och underdåniga blick hon haft tidigare var bortblåst när hon tog tag i Annikas hår och höll hennes ansikte framför sin mus.

Här kommer du få slicka ikväll. Och vi kommer ha det på film. Att dömma av hur spelet går så kommer jag att få titta på den videon många gånger.

Annika hade inte helt funnit sig i rollen och var tämligen obekväm med situationen, men det var ju också poängen.

Går jag ge henne en omgång smisk på rumpan? Frågade Erika

Simon och jag tittade kort på varandra och sade nästan i kör:

Absolut.

Erika drog ut Annika i håret ut på farstun och placerade henne över sitt knä, på precis samma plats som hon själv fått ta emot en omgång Overt-The-Knee timmen innan. Dock slog Erika mycket hårdare än av Annika gjort, det var tydligt att hon ville hämnas. När hon var klar satte hon åter på sig slavinne-halsbandet och återgick till sin undergivna roll.
---
Först på schemat stod att lära Annika ge njutning till en kvinnas bröst och vi hade rullat ut en filt på bakgården där vi nu tvingat damerna att stå på knä framför varandra. Vi tvingade dem att titta varandra i ögonen medan vi smekte dem bakifrån, vi ville att de skulle vänja sig vid att vara nära varandra samtidigt som de var upphetsade. Så rörde vi in våra fingrar mellan deras ben och började leka med blygdläppar och klitoris.

-Erika, händerna bakom huvudet, Annika, smek hennes bröst lätt. Kommenderade jag medan vi lät våra fingrar kittla deras klitorisar.

Annika lät fingrarna dansa över Erikas bröst, och greppade sedan hennes bröst med hela händerna. De fnittrade till något bägge två, men det var tydligt att de var upphetsade av situationen.

Är det skönt? Frågade jag Erika.
Inte särskilt. Svarade Erika, trots att det var tydligt att hon ljög.

Simon hämtade en av de hårdare piskorna och gav Annika ett par hårda slag på rumpan som straff.

Vad kan hon göra bättre? Frågade jag Erika
Det var skönt med lite strykningar i början, men efter en stund vill jag ha mer grepp. Svarade Erika.

Annika fick försöka igen, även om det var tydligt att Erika njöt av både behandlingen av hennes bröst och maktsituationen där hon fick bestämma om Annika skulle få stryk eller inte.

Var det bättre? Frågade jag Erika
Lite, men jag tror hon blir mer motiverade om ni slår henne på brösten med. Sade Erika med ett elakt leende.
Jag tror du utnyttjar denna situation lite för mycket, tror att vi skall ge dina bröst samma behandling.

Vi tvingade dem bägge att hålla händerna bakom huvudet och vända sig mot oss och så gick vi loss på deras bröst med varsin lättare flogger.

Erika, tror du att du kan göra det bättre? Så visa hur det skall göras. Sa jag och utmanade Erika

Erika närmaste slängde sig över Annikas fylliga bröst, och jag tror inte hon visste själv om det var av revanschlusta eller genuin upphetsning, det var dock tydligt att Annika njöt av behandlingen hon fick.

Var det skönt? Frågade Simon Annika.
Lite, men jag tror hon kan bättre, svarade Annika och hoppades på att få se när vi plågade Erika.

Erika fick nu försöka igen med att försöka smeka Annikas bröst samtidigt som jag slog henne över rumpan med en flogger. Jag tvingade henne även att titta Annika i ögonen, och passade på att slå lite extra hårt för att hon skulle förstå att det räckte med skådespeleriet.

Var det skönare nu? Frågade jag Annika igen
Ja, det var det.

Sedan tvingade jag ner Erika på rygg och sade åt henne att sära på benen, så fick Annika ställa sig på alla fyra och slicka på Erikas bröst. För att vara säker på att de behöll upphetsningen så masserade jag och Simon våra partners g-punkter samtidigt.

Slicka dem som du gillar att få dem slickade. Uppmanade Simon.

Jag är inte säker på vad som fick Erika att stöna mera, behandlingen som hennes bröst fick eller mina fingrar mot hennes g-punkt, men hon kunde inte hålla inne sina stön. Annika sänkte sin överkropp ner över Erikas ansikte så att hon kom åt att använda händerna på Erikas bröst samtidigt som hon slickade på dem. Erikas underliv krampade kring mina fingrar, men vi hade inga planer på att låta henne komma än.

Så lät vi damerna byta plats med uppmaningen att Erika nu skulle ge samma behandling till Annikas bröst. Vi passade även på att byta plats jag och Simon, så att jag fick leka med Annikas väl ansade underliv. Hon bryggade upp kroppen när jag pressade mitt finger upp mot hennes g-punkt, och i samma stund började Erika slicka på hennes bröst.

Added 5 sep 2020   Stories   #Man #Woman #Woman as top #Woman as bottom #Man as bottom #Self experienced #BDSM #Bondage #Discipline #Pain #Spankings #Service #Interrogation #Orgasm control #Shibari/Kinbaku #Naked vs. clothed

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 26818  Report