Log inRegister
Monopol och slaveri

Part 10: De två förlorarna straffas och förnedras

Så var det dags för en eftermiddagspromenad, och jag och Simon hade förberett damernas kläder. Vi hade köpt varsitt par svarta stayups till dem samt långa handskar i samma material. Tanken var att då deras ben och armar skulle vara täckta så skulle de känna sig extra nakna i övrigt. Vi tog även med en klänning åt dem som de snabbt skulle kunna dra på sig om vi träffade på någon.

När Annika och Erika förstod vår plan så möttes vi av en blandning av oro och lätt upphetsning. De visste inte vart vi skulle leda dem, och vad vi skulle tvinga dem att göra, de i visste bara att de var tvungna att lyda.
Efter en stunds promenad stannade vi, ställde upp damerna mot varandra, så tog jag fram en klädnypa.

Nu skall ni få spela sten, sax, påse om vem som får klädnypan på sig.

Damerna tittade lite frågande på varandra, men lydde och efter att först ha slagit varsin påse så van Annikas sax över Erikas påse.

Vart skall vi sätta den? Frågade jag Annika

Annika funderade en stund, och var inte säker på om det var ett engångs-spel eller om vi skulle fortsätta leken med fler klädnypor. Det verkade som om hon bestämt sig för att gå in hårt ändå.

På vänster blygdläpp. Svarade hon till slut.

Jag hade ännu inte sagt på vem vi skulle sätta den, och jag lekte med tanken att låta henne sätta den på sig själv, men svarade istället.

Sätt då dit den.

Erika särade lydigt på benen och lät Annika sätta fast klädnypan på hennes blygdläpp. Sedan insåg hon att hon skulle vara tvungen att gå med denna klädnypa fäst i sig.

Vi passade på att ta en bild på Erika där hon stod bredbent, med en klädnypa på musen, med höga stayups, långa handskar ett halsband och inget mer.

Efter en stunds promenad som Erika gick med vissa svårigheter stannade vi dem igen och Simon tog fram en klädnypa till. Damerna visste vad som gällde.

Erikas sten vann över Annikas sax och nu fick Erika frågan vart klädnypan skulle placeras. Erika synade Annikas kropp, men jag var helt säker på att hon hunnit tänka igenom det ordentligt.

- Du får inte välja samma plats som henne. Slängde jag in som en joker i leken.
På hennes tunga svarade Erika då direkt och hoppades då antagligen att Annika inte skulle få chansen att placera en klädnypa på hennes tunga.

Vi tog ytterligare en bild på damerna och fortsatte vår promenad genom skogen.

Jag hann prata lite enskilt med Erika, och frågade henne hur det kändes.
Det är så hett. Blir så kåt av detta, vill att du tar mig hela tiden. Jag fick lite väl mycket stryk igår, men det förtjänade jag väl. Sa hon och avslutade med ett leende.
Hur känns det med Annika, vi tvingar er inte att gå för långt eller så? Frågade jag vidare
Nej, men var bara med när vi leker med varandra, skulle nog tappa lusten om ni inte var med i situationen. Men jag trodde nog det skulle vara svårare, men det var riktigt kul att leka med hennes kropp.

Jag tecknade en tummen upp åt Simon, som hade haft ett liknande samtal med Annika och jag fick en tummen upp tillbaka. Damerna visste inte att det betydde att vi kunde gå till verket med andra delen av vår plan.

När de stannade nästa gång förklarade vi att förloraren i klädnype-kampen skulle få ett extra straff. Om Erika förlorade, skulle hon vara tvungen att slicka Annika hon med, men om Annika förlorade så skulle hon inte bara behöva slicka Erika, hon skulle även låta Erika ta henne med strap-on:en. Det återstod tre klädnypor.

Vid nästa omgång så slog Annikas sten Erikas sax och Erika ställde sig lydigt med benen isär och lät Annika placera en klädnypa på hennes högra blygdläpp. Erika insåg nu att det skulle bli riktigt svårt att gå, men hon var tvungen att finna sig i situationen.

Får jag flytta på den vänstra lite. Frågade hon bedjande.

Jag tittade på Annika som svarade så gott det gick med en klädnypa på tungan.

10 slag på rumpan! kom svaret direkt

Erika justerade klädnypan och lutade sig demonstrativt mot ett träd. Simon var inte sen att filma denna scen när våra älskade stod klädda på ett så exponerande sätt som möjligt, med klädnypor i sina blygdläppar och tungor redo att ge och ta emot smisk.

Annika slog hårt med handen och Erika mötte hennes blick medan hon slog.

Vi gick inte så långt innan det var dags för nästa omgång.

Efter att sten mötte sten, och påse mötte påse så vann Erikas sten över Annikas sax. Efter att ha fått Annikas högra bröstvårta styv med tungan så fäste hon klädnypan kring Annikas bröstvårta. Hon höll den öppen och lät den långsamt sluta sig kring bröstvårtan allt eftersom hon släppte på trycket, detta samtidigt som hon tvingade Annika att möta hennes blick.

Erika som hade klädnypor i båda blygdläpparna hade svårt att hålla takten och kände sig tvungen att gå med särade ben. Vi lyckades filma henne med kameran bakifrån när hon gick så utan att hon märkte det.

Så var det dags för finalen, de hade två klämmor var på sig och den sista skulle avgöra om Erika skulle tvingas slicka Annika med eller om hon skulle få det höga nöjet att ta Annika med en strap-on.

Erikas påse mötte Annikas påse, men sedan förlorade Annikas påse mot Erikas sten.

Erika kunde inte dölja sin entusiasm. Hon lutade sig fram och mötte Annikas blick samtidigt som hon höll om Annikas kinder med sina händer i ett både förminskande och kärleksfullt sätt.

Du skall få det så skönt när jag tar dig, sade hon passionerat.

Jag var inte säker på om Erikas vinnarskalle talade mest eller om hon faktiskt såg fram emot att få penetrera Annika senare ikväll.

Så får du flytta över klädnyporna till Annika. Inflikade Simon

Erika var inte sen med att få bort klädnyporna från sina blygdläppar, och hon gav ifrån sig ett kort stön och en grimas när de släppte. Istället var det nu Annika som skulle få dem fastsatta på sig och hon ställde sig lydigt bredbent och lät det hända. Som avslutning slickade Erika på Annikas vänstra bröstvårta innan hon fäste den femte klädnypan på hennes nu styva bröstvårta.

Added 5 sep 2020   Stories   #Man #Woman #Woman as top #Woman as bottom #Man as bottom #Self experienced #BDSM #Bondage #Discipline #Pain #Spankings #Service #Interrogation #Orgasm control #Shibari/Kinbaku #Naked vs. clothed

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 26819  Report