Log inRegister
Kollegans dotter

Part 2: Att rädda en flicka i nöd.

Det var ganska sent en lördagskväll och jag satt hemma i soffan och slötittade på en gammal film. Min fru hade redan gått och lagt sig, när min mobiltelefon ringde. Det var min kollega Magnus:
- Hej det är Magnus. Jag har fått lite problem…
Han lät skärrad och jag undrade vad som hänt. Han berättade:
- Ella ringde nyss, tydligen är det någon fest hemma hos oss som har spårat ur. Vi är i stugan och hon skulle vara ensam hemma. Det verkar ha spridit sig via Snapchat att hon skulle ha fest och föräldrafritt. Både Lisa och jag har druckit lite vin och kan inte köra hem. Skulle du kunna hjälpa mig och åka dit? Jag ska försöka få tag i någon som kan skjutsa hem mig, men hon ringde och grät nyss. Det verkar vara rörigt...
Jag sade att jag självklart hjälper till. Jag åker förbi och slänger ut dem. Eller ringer polisen. Min fru hade vaknat och jag förklarade vad som hänt och att jag skulle höra av mig när jag visste mer.

På väg till Magnus hus, tänkte jag på förra gången jag träffade Ella. Det var i somras, i Magnus stuga och det hade varit en omtumlande upplevelse. På väg hem därifrån hade jag funderat vad i h-e jag sysslade med. Skulle det komma ut vad jag hade gjort skulle jag bli korsfäst, slaktad och bränd på bål av hela min omgivning. Därför hade jag lovat mig själv att inte träffa henne igen. Det hade fungerat. Tills nu...

När jag kom fram var det stökigt, men inte alltför illa. Det var ett trettiotal ungdomar, i och utanför huset. Alla var ganska berusade och lite skräniga. De allra flesta lommade hem självmant när det kom en vuxen, men några fick jag skälla lite på för att bli av med. Jag behövde aldrig bära ut någon fysiskt och det verkade inte vara särskilt mycket förstört heller. Såg bara några krossade glas och lite nedtrampade blommor. Värre var det med Ella. Hon var ledsen, upprörd och orolig vad Magnus skulle tycka om hennes misstag. Jag tröstade henne och sade att jag skulle ringa Magnus. Jag ringde honom och förklarade läget och att de inte behövde komma hem. Jag sade att Ella kunde sova hos oss, om hon ville. Han tackade så mycket för hjälpen.
Jag pratade med Ella och sade att hon fick sova hos oss. Hon tackade för det, men hon ville lugna ner sig lite först. Hon sade att hon skulle ta en dusch och fräscha upp sig lite, samt packa en väska innan vi kunde åka. Under tiden hon duschade gick jag ut och städade lite, samt ringde min fru och förklarade läget. Jag sade att hon kunde lägga sig igen och att vi skulle komma hem så småningom.

När Ella kom ut från duschen var hon klädd i morgonrock. Jag såg att hon fortfarande var ledsen. Jag frågade:
-Hur mår du?
Då sade hon:
- Kan inte du hålla om mig lite?
Detta hade jag inte väntat mig. Jag höll om henne, men jag kände känslor som INTE passade sig där och då... När jag höll henne började hon att smeka mig på ryggen. Naturligtvis fick jag stånd och naturligtvis märkte hon det. Hon tittade upp och såg mig rakt i ögonen. Jag hade väntat mig en förebrående blick, men blicken jag mötte var utforskande och intresserad. Plötsligt sade hon:
- Kom, vi går ner till mitt rum.
När hon hade stängt dörren sade hon:
- Sätt dig på sängen.
Jag gjorde som hon sade. Sedan lät hon morgonrocken falla. Hon var helt naken under... Hennes fantastiska kropp fick mig nästan att dregla.

Hon sjönk ner på knä framför mig, log och sade:
- Minns du stugan i somras...
Hur skulle jag någonsin kunna glömma det? Hon började att klä av mig och jag hade ingen egen vilja längre. När jag var naken ställde hon sig bredbent på alla fyra i sängen och svankade. I det dunkla månljuset som silade in genom källarrummets halvfönster avtecknade sig hennes perfekta, fasta skinkor. Mellan dem glittrade det i hennes sköte och hennes vanligtvis små blygdläppar var nu svullna och mottagliga. Sedan sade hon, med tung andhämtning:
- Jag vill känna din tunga igen...
Jag gjorde som hon sade och slickade henne bakifrån, samtidigt som jag särade hennes skinkor. Hon var vältränad, men både mager och vig. Hon svankade upp hela sitt sköte så att jag kom åt hennes innersta delar. Hon var mycket våt och jag slickade hungrigt i mig hennes safter. Hon stönade och gnydde av min behandling. Min tunga utforskade hennes sköte, jag sög på hennes svullna läppar och lät tungan fladdra snabbt över klitoris. Jag utforskade även hennes veckade lilla stjärthål med min hungriga tunga och när jag tryckte in min styva tunga så långt jag förmådde gav hon ifrån sig ett lågt, förvånat skrik. Jag stjärtknullade henne långsamt med min tunga och det enda som hördes i rummet var hennes tunga andning. Jag hade hunnit få ett enormt stånd när jag reste mig och tog tag i hennes höfter. Vid det här laget hade jag glömt alla betänkligheter om situationen och jag ville bara betäcka detta underbara ungsto. Jag flämtade:
- Har du skydd?
Hon rotade i en byrålåda och fick fram en kondom. Jag fick snabbt på den och trängde häftigt in i henne bakifrån. När vi förenades i en vild rytm tog det inte lång stund innan vi båda kom i våldsamma orgasmer. Efteråt sjönk jag ihop på hennes rygg och kände hennes hjärtslag under mig. Efter att vi vilat en stund, sade jag:
- Vi borde nog åka nu. Men vi ska kanske duscha först?

När vi hade duschat åkte vi hem till mig och min fru bäddade ner Ella i gästsängen. Jag somnade som ett litet barn den natten...

Continuation:

Part 1 (28 sep 2020)
Part 2: Att rädda en flicka i nöd. (28 sep 2020)

Added 28 sep 2020   Stories   #Man #Woman #Erotica #Stockings/underwear #Age difference

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 27016  Report