Log inRegister
Lush2 från Lovense
Idag damp det ner en Lush2 från Lovense i brevlådan. Måste tacka mitt ex och god vän E som tog på sig spenderbyxorna och gav mig en valfri julklapp. Eftersom det redan finns en leksak från Lovense i sovrummet (buttplug Hush) så ville jag utöka möjligheten att leka med appen.

Lush är tänkt att användas av fittbärare. Den smala delen (antennen) har on/off-knappen och ska läggas mot klittan. Den tjocka delen har motorn och ska stoppas in i fittan. En lång tryckning så är den igång. Den har 7 lägen, 1 - 3 ökar styrkan, 4 - 7 har olika mönster. Trycker man igen så stannar den av men slås inte av.

Eftersom jag använder packer så hålls antennen mot klittan med hjälp av packern, annars gäller det att ha tajta underkläder för att hålla antennen på plats. De starkaste vibrationer hamnar ganska långt bak i fittan, en del sprids även till antennen och är trevliga där. Längden av hela leksaken är lite för lång för min kropp så antennen har en tendens att hamna ovanför klittans lilla knopp, som visade sig vara en fördel när jag provade de mest retsamma mönstren.

Kopplade Lush2 till appen och med några enkla klick kunde jag använda mina favoritmönster, styra helt fritt och koppla till musik. Alla features i appen är kompatibla med Lush2 (använder Android).

Eftersom testet gjordes under täckmantel av "jag ska duscha" hade jag inte mycket tid att teasa mig till orgasm, så jag testade annat istället. Tog den tjocka delen mot klittan, för det är där motorn sitter och det vibrerar mest, och stoppade antennen i fittan. Det gick bra att fjärrstyra ändå med mobilen. Testade att ha antennen i stjärten och det gick bra det med. Tror det sista kommer att vara min favorit. Eller använda både Hush och Lush2.

När jag väl hade den tjocka delen mot klittan, körde på maxstyrka (3) så tog det inte alls lång tid tills jag kom. Ungefär lika mycket som med Pingu. Om jag hade haft längre tid samt kunnat lämna kontrollen över till min Ägare så hade det säkert känts mer spännande. Lägg till en offentlig plats och så hade det varit himlen.

> Är leksaken bra? Ja, om man gillar vaginala vibrationer mer än klitorala. Då är Lush2 också väldigt tyst som tillverkaren lovar.
> Är vibrationerna starka? Nja... Har billiga bullets som är starkare än så. Och inget går att jämföra med en magic wand™.
> Fyller leksaken sin funktion? Ja! Det är spännande att kunna lämna över makten till en annan, kunna gå omkring offentligt med en plugg som plötsligt går igång.


Att ha packer och trosor störde inte fjärrstyrningen. Inte heller blev det sämre när antennen var inuti min kropp.

Det återstår att testa om ett kyskhetsbälte skulle vara ett hinder. Jag återkommer!


Länk till Lovenses webbsida finns här:
https://www.lovense.com/bluetooth-remote-control-vibrator?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=English%20without%20major%20countries&gclid=CjwKCAiA8ov_BRAoEiwAOZogweDlrxU-pYjo_C0x6I4W8mYUUATEh0_QRFTyvcD3XjVoOkjXN84EFRoCz74QAvD_BwE
Recension av nyinköpt leksak

Added 23 dec 2020   Articles   #Self experienced #Orgasm control #lovense #vibrator #appstyrd #lush2 #lovenseapp #appar #remote

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Articles

🖶 Print  Document ID 27775  Report