Log inRegister
10 orgasmer på en dag!

Part 2: Nästan påkommen vid den 7:e orgasmen!

Känner hur öm kuken är efter 6 sprut denna dag, men ingen idé att gnälla liksom, bara att ta spelförlusten som en man, tänker jag och fortsätter runka, allt medans du plockar upp muggar, kaffe, servetter och grejer.

Ser en tjej komma gåendes nere på grusvägen och glashuset, på väg mot mitt håll. Om man är uppmärksam, så vet jag att man kan se bänken tydligt från vägen där hon går. Speciellt om någon sitter helt naken. Ser på håll hur hon sneglar upp mot mitt håll, men hon kan omöjligt se vad jag gör, inte ännu hur som helst, om 3 hundra meter kanske. Jag ropar högt till dig att det kommer någon på vägen. Du skrattar högt, men du kommer fram och sätter dig jämter mig och tar över runkandet, allt medans vi håller koll på tjejen nere på grusvägen. Ser nu hur hon definitivt kollar mot vårat håll och vet att hon ser vad vi gör, men snart försvinner hon bakom skogen.

Känner hur paniken kommer och tänk om hon går upp till höger mot höjden och oss, istället för att ta någon av slingorna som går bort mot naturens hus. Känner mig så nervös inför detta, jag menar, tänk om hon ser oss!

Du reser på dig hjälper mig på med tröjan, men shortsen får jag inte ta på mig. Du går sedan upp och ställer dig en bit ifrån mig och säger;
- " Du fortsätter runka oavsett vad som händer, för spruta ska du göra...på bordet! Jag hanterar henne om hon kommer och när du är klar, så kommer du och sätter vi bordet! "


Känns som en evighet innan orgasmen är nära och precis när det ska gå för mig, så hör jag din röst och hör även hennes. Jag fortsätter trots detta att runka och snart känner jag att det är nära så ställer mig upp för att spruta på bordet. När jag ställt mig upp så ser jag hennes ryggtavla vid bordet och hur du ler mot mig, när du ser hur jag sprutar på bordet. Gjorde allt för att kväva min stönanden, även om det var otroligt svårt.

Klädde sedan på mig shortsen och gick sakta bort mot er. Hon vände sig om och hälsade på mig och såg hon rodnade lite.

- " Gick det bra älskling? Frågade du med mild röst, samtidigt som du tittade på mig.

- " Mmm, visst svarade jag lågmält och satte mig ner, men skämdes som bara den. Tyckte hon stirrade på mig, men vågade inte titta henne i ögonen och mina händer skakade som bara den då jag greppade kaffekoppen och smuttade på den.

FORTSÄTTNING FÖLJER》》》》》》》》》》》》

Continuation:

Part 1 (23 feb 2021)
Part 2: Nästan påkommen vid den 7:e orgasmen! (9 feb 2021)
Part 3: Orgasm nr 8... (23 feb 2021)

Added 9 feb 2021   Stories   #Orgasm control #Woman as top #Self experienced

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 28257  Report