Log inRegister
Ökenvärld

Part 2: Vidare förnedring och underkastelse

5.
Jag var ensam igen och drömde mig tillbaka till när jag varit en självständig och stolt person. En krigare som inte vek ned sig för någon och alltid tog striden. När överlevandet blivit så viktigt att jag kröp naken över min egen stolthet för att fortsätta göra det visste jag inte men nu var jag rädd för att sluta. Rädd för att sluta och rädd för att fortsätta.
Jag rös när jag tänkte tillbaka hur jag tagit en smutsig och äcklig kuk i munnen och sen noga följt instruktioner när jag sög på den tills han kom i min mun. Var det hur viktigt mitt liv var för mig. Att jag satt still och lät mig bli klappad på huvudet som något duktigt djur efter att jag kämpat ned sperman. Han hade inte ens behövt hota mig, tänkte jag och kände till min stora förskräckelse tårar i ögonen.

Det var så jag satt när dom öppnade dörren. Kvar på knä med tårar rinnande ned för mina kinder och jag rodnade och försökte torka bort dom vilket självklart inte var lönt då jag såg på deras flin att dom sett dom. Fick jag inte ha någon stolthet kvar alls?

Dom var tre även om bara en av dom kom hela vägen in. Han gick förbi mig och ställde sig bredvid latrinen och madrasserna och pekade först på mig och sedan på golvet framför mig. Jag tvekade kort och försökte lista ut om det här var min chans att slå mig fri men då männen vid dörren hade var sin hand dold bakom ryggen så gissade jag att dom förväntade sig det.
På ostadiga ben började jag resa mig för att gå över till honom men fick bara en kort huvudskakning innan han pekade framför sig på golvet igen. Så han ville att jag skulle krypa fram till honom på alla fyra medan hans vänner tittade på. Jag rös och försökte se en annan utväg. Då jag inte direkt var rädd för stryk kunde jag bara ignorera honom tills han släpade mig över dit och på så sätt fick behålla någon stolthet.

Jag velade fortfarande när han sneglade på sina vänner och gav dem en nick. Som en person gick de fram mot mig samtidigt som de tog fram händerna de dolt och lindade ut piskorna de höll i dom. Trots min ansenliga erfarenhet av strid hade jag aldrig mött någon som slogs med piska så det var oklart om jag kunde vända det här till min fördel.
När första snärten ven genom luften så snabbt att jag inte hann undvika den och träffade mitt bröst insåg jag att jag var ute på djupt vatten. Trots att jag beslutat mig att ta misshandeln tyst så slapp ett ynkligt tjut över mina läppar och skrattet det orsakade fick mig att rodna desto mer.

6.
Nästa träffade på låret strax under ljumsken och jag drog ihop mig och lade händerna i kors över skrevet. Det området var illa nog efter att alla håren slitits ut med rötterna och den stora bestens kuk slitit sönder mig utan att det också fick pisk. En snärt ven förbi örat och jag sjönk ihop ytterligare. En klockren träff på vänstra skinkan fick mig instinktivt att röra mig bort från den i någon patetisk krabbgång. Jag kopplade inte då men de skadade mig egentligen inte. De drev mig att ynka mig och krypa bort till mannen som stod och väntade och det gick inte upp för mig förrän jag kände hans fot när jag satte ned handen.

Först förvånad och sedan uppgiven tittade jag upp på honom och såg segern lysa i has ögon. Något med det nederlaget fick mig att sjunka ihop något både i hållning som i själen vilket gjorde att männen med piskornas nästa manöver undkom med helt. En piska träffade mig på halsen och lindade sig sedan runt den och drog åt något. Till min förvåning gjorde det inte ont och hindrade inte heller min andning och sen kom den andra piskan från andra hållet och gjorde likadant.

Jag insåg att om jag satt still så här så skulle jag kunna andas och om jag försökte göra motstånd eller om de drog lite i dom så skulle jag kvävas. Förövrigt inte en speciellt angenäm tanke vilket var varför just strypning var en så populär metod vid tortyr. Mannen framför mig tycktes läsa mina tankar och nickade mot mig och innan jag hann tänka slog jag ned blicken.
Inom mig svor jag över min svaghet att jag inte trotsigt hållit hans blick utan åter vikt ned mig som att det inte fanns någon strid alls i mig. Det blev inte mycket tid för introvert spekulation då jag hörde hur han knäppte upp sina byxor och sedan kände jag stanken av piss och någon som borde ha badat mer än en gång i veckan. Om dom trodde att jag tänkte suga den där hade dom jävligt fel, tänkte jag.

Han höll fram sin stinkande erigerade kuk framför min mun men rörde inte en muskel utöver det. Jag satt kvar med munnen stängd och stirrade i golvet medan jag samlade allt trots jag kunde hitta. Tack och lov var piskorna upptagna så dom kunde inte slå mig. Sedan ökade trycket runt halsen.

Först var det bara svårt att andas och jag stod stoiskt på mig men sen fick jag inte in någon luft alls och paniken klättrade inom mig. Jag försökte kasta mig runt men piskorna höll mig måttligt stilla. När det inte funkade så började jag klösa mot dom men fann inget grepp och när lungorna skrek efter syra så släppte dom plötsligt efter på trycket.
Det var inte så mycket att jag kunde kollapsa som jag kände att jag skulle behöva men jag fick luft och när jag ofrivilligt sköt fram huvudet och hungrigt drog in luft träffade hans kuk mig på hakan. Trots den uppenbara chansen att våldgästa min mun så hade han låtit bli dock och jag kunde inte förstå varför. Men efter tre andetag så förstod jag att han ville att jag skulle suga av honom frivilligt.

Ett illamående kröp upp inom mig och sporrade på känslan av trots och jag stirrade åter ned i golvet och stängde munnen för att inte bjuda in. Ett lågt skratt nådde ned till mig från mannen och jag kände åter hur halsen snördes åt. Den här gången var jag nästan medvetslös när dom släppte efter och jag höll tag om piskorna på var sin sida om nacken för att kunna hålla mig upprätt.
7.
En skarp men samtidigt fadd smak spred sig genom munnen när jag lutade huvudet framåt så att ollonet lades mot min tunga. Sedan tryckte jag det lätt upp mot gommen och masserad det och sedan skaftet med tungan medan en lätt kletig substans spred sig över den. Smaken var så illa att det var på ren viljestyrka som jag inte kräktes. Fortfarande yr av syrebristen som till slut förmått mig att göra som han ville fick mig att falla framåt lite och ett kort tag trycktes kuken bak i svalget mot mig.
När jag återfått balansen åtgärdade jag min ställning och sedan svalde jag undan så mycket av hans avlagringar jag kunde för att återuppta masserandet med gom och tunga. För min inre blick kunde jag nästan se alla jag dödat eller besegrat i strid och sen förnedrat stå längs rummets väggar när jag själv nu förödmjukade mig själv för att inte dö. Men när en hand lades mot mitt huvud så gled visionen undan.

Det var inget tvång i hans rörelse utan han styrde bara huvudet lite som för att visa att jag skulle suga snabbare vilket jag gjorde. Han stönade ovanför mig och kippade kort efter andan och sprutade sedan en väldigt trögflytande sats sperma på min tunga och bak i svalget. Det var nästan som att han gjorde allt för att det skulle bli så äckligt som möjligt. Då han inte pratade så visste jag inte om han ville om jag skulle svälja men konsistensen var så vidrig att jag gjorde det bara för att bli av med det.

Trots att han uppenbarligen var färdig så drog han sig inte tillbaka och när jag försökte luta mig bort för att få ut den slaknande kuken ur min mun så ökade trycket från piskorna igen. Kanske ville han att jag skulle suga liv i den igen, tänkte jag, så försiktigt började jag massera honom med tungan igen.

Först hände inte så mycket annat än att lite mer sperma letade sig in i min mun men sedan var det som att han spände sig och en varm stråle vätska träffade mig bak i svalget. Då jag inte varit beredd satte jag i halsen men när jag hostande försökte dra mig undan så hölls jag fast och svalde undan lite av misstag. Sedan satte jag i halsen igen och storknade och lyckades vrida undan huvudet och för att hosta.

Han slutade inte kissa dessvärre och jag fick lite i örat och sedan i ögat innan han drog sig tillbaka för att sikta på min mun igen vilket ledde till att jag satte i halsen igen. När han äntligen var klar tog det mig nästan en minut att få ordning på andningen så att hostandet kunde upphöra. Med kuken mellan fingrarna höll han fram den mot mig och utan att bli kvävd eller slagen förstod jag att han ville ha den sugen ren.

Jag hade inget motstånd eller trots kvar i mig längre utan lutade mig fram mot honom och tog ollonet i munnen och sög ur de sista dropparna kiss. Tydligen nöjd med min insats så gick han därifrån och på ingen tid alls så lossades piskorna från min hals och hans vänner gjorde honom sällskap utan att ge mig så mycket som en blick. Jag rapade ofrivilligt och smaken av hans kuk, sperma och piss bubblade upp i munnen och oförmögen att hålla tillbaka det så kastade jag mig över latrinen och kräktes ljudligt och länge tills jag var säker på att jag var tom.

För svag för att resa mig kröp jag sedan som den värdelösa människan jag var bort till madrassen och lade mig på den. Ett tag försökte jag väcka någon stridslust men allt som kom upp var tårar av skam och förnedring. Med försiktiga rörelser sökte sig fingrarna över blodblåsan på bröstet där piskan träffat och sedan upp mot mina läppar.

Added 20 feb 2021   Stories   #Woman as bottom #Physical dominance #Bondage #Psychological dominance #Biting #Pain #Service #Dirt/Saliromania #Weapons/militaria #Blood #Whipping/flogging #Shaving #Shame play #Wet

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 28326  Report