Log inRegister
Kennel Kadence

Part 2: "Han" helt i flickornas våld. Milady tuktar en argbigga. Blir det det nånsin några barn gjorda?

Efter att ha hämtat dig på fina gatan, rakat och klätt upp dig, för att slutligen spänna fast dig med öronproppar och ögonbindel i en hotellsäng, var det dags att bjuda in Anja och Bella. De är ett lesbiskt, barnlöst par som kontaktat mig på hemsidan där jag bjuder ut dig och din finfina säd.

Jag tänker att det är perfekt för oss att börja den här avelslinjen med dem. Ingen annan verkar någonsin ha velat skaffa barn med de där två, antagligen för att IQ-nivån inte riktigt överstiger medelvärdet.

Den blonda, blåögda Bella har pastellig makeup, skyhöga rosa pumps och en ultra-kort volangklänning. Möjligen har hon något sagokomplex och tror att hon är Disney-prinsessa. Anja är stereotypt trist, mera butch. Jag kan se henne i en lastbilshytt i någon grusgrop någonstans. Men det är inte mitt problem hur de är, det är ju ditt, och nu står vi där alla tre, i hotellsviten och tittar ner på dig.

Du känner nog närvaron i rummet, för du börjar röra dig sökande. Sniffande. Sen skäller du till.
”Vov.”
”Får man klappa?” Säger Bella andäktigt.
De hade nog inte väntat sig en sån goding.
”Först måste jag skydda honom” svarar jag och tar fram en nagelklippare. Jag vill inte ha några skador på dig min lilla skatt, och du ska heller inte behöva förklara dig för vaniljfrun där hemma. Så de hungriga småflickorna sträcker snällt fram sina händer. Anja har redan tuggat ner sina naglar, men Bella har långa klor i nåt syntetmaterial som åker all världens väg.

”Nu går det bra att ta på honom”, säger jag, ”men var försiktig, han kan vara lite kittlig”.
Så Bella kryper upp i sängen, och hennes klänning åker upp över rumpan och exponerar ett par lika volangiga trosor. Hon börjar smeka dig nerifrån och upp. Över de röda skorna, upp på benen med stayupsen. In under kjolen. Bella verkar inte ha några synpunkter på din taskiga klädstil vilket inte är förvånande med tanke på hennes.
Hon är inte alls blyg utan klappar dig ogenerat på kuken, för att stämma av om produkten duger. Hon tittar upp mot mig med ett nöjt leende, den lilla bimbon. Vad fan trodde hon, att jag skulle leverera dålig kvalitet? Men jag ler tillbaka medan du rör dig mjukt i din fjättring. Även om det är skönt och mysigt för dig så här långt så är du förstås orolig över vad som ska hända där i ditt tysta mörker.

Så hoppar Anja upp i sängen och jag märker att du stelnar till, flyttar huvudet mot den här nya kroppen som plötsligt dykt upp. Hon är mer hårdhänt, böjer sig fram och börjar kyssa dig. Ditt fina läppstift smetas snabbt ut och när hon tillfälligt kommer att vara klar med dig, ser du mer ut som en clown. Men du svarar ivrigt, du är glad att leken äntligen börjar nu.

Jag sätter mig i rokoko-soffan för att övervaka det som nu sker. Avtalet, som du inte känner till, är att tjejerna ska dra igång dig på alla cylindrar, och utifrån min sakliga bedömning så ska jag avgöra vem av dem som slutligen får insemineras av dig. Jag vill att vår kennel ska generera starka valpar, därför bestämmer jag vem av tikarna som är mest lämpad som mor.

Anja går igång på dig och innan någon av oss hunnit stoppa henne, har hon dragit av sig byxor och trosor och sätter sig över din mun med sin helrakade fitta. Du kan inte annat än att börja slicka henne där du ligger helt hjälplös och blottad. Inget ser du, inget hör du, men du känner igen oralsex när du får det serverat. Och du verkar älska det. Din tunga far fram och åter som om du slickade en glasstallrik. Och Anja stönar högt medan hon smeker sina små bröst med ena handen, den andra håller hon i den guldiga sänggaveln här i slottsrummet, utvalt bara till dig min alldeles egen Prins Daniel. Eller just nu är det kanske mer hovfnasket Daniella.

Samtidigt har Bella dragit upp din kjol, dragit undan trosan, och blottar ditt härliga stånd. Hon tar dig försiktigt i munnen och suger dig sakta och säkert, medan hon masserar dina testiklar. Det är som om hon vill väcka upp dina spermier; göra dem redo för loppet. Hela bilden är väldigt sexig.

En smal, mörk kvinna som tronar dig, en blond kurvig som suger av dig. Jag tar upp mobilen och fångar ett par bilder. Du brukar vilja visa upp dig offentligt, så du ska få korten som ett slags lön i natura.

Du rör dig fram och åter så gott det går i de tajta repen, i tyst och blind njutning. Anja gnider sig häftigare över din mun och näsa och plötsligt kommer hon över dig i en kletig sprutorgasm. Hon vrålar rakt in i guldväggen och du slickar allt vad du kan. Kanske smakar hon gott, kanske har du vett att vara rädd om det sista av din foundation.

Bella har avbrutit sitt sugande och tittat väldigt intresserat på det som pågått. Hennes lilla trosa är rejält blöt när hon tar sig upp till sin fru som nöjt gnider sig mot dig i orgasmens efterdyningar, och de kysser varandra. Fint ändå tänker jag, när Anja strax kliver av dig och förbereder Bella att kliva på, genom att dra ner hennes trosor, själv slicka henne lite – innan du får nästa hungriga flicka över dig.

Jag ser att under lekens gång har öronpropparna glidit ur men jag tänker att det kan vara så. Du ser fortfarande inget. Du vet inte om det är skator eller fotomodeller som utnyttjar dig just nu, och deras gnyende verkar vara bra för din hårdhet. Kuken står som ett spett och det är inte Anja sen att utnyttja.

Hon sätter sig gränsle över dig, tar ett stadigt tag om kuken och för in den i sin svullna fitta. Blygdläpparna är blodröda och matchar dina blåsvarta ådringar fint. Även om Anja är längre än Bella, så är du nästan två meter och ditt fortplantningsorgan är vackert proportionerligt. Alltså gnyr hon till ordentligt när hon penetrerar sig med dig, centimeter för centimeter tills du är hela vägen i henne.

Luften är tung av allas era ljud och dofter nu. Bella har tagit fram sina tunga, mjölkvita bröst med enorma vårtgårdar och hon klämmer dem hårt med din spelande tunga djupt i sig. Anjas tidigare orgasm har sprängfyllt rummet med feromoner, och du min älskling, kan inte röra dig alls utan är bara till för de här kåta flickornas njutning. Men de är tunga och blöta och du har börjat svettas lätt under smink och nylonkläder. Är det Hugo Boss du bär? En sån märklig kontrast till att du med lite god fantasi faktiskt kan räknas som en av oss tjejer nu.

Så en sorts lesbisk trekant pågår mitt framför mig och det är otroligt läckert, det kan man inte säga annat om. Mina bröst spänner och jag känner pulsen i bäckenbotten. Men det är inte min uppgift att sitta här som en peeping Tom och ögonrunka. Tvärtom, så är jag ju den här cirkusens direktör och Anjas flåsande ritt på din kuk gör att du stönar högt och ljudligt, vilket är en sorts signal om att du har svårt att hålla emot allt det sköna som du utsätts för. Förståeligt, men det är för tidigt för dig att komma redan. Jag är inte alls säker på att det är den där Scania-bruden som är bäst lämpad att bära ditt barn.

Så jag reser mig upp ur fåtöljen och går fram till henne där hon blundar och halvskriker ut sin vilda lycka av att ha dig i botten av sig. Hon märker inte när jag drar henne i armen. Hon bryr sig inte när tar tag i hennes ansikte och säger:
”Hey, nu får du lugna dig. Du bryter mot avtalet.”
Hennes bruna ögon är blanka av kåthet och hon försöker vifta bort mig med sina nariga händer. Jag tvingas att ta ett nytt, ordentligt tag i hennes arm för att dra undan henne, och då vevar hon oväntat till mot mig med knuten näve.

En sekund efter att näsan springer i blod, rusar adrenalinet ut i musklerna på mig. Tusentals timmar av självkontrollerande meditation far ut genom fönstret, och hundratals kilometer i gymmets roddmaskin tar över. Med en hand i hennes korta kalufs och den andra kring hennes midja vräker jag ner henne på ullmattan.

Upp i mitt knä åker hon och som i super-8 sekvenser ser jag hur min hand slår henne gång på gång över den solbrända stjärten. Jag antar att hon älskar att visa upp sig på stans nudistbad så ofta hon kan. Och varför inte, hon är snygg på sitt pojkflicks-vis. Men det skiter jag i nu, när mitt enda – högst primitiva mål, är att sätta henne på plats.

Hon skriker att jag ska sluta och gråter om vartannat. Tunga droppar från mitt näsblod smetas ut på hennes bara hud i takt med varje slag. Det ser ut som ett slakthus och doften triggar mig än mer. Kastar ner oss i detta bråddjup.

Anja är stark men jag är starkare och sakta känner jag hur hon slappnar av. Tystnar. Vilar i den rytm av smisk hon får nu. Jag behöver inte längre trycka ner hennes huvud i mattan, hon ger sig till mig. Inte nog med det. Efter en stund särar hon på låren som för att erbjuda mig sin längtande fitta.

Jag stannar upp en stund och tar in synen av hennes vindlande kön. Dess knottror och veck, glansen och svullnaden. Försiktigt för att inte skada henne med mina naglar, för jag så in ett par fingrar i henne. På hennes andning hörs det direkt när jag hittar rätt på den skrovliga slidväggen. Anja stönar och går nästan upp på knä för att möta upp min hand. Jag ger henne ett finger till i sig, och hon kramar runt mig som en våtvarm handske. Med korta snabba stötar fingerpullar jag henne och hon svarar mig med vackra, taktfasta gnyenden.

Precis när hennes orgasm kommer, när hennes muskler börjar krampa, drar jag ut mina fingrar med långa strängar av kåtsaft, och ger henne två förlösande daskar på de blodssmetiga, fasta skinkorna. Anja ylar rakt ut medan hon våldsamt darrande vrider sig runt i mitt knä. Hon greppar krampaktigt efter min hand, och håller den hårt, som om hon var i utdrivningsskedet av en förlossning, innan hon utmattad sjunker ihop över mig. Min klänningsfåll suger sakta upp kroppsvätskorna som sipprar ur henne.

Rummet är stilla nu och jag tittar upp mot sängen där Bella sitter hopkrupen i ett hörn med handen över munnen, och de babyblå ögonen uppspärrade. Men du ditt busfrö, du ler stort. För du har inte sett vad som har hänt, men du har hört det. Min arga röst, slagen och sedan det njutningsfulla skriket från Anja. Och du älskar det.
Jag smeker Anja över håret och hon viskar: ”Tack.”
You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 28330  Report