Log inRegister
10 orgasmer på en dag!

Part 3: Orgasm nr 8...

Hon lämnade oss och tackade för ett trevligt samtal. Jag kände mig otroligt lättad av att hon gick. Jag som brukar vara så himla social och trevlig, satt mest och tittade i backen och flackade med blicken, under tiden hon satt hos oss vid grillplatsen.

Vi packade ihop efter fikat och precis när vi rest på oss och skulle gå bort mot Rävgången och Glashuset, sliter du tag i min arm!
”- Vänta nu, ha inte så bråttom älskling! ” Sa du och började leta i din ryggsäck!

Du håller upp en rosa Lush 2, som du tydligen packat ner , samtidigt som du fipplar med din mobil och jag ser hur du öppnar Lovense-appen.
” - Stoppa in den! ” Sa du! Medans du smorde in den med lite fisting-gel, som du hade tagit med.

Jag drog snabbt ner shortsen och stoppade snabbt in den och satte på bluetooth-knappen. Såg dessutom att det var en våt fläck av sperma, framtill på shortsen. Fan, tänkte jag, hoppas nu ingen ser den och att fläcken hinner torka innan vi möter någon på vägen.

Vi hade inte hunnit ta många steg innan jag kände kraftiga vibrationer inne i min anal. Jag hade svårt att gå, för lush:en gjorde verkligen en bra jobb, djupt inne i mig. Jag försökte bita ihop så gott det gick, men var så otroligt skönt.

Plötsligt avtog vibrationera och endast ett svagt killande kändes inuti mig och jag kunde gå utan problem, bara njuta liksom, för känslan var skön, avslappnande på något sätt.

Det var mycket folk vid bänkarna när vi närmade oss Glashuset. Det satt folk överallt och fikade och hade picknick i solen. Precis innan vi var framme, så kände jag hur du satte på enormt kraftiga vibrationer som böljade i kraftiga snabba vågor. Jag stannade upp, för kunde inte ta ett steg till. Jag tog tag i en stolpe till taggtrådsstängslet. Jag stönade högt innan jag kände en otrolig krampaktig orgasm som åter sköljde över mig och hade fullt sjå att stå upp.

Kändes som om jag stod så en halvtimma, även om det bara varade i några minuter. Plötsligt blev det lugnt och skönt i min röv och en dunkande, tickande känsla kändes. Jag kände hur något rann utmed mina ben, så jag tittade ner och såg en ännu större fläck på mina shorts. Sperman rann utmed mina ben och jag skämdes som bara den.

” - Men älskling, så där kan du ju inte gå runt heller! Vi får skynda oss att gå förbi alla människor så ingen ser vad du gjort!” Sa du och skrattade.

Vi skyndade oss förbi alla människor, tyckte att alla tittade på mig! Snart var vi utom synhåll och jag kunde koppla av....Vi vandrade vidare upp mot bron och nya utmaningar väntade!

Fortsättning följer >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Added 23 feb 2021   Stories   #Orgasm control #Woman as top #Self experienced

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 28341  Report