Log inRegister
Kennel Kadence

Part 4: Äntligen blir det åka av för Brommapappan!

Den lilla volangkjolen är uppdragen långt upp på ryggen för att inte vara i vägen när det nu äntligen är dags för betäckning. Bella är ljusrosa, med fina små blonda könshår. Ni matchar verkligen varann i färger.

Dina stringtrosor är avtagna och ligger i Anjas händer. Jag såg hur hon luktade på dem i smyg. Inga kommentarer. Vissa saker är jag nog för gammal för att fullt ut förstå. Skorna envisas du med att ha kvar på dig, och det är lite rörande ändå.

Jag leder dig i kopplet fram till Bella där hon står på alla fyra i sängen. Hon skakar av förväntan. Att det ska ske nu. Hon ska äntligen bli befruktad och inte av vem som helst. Du är den utvalde. Jag tror att vi alla drabbas en aning av stundens allvar, men vi kan inte vänta för länge. Inte för att jag tror att du kommer att tappa ståndet i första taget, men jag litar inte helt på Anja.

När du kryper upp i sängen och också ställer dig som en hund, bakom Bella – drar jag upp kjolen även på dig. Egentligen skulle jag velat ta av dig stayupsen, med tanke på vad sjabbiga de ser ut nu, men det får vara. Spetskanten är ändå fin.

Men du undviker att se på henne. Bellas runda vita skinkor, den blanka fittskåran som väntar framför nosen på dig.
”Varsågod”, säger jag, men inget händer.
Plötsligt verkar du börja trilskas igen.

Jag ställer mig vid sidan om så jag har kontroll över er båda. Tar tag i kuken, runkar den lite. Smetar ut droppen med försats. Du stönar av behandlingen, men rör dig inte.
”Du kan väl bara börja med att lukta på henne?”
Jag kliar dig bakom örat och du trycker dig mot mitt lår och suckar. Jag rycker lite uppmuntrande i kopplet och till slut verkar du i alla fall ge efter, för du tar ett tar ett steg framåt och börjar sniffa på henne. Runt anus, i den våta saven. Försiktigt sticker du ut tunga och slickar henne.

Du har ju varit här förut, men du såg inget då. Nu kan du njuta av hennes svullnad, de små knorviga stråna. Något tänder till i dig. Smakerna eller kanske hennes stönande, samtidigt som hon putar med stjärten för att komma så nära dig hon kan. Du slickar henne snabbare nu, har lite svårt att andas när hon är så tätt intill dig. Så mycket kåt fitta i näsan, men du verkar inte ha nåt emot det.

Bella gnyr högljutt och är nu mer än redo, så jag drar kopplet uppåt och framåt så du tvingas att klättra upp på henne. Din kuk vajar i linje med hennes längtande hål. Du gör inget, men nu gör du heller inget egentligen motstånd ditt lilla snuskiga luder; försöker bara spela svårflirtad fast vi alla vet att du inget hellre vill än att betäcka den här lilla puddingen. Peruken på sned, sminket kladdigt igen. Men nu är det inte ditt utseende vi vill ha, utan all säd.

Jag fortsätter att putta dig och styra, så att ditt ollon slutligen glider in en liten bit i Bella som flämtar högt. Som om du är en trasdocka, lägger jag sedan dina händer på hennes höfter och ger dig en sista liten skjuts. Men du står still.

Nu har jag varit tålmodig länge. Mer än vad som kan förväntas, så när jag för andra gången den här kvällen brukar våld så är det inte alls på impuls. Det är väl avvägt på alla sätt.

Jag ställer mig med ena knäet på sängkanten med ditt ansikte mitt emot mig. Dina ögon flackar, du vågar inte möta min uppfodrande blick för du förstår vad jag tänker göra.

Två snabba örfilar får du, för att du ska lämna detta ångesttillstånd. För att du rent fysiskt ska förstå att här leder och bestämmer jag – över din kropp och din framtid. Din vilja och obeslutsamhet är så totalt ointressant.

”Nu gör du som jag säger åt dig.” Min röst är lugn. Jag är lugn.
Din kind blossar och du tittar ner i skam. Anja fnissar från soffan men tystnar när jag ser bort mot henne med ett lyft ögonbryn. Passa dig.

”Bella, är du snäll och lägger dig på rygg så kanske det går lättare” säger jag, och till skillnad från dig lyder hon direkt. Hon får en av kuddarna som stöd under baken så hon kommer upp lite där hon nu väntar under dig.

De fina brösten sväller ut på sidorna, hennes mage är välvd och den mjuka vulvan oskuldsfullt vacker. Kanske blir du den allra första mannen i henne, trots att du just nu är kvinna. Du ser ner på henne och hon ler mot dig, hon är verkligen så söt. Äntligen kryper du över henne och jag tar tag i din kuk igen, och leder dig mot hennes hungriga hål. Hon sträcker upp armarna och lägger dem runt din hals, så gott hon kan över nithalsbandet.

Med halva kuken inne i hennes värme kan du till slut inte låta bli att börja knulla henne. Lusten tar över dig när hon fångar in din blick som tigger om dig, som berättar att hon älskar det hon ser. Hon är våt och härlig och jag kan släppa dig nu, när du äntligen pumpar henne med jämna, njutningsfulla drag.

För varje stöt öppnar hon sig för dig. Benen särade, brösten rör sig i takt. Du kan inte låta bli att kyssa hennes smultron-läppar och du njuter fast du inte borde. Men hon är så villig och längtar efter att få bära ditt barn.
”Vad du är skön,” stönar hon. ”Härliga Daniella.”

Anja kan förstås inte låta bli att vara med i den här sexiga leken utan hon smyger fram och lägger sig vid sin hustrus ena bröst och börjar bita och suga på det. Bella gnyr högre och högre och du flåsar lite av ansträngning nu. Kuken glider fint i den uppmjukade fittan.

Rummet doftar av er nu. Lust, svett, hennes parfym – ditt rakvatten.
Lunchtid: Hockeysnack med grabbarna på kontoret.
Middagstid: Spermabank i kortkort.

Dina ögon är blanka och du kan inte sluta nu. Vill bara ta henne. Allt motstånd är som bortblåst. För hur jävla härligt är det inte, att ha de här två sexiga tjejerna under dig, som inte vill något annat än att du ska befrukta dem. Ge dem det allra heligaste du äger. Dina gener, ditt ursprung.

Allt är borta ur ditt huvud nu. Jag håller dig, bär dig – så du kan släppa kontrollen. Bara vara i nuet. Njuta av att leva som någon annat. Inga krav, bara få vara i botten av det som också är du, när du inte är mannen, maken, medborgaren. Försörjningsansvaret, föräldramöten, Nasdaqs eviga uppgång och fall. Inget av det existerar längre när hon ler mot dig, fina vita tänder; kåta ögon. Det är bara dig hon vill ha, som hon längtat efter.

Ni är så fina tillsammans. Jag kan inte låta bli smeka dig över ryggen, klia dig i nacken under halsbandet. Du ser frågande upp på mig medan du flåsar tungt och jag svarar dig:
”Ja min älskling. Perfekt. Du är en så duktig. Precis så här vill jag ha dig. Ser du vad bra det går när du lyder mig. När du gör som jag begär, min lilla kåta hynda.”
Du gläfser till av glädje.


Jag ser att hon är nära. Din benhårda kuk långt inne i henne nu när du ligger på henne; gnider ditt rakade bröst mot hennes runda, goa. Anja har backat undan nu, hon njuter också av synen. Ni två som ska bli en ny individ. Av alla män i världen är det dig som Bella vill ha.

Ni kysser varann intensivt nu, din tunga djupt i hennes mun. Hennes runda armar med tuggummi-tatueringar kring dig och nu slår hon benen om dig också. Djupare och djupare tar du henne. Du stönar, hon stönar. Som i en perfekt duett.
”Ge mig allt du har. Snälla spruta mig full. Jag vill ha din sperma, ge mig din sperma fina, fina du,” viskar Bella mellan kyssarna.

Anja och jag njuter av att se er två. Din peruk har hamnat på sidan, de röda skorna, kjolen korvad runt din midja. Hon rödrosig och lite svettig. Det blonda håret rufsigt men så fint mot kudden. Du kan snart inte hålla emot längre, du pumpar hårdare och hårdare och med ett långdraget stön kommer du slutligen i kaskader långt upp i hennes livmoder.

Bella skriker rakt ut i det här syndfulla, sexiga, slottsrummet. Hon verkar ha hållit sig för att kunna komma samtidigt med dig. Det är bra. Spermierna kommer att få en extra fin, slipprig färdväg till det väntande ägget och du verkar aldrig ta slut. Som om du sparat dig i veckor för att få släppa denna enorma sats i den här perfekta kvinnan som inte vill annat än att bli betäckt; befruktad av dig.

Du ligger tungt på henne och hon vill aldrig släppa dig. Trycker sina höfter mot dig, rör sig vispande för att varje milliliter ska bli kvar.
Till slut glider du av och lägger dig på sidan om henne med näsan mot hennes hals. Du gosar in dig, andas tungt och hon smeker dig över det gröna håret och viskar: ”Tack fina du. Tack.”

Sen, instinktivt drar hon upp sina knän mot magen för att få en vinkel som gör att inget ska rinna ur henne, för att vara helt säker på att få det hon längtat efter och som bara du kunnat ge henne. Men du har överfyllt henne, så sperma rinner ut mellan hennes blygdläppar, ner på kudden hon ligger på. Den vita satsen mot hennes rosa kön. Som läcker glasyr och hallonparfait.

Och Anja, den vilda sötnosen, kan inte låta bli att följa sina instinkter, Så hon kryper ner och ser allt det smaskiga. Leker med ett finger först, petar i det glansiga som kommit ur din pung, smakar av. Smackar som en mästerkock. Blundar och njuter av sältan. För att sedan böja sig fram och mjukt slicka sin fina fru. Hennes tunga cirklar runt, runt. Smakar, suger i sig allt som kommer i fina rännilar. Hon lapar och slickar och Bella börjar andas tungt igen.

Stackars flicka som hon fått jobba i kväll. Men hon är så uppvärmd, så avslappnad, att när Anja fortsätter sin lek med tungan, sin rengöring upp och ner från kudden, Bellas lilla runda hål, fittöppningen och i virvlar över klitoris – så stönar hon mer och mer. De här två har älskat varann länge, vet vad de tycker om. Medan du tittar på, trött men närvarande i allt som sker, lägger du din hand på Bella, nyper hennes bröstvårtor för att hjälpa till när hon kommer igen.

Kvidande rör hon sig i sin orgasm men gör allt för att fortsätta ligga still, i det hon tror är den bästa positionen för att bli gravid.

Men det spelar ingen roll hur hon ligger, för dina spermier är redan långt uppe i hennes livmoder och det vi kommit hit för att göra är avklarat, den här sista orgasmen är bara en bonus. En kärlekshandling från Anja, som fortsätter lapa och dricka. Din sperma, Bellas kåtsafter. Ert liv.
You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 28500  Report