Log inRegister
Det otänkbara

Part 4: Du är på repeat

Min kropp är ett med musiken och inget annat än de blinkande lamporna, basgångarna som får allt att vibrera och alkoholen som rusar med blodet existerar. Det är vad jag försöker intala mig i alla fall. Det är målet. Jag skulle inte göra såhär igen. Inte vara den här igen. inte vara här igen. Jag borde verkligen gå hem men jag skulle må så bra av den där kicken man får av det där sättet man flirtar med någon man blir attraherad av vid första ögonkastet och som bara händer när man är full och glad och oansvarig. Jag behöver vakna i okända lakan och vingla hem i gårdagens kläder med en hint av whisky i andedräkten och sminket aningen utsmetat runt ögonen i en walk-of-shame jag egentligen inte har förnuft nog att skämmas för. Någon annans händer på min kropp. Någon annans tunga i min mun. Någon annans kropp i min. Bara någon annans. Jag borde inte tänka på dig men jag kan inte låta bli. Du är på repeat i mitt huvud. Ibland känns det som att tankarna är så högljudda att du skulle höra dem om du var i närheten. Och jag vet förstås att den versionen av dig bara är en fantasi, att inget är verkligt och att inte heller jag är den som jag är mina tankar. Jag fattar att de där tankarna aldrig kommer möta verkligheten. Men jag kan inte låta bli att släppa fram den där lilla delen i mig som du lämnade efter dig. Ja, jag vet att det var ett skämt men det var inte bara ett skämt i alla fall sen för jag hör din röst varje gång jag behöver den. Förnuftets röst. Men den där rösten, den där lilla inbillade versionen av dig, den lockar också in mig i tankar som inte är det minsta förnuftiga. Ibland undrar jag om du visste att du hade allt det där i dig. Om det är en del du saknar? Om du ens märkt att du gav den till mig? Ibland undrar jag om det var med flit och vad du i så fall ville att jag skulle göra med den.

Jag har inte ens märkt hur kroppen avbrutit kontakten med hjärnan förrän min kompis lägger armen om mig och tar med mig till baren. Rutinen är att dela på en kanna vatten, sänka en tequila, ta en öl och sedan gå till dansgolvet igen. Med all ny vätska i kroppen behöver jag kissa innan jag går ut på dansgolvet igen. Förvånansvärt nog är det ingen före mig kön. När dörren öppnas glömmer jag vart jag är, vad jag gör och hur man beter sig som folk. Jag vet inte om du hunnit registrera att det är jag. Om du hinner registrera något alls. Jag hinner i alla fall inte formulera en enda medveten tanke. Inte förrän jag har dig intryckt på toaletten med mig och dörren låst. Det är trångt och våra kroppar pressas mot varandra. Det luktar kiss och spyor och handsprit och en sån där billig, äcklig tvål med alldeles för mycket parfym som inte ens luktar gott och som får en att lukta offentlig toalett om händerna i flera timmar om man inte tar tillräckligt med handsprit. Du ser inte förvånad ut och jag undrar om du fortfarande har kontakt med min inbillade lilla miniversion av dig och använder den till att spionera på mina tankar. Jag står mellan dig och dörren och du skulle behöva anstränga dig för att komma ut. Men du väntar in mig. Kanske tänker du att lågaffektivt bemötande är bäst när man ska handskas med personer som helt tappat knivarna ur den där lådan talesättet menar att de ska ligga i. Kanske tänker du att det är bäst att låta mig börja. Problemet är att jag inte vet vad jag håller på med. Jag har ingen som helst plan för vad som ska hända härnäst. Dessutom är jag jävligt kissnödig vilket ju var anledningen till att jag var på väg hit från första början. Jag undrar om mitt undermedvetna uppfattat att du är här och det var själva upprinnelsen till den inre monologen på dansgolvet. Eller funkar det där med överföring och motöverföring telepatiskt när man väl upprättat en kommunikationslinje? Jag blir irriterad på hur samlad och tålmodig du verkar. Jag får lust att klippa till dig och handen är redan på väg när jag kommer på att det inte är en bra strategi just nu. Men du verkar förstått vad jag tänker så den når aldrig fram. Så snart din arm griper om min handled smälter min hjärna ihop till något grått och luddigt. Istället skrider min kropp till handling och jag tar ett steg framåt, mot dig. Bröst mot bröstkorg. Greppet om min arm hårdnar lite medan din blick blir aningen mjukare. Jag vet inte vem som börjar. Det kanske var ett tyst gemenskap beslut. Jag blir tryckt mot dörren. Mjuka läppar mot mina får det att pirra ända ner i tårna. Din varma tunga smakar alkohol och kommer åt en hemlig punkt som får mitt blodflöde att öka hastigheten ett snäpp. Det påminner inte det minsta om det jag fantiserat om men jag älskar det. Jag lägger en hand om din nacke, som om det skulle kunna hålla dig kvar. Men medan jag är upptagen av att njuta av din närhet har du plötsligt låst upp dörren. Innan du öppnar säger du

- Det är brukligt att den som ska ut får gå först i sådana här situationer. Så vet du till nästa gång.
- Jaså? Blir det en nästa gång?

Du harklar dig. Ber om ursäkt. Och sen har du gått. Och jag känner hur kissnödig jag är igen så jag stänger och låser innan någon annan hinner fånga mig i samma position. Jag inser hur jag skulle reagerat om någon gjorde mot mig som jag precis gjorde mot dig och jag får ont i magen. Men visst var det du som kysste mig? Fast det kanske bara var för att få komma ut. Du är starkare än mig men det spelar nog ingen roll om du kände dig trängd. Fan. Någon knackar på dörren och om jag inte hade behövt leta upp dig och be om ursäkt hade jag suttit kvar en stund till bara för att jävlas. Jag försöker dränka den äckliga tvållukten i handsprit. Det är plötsligt fullt med folk överallt och jag ser dig inte någonstans. Jag försöker få den där rösten i huvudet att tala om vart du är men det funkar såklart inte. Min kompis hittar mig och drar med mig ut på dansgolvet och jag bestämmer mig för att det inte finns något jag kan göra och att jag får leta upp en mailadress eller ett telefonnummer att skicka en ursäkt till när jag har möjlighet att formulera mig på ett vettigt sätt. Så jag blundar och förlorar mig i musiken igen. Jag känner händerna på mina höfter och tänker att det är min kompis. Men kroppen som pressas mot min är inte hennes. Jag vet att det är du men vågar inte vända mig om och riskera att upptäcka att det inte är så. Din kropp rör sig som en del av min. När du tar min hand följer jag med. Vi går ut. Bortanför klungor av människor stannar du. Du ser på mig med något lystet i blicken. Blå, skarpa ögon, med en blick som en rovfågels som fått syn på ett byte att sätta klorna i och förbereder sin attack. Med händerna på mina axlar kysser du mig och jag smälter. Hjärnan förvandlas till grått ludd igen. Dina händer rör sig mot min svank och mina är innanför din tröja och river lätt din varma hud. När våra läppar förlorar kontakten tar jag ett fast grepp om din tröja så att du inte ska försvinna iväg igen. Men du står kvar och ser på mig.

- Vi måste knulla, va?
- Ja, jag tror faktiskt det.

Du nickar allvarligt som om det är ett svårt uppdrag vi måste ta på oss.

- Vi går hem till mig. Men mina regler gäller.
- Vad är det för regler?
- Det märker du.

Jag borde inte följa med någon som säger så men hur kan jag låta bli när min kropp skriker efter att äntligen få veta vad det skulle innebära att följa med dig hem? Tysta och hand i hand går vi de få hundra metrarna hem till dig. Det luktar sur mjölk och cigarettrök i trappuppgången men din lägenhet luktar nyduschat och rent. Vi blir stående innanför dörren. Din blick genomborrar min själ och jag känner mig naken fastän jag fortfarande har kläderna på mig. Du ler som om du vet precis vad jag tänker och känner.

- Jag är inte ute efter att skada dig eller göra dig illa på något sätt. Jag vill bara att du lyder mig och gör som jag säg. Säger du stopp så pausar jag. Säger du sluta så slutar jag. Säger du nej respekterar jag det och säger du ja så fortsätter jag kanske, eller kanske inte, med det jag gör. Du får såklart gå precis när du vill. Om du vill ha mig så gör du som jag säger. Förstått?
- Ja.
- Bra. Välkommen in.

Du gör en gest in mot lägenheten. Jag kliver ur skorna och följer dig in.

- Klä av dig allt utom underkläder och lägg kläderna prydligt på soffbordet.

Det känns pinsamt men också pirrigt att klä av sig medan du ogenerat betraktar min kropp. Knapp efter knapp blir linningen vidare och den mörkröda b-h:n håller fram bysten som en offergåva till dig. Tyget glider över axlarna och klänningen faller till marken. Jag kliver ur den, plockar upp och viker efter bästa förmåga innan jag lägger den på bordet. På grund av sommarvärmen är det snabbt avklarat. Du tar en gummisnodd från skrivbordet och räcker mig.

- Fäst upp håret i en knut, fläta eller hästsvans.

Jag samlar rufset i en slarvig knut uppe på huvudet. Några bångstyriga hårslingor sliter sig loss direkt med du verkar godkänna försöket.

- Sätt dig på knä med öppna händer på låren, handflatorna uppåt.

Jag lyder, nyfiken på vad du tänker göra. Du går ett varv runt mig innan du stannar framför mig. Bulan i dina byxor i ögonhöjd. Olidligt långsamt knäpper du upp dina byxor medan jag väter mina läppar.

- Hoppas du på att få ta den i munnen?

Frågan gör mig ställd. Jag vet inte vad jag hoppas på med det var definitivt vad jag väntat mig skulle hända härnäst så jag nickar lite. Du ler på ett nedlåtande sätt och ger mig en kort nick i gengäld. Med minsta möjliga åverkan på din klädsel får du fram din kuk. Jag hindrar mig från att flytta mig närmre. Sitter snällt kvar och inväntar instruktioner. Din hand rör sig långsamt upp och ner längs skaftet och det dröjer flera minuter innan du involverar mig i aktiviteten.

- Öppna munnen. Du får använda tungan men inte suga och inga händer.

Du tar ett steg närmare. Jag reser mig så att jag står på knä snarare än sitter och lägger händerna på dina höfter för bättre balans. Du tar ett kliv bakåt och jag tappar nästan balansen.

- Sa jag att du fick ändra ställning?
- Nej. Förlåt.
- Gör inte om det.
- Det ska jag inte.

Du tar ett steg närmare igen. Den här gången sitter jag kvar. Jag känner mig osäker på exakt vad du får ut av det här när min tunga rör sig över din halvhårda kuk. Det kan inte vara den fysiska förnimmelsen så det måste vara makten i att jag gör som du säger. Din kuk fortsätter att vara lite halvengagerad i det som pågår men du låter mig hålla på länge i alla fall. När du säger att det räcker tar du ett steg bakåt. När jag sväljer ner överskottet av saliv känner jag att det runnit saliv ner på hakan.

- Får jag torka mig om munnen?

Du svarar jakande som om det var vilken trivial fråga som helst men jag tycker mig se att din kuk reagerar mer på frågan än det som orsakade situationen till första början. Du knäpper byxorna igen. Sedan går du bort till köksdelen och stjälper i dig ett glas vatten med ryggen mot mig. Jag sitter kvar som du instruerat. Du plockar fram ett till glas och fyller med vatten. Med ett nästan ömt grepp om min käke hjälper du mig att dricka upp det utan att först fråga ifall jag vill ha. När det är tomt stryker du bort det som runnit bredvid från min haka och huden ovanför brösten. Du ställer det tomma glaset på soffbordet. Sedan står du och bara ser på mig i säkert en minut innan du sträcker fram handen.

- Varsågod och res dig.

Jag tar din hand och försöker ställa mig upp så graciöst som möjligt på mina stela ben. Du går ner på huk framför mig. Med ömsom fingertoppar ömsom naglar låter du händerna röra sig över mina ben. Du börjar på ovansidan av fötterna, fortsätter till anklar, sedan vader. När du når mina knäveck är benen nära att vika sig men jag lyckas hålla mig stående. Fingrarna fortsätter upp längs låren. När de vandrar över skinkorna drar du tydligt in doften från min fitta i näsan. Du reser dig och fortsätter över mina höfter, ryggen, axlar, armar. Med fingrarna begravda i min hårbotten kysser du mig hungrigt och jag har börjat tappa verkligheten när våra tungor utforskar varandras. När vi blir så intensiva att tänderna krockar drar du dig undan. Du ställer dig bakom mig istället. Så tätt att jag känner ditt stånd mot min rumpa och din andedräkt i min nacke. Händerna smeker min mage, mellan mina bröst, halsen, upp över hakan och ner igen. Den här gången passerar de brösten utan men utan att stanna och mina bröstvårtor verkar sträcka sig efter dina fingrar. En hand passerar flyktigt över mina våta trosor på väg tillbaka upp igen. Efter några varv stannar du för att nypa i mina bröstvårtor. Prövar hur hårdhänt du kan vara och inte förrän du tar ett hårt tag om dem med naglarna inborrade i skinnet får du den reaktion du verkat vara ute efter när jag inte kan hålla inne ett stön och och rumpan pressar sig mot dig. När mitt stön bryter tystnaden blir jag medveten om att vi inte har några bakgrundsljud. Ingen musik, inget buller. Stämningen är så laddad att den fyller tomrummet istället. Din hårdhänta hantering av mina bröst gör mig andfådd och outhärdligt kåt men du tar god tid på dig. Efter en stund letar sig din ena hand ner mellan mina ben. Du smeker mig så lätt att fingrarna knappt nuddar men det räcker för att benen ska vilja vika sig igen. Snart glider handen in under mina trosor. Med handloven mot venusberget masserar fingrarna min klitoris i stora cirklar medan den andra handen lägger sig lätt om min hals. Jag lutar huvudet bakåt mot din axel och känner din utandningsluft mot mitt öra. Anspänningen leder mig snabbt till orgasmens rand. Av någon anledning får det mig att gå upp på tå. Du ökar trycket men behåller takten samtidigt som handen om min hals klämmer åt lite till. Jag balanserar på gränsen en stund och du suger tag i huden mellan axel och halsen. Den smärtblandade njutning det ger mig leder mig in i en orgasm som får det att svartna för ögonen. Du håller mig uppe med en arm om min bröstkorg medan du långsamt smeker mig ur orgasmen. När jag lugnat mig låter du mig gradvis ta tillbaka ansvaret att hålla mig stående. Du för handen som nyss skänkt mig njutning till mina läppar och jag suger girigt mina egna safter från dina fingrar och känner gensvaret från din kuk som pressas mot det tunna tyget i mina trosor. Du tar min hand och leder mig in i sovrummet. Vi står mittemot varandra.

- Får jag kyssa dig?

Du svarar med att lägga fingrarna mot huden under mina öron och kyssa mig varsamt. Läpparna masserar mina och jag känner din varma smak när din tunga försiktigt kommer på besök i min mun. Utan att tänka mig för leker jag med håret i din nacke och pressar min kropp mot din men det verkar vara okej. Du borrar ner fingrarna i mitt hår när kyssarna blir mer intensiva. När mina händer rör sig ner dig över din rygg tar du ett steg tillbaka. Jag tror att dina ord ska vara en förmaning.

- Klä av mig.

Jag börjar med att stryka undan hårslingan som fallit ner över ditt öga. Låter pekfingret smeka över ärret i ditt ögonbryn. Stryker fingertopparna över din kind och tummen dra över din underläpp. Sedan knäpper jag upp knappen i din pikétröja. Låter händerna föra med sig tyget från magen och uppåt. Du sträcker upp armarna för att jag lättare ska få den över huvudet. När din överkropp är bar smeker jag huden länge och lämnar knottrig gåshud efter mig när fingrarna vandrar vidare. Du luktar gott. Jag masserar dina axlar och överarmar en stund. Drar händerna över din varma hud. Slickar dina styva bröstvårtor så att de drar ihop sig ännu mer. Så ställer jag mig bakom dig. Med näsan mot din hals drar jag in din doft. Sedan drar jag ömsom med naglar ömsom fingertoppar över din rygg, nacke och dina överarmar, så som du gjorde med mig förut. När händerna rör sig längs din byxlinning mot din gylf biter jag lätt i din axel och du stönar till. Jag knäpper upp översta knappen innan jag går runt dig och med blicken fäst i din knäpper jag långsamt upp resten. En efter en men jag låter handen glida över ståndet genom tyget för varje knapp. När jag fått byxorna över dina höfter tar du över och drar av dig byxor och strumpor. När vi börjar kyssas igen tar vilddjuren i oss över. Vi kysser, slickar, suger, river och sliter i varandra. Du får av mig b-h:n och vi hamnar i sängen. Din kuk är stenhård och jag är ofattbart våt när tyget i våra underkläder gnids mot varandra i takt med att våra kroppar rör sig.

- Lägg händerna över huvudet.

Jag lyder. Du får fram en kondom och befriar mig från trosorna när du dragit av dina kalsonger. Sittandes på knä i sängen placerar du mina ben på var sida om din kropp. Effektivt smeker du tummen över min klitoris samtidigt som två av din andra hands fingrar knullar mig. När jag närmar mig drar du mig närmre och tränger in i mig. Med kuken begravd i mig fortsätter du att smeka mig tills jag kommer i kramper om dig. Då fattar du tag om mina handleder och pressar mig ner i madrassen och tar mig medan jag bara fortsätter att komma. Orgasmen når en ny nivå. Jag hör dig stöna och det enda jag ser är stjärnorna

Added 17 apr 2021   Stories  

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 28829  Report