Log inRegister
Första klubben på clubhouse för svenska som inte är enbart vanilj
jag är lite mallig det medger jag men jag har antagligen startat Sveriges första klubb på clubhosue där bdsm, swingen, fetischism och hbtq och anda personer som gillar sex och kärlek och relationer kan samlas. det har sedan länge funnits klubbar där man pratar bom men det har varit utländska. hbtq har som tur är länge funnits representerade på just clubhosue. dejting lika så, men bdsm, swingen och liknande har inte funnits en klubb för, ej heller sexleksaker. det var på tiden att en sådan skapades. nu kan vi prata dejtingappar och sexleksaker. det som krävs för att du ska kunna delta är att du har en iphone, att du får en inbjudan. dock ska man släppa in androiderna redan i maj 2021 har det sagts.

klubben vänder sig föst och främst för dig som vill driva rum, du som vill prata om något speciellt. sekundärt under den sig till dig som vill vara publik. om du har något du vill prata om, ett tema eller så går du in på klubben och startar ett rum. Jag som kulbbägare försöker hjälpa dig med praktiska saker om du så önskar. de är bra om du kan skapa en öppen instagramprofil så publiken kan kommunicera med dig.

Jag tala inte om vad klubben heter för det kan bryta motds regler dessutom tycker jaget är respektlöst mot ds, jag vill inte konkurrera, jag vill bjuda in och ta det hela vidare. jag menar att detta kommer främja sidan och medlemmarnas syfte. vi kan prata mer bdsm med sk vanligare. vi tar plats. clubhosue kommer aldrig bli morgondagens Facebook, men det kan mycket väl bli morgondagens bogg och konkurrera med poddarna. klart vi ska vara där, klart vi ska synas vi som inte bara gillar vanilj.
Pressentation av en klubb på clubhouse

Added 25 apr 2021   Articles  

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Articles

🖶 Print  Document ID 28893  Report