Log inRegister
Slarviga fantasier

Part 2: ett trångt hål

Tre män och jag i ett rum. Jag ligger på mage i sängen med munkavle, och händerna fastbundna bakom ryggen. Jag försöker skrika och slita mig men två av männen håller fast mig och särar mina ben, medan den tredje trycker in en stor, väl lubricerad silikondildo i min fitta. När dildon bottnat i mig, pressar de ihop mina ben och binder ihop dem, hela vägen upp till låren så mina ben är ordentligt sammanpressade och dildon hålls på plats.

När jag ligger där, flämtandes och hopbunden till en hjälplös puppa, hör jag männen knäppa upp sina bälten och göra sig redo att använda mig. De lyfter upp mig lite och pressar in en kudde under min mage så de ska komma åt bättre. Den förste mannen på tur positionerar sig bakom mig, särar på mina skinkor, och låter en sträng saliv rinna ner från sin mun till mitt rövhål.

Nejnejnej, jag jämrar mig och försöker lönlöst komma loss. Hör honom skrocka förnöjt bakom mig. "De blir så jäkla trånga och sköna där bak när fittan redan är fylld". Han pressar sitt ollon mot mitt anus och tränger in.

Continuation:

Part 1 (7 may 2021)
Part 2: ett trångt hål (7 may 2021)
Part 3: Min söta pojke (7 may 2021)

Added 6 may 2021   Stories   #Man #Woman #Woman as bottom #Psychological dominance #Age play

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 29027  Report