Log inRegister
Han blir påkommen

Part 2

Tiden efter händelsen i fruns walk in closet går. Det börjar kännas som ett avlägset minne för honom, nästan som att det knappt har hänt. Men det har hänt, det vet han, även om varken han eller frun har sagt ett ord om det.
Det är en fantasi som han runkat till i ensamhet massor av gånger. Även när han har knullar med frun har han tänkt på när de båda hade varsin klänning på sig. Han undrar dock om han någonsin kommer att få uppleva något liknande igen.
Men en helt vanlig vardag händer det något. Det kommer ett mystiskt sms från frun. I det står det att han ska vara hemma senast 16.00 samma dag. Pulsen ökar, hon brukar aldrig skicka sådana sms. Vad kan hon vilja?
Han jobbar undan det han ska på jobbet. Sen tänker han inte att bli. Märkligt nog är han kåt, fastän han inte har en aning om vad hon har planerat. Men han hoppas ju såklart. Boxershortsen är våta av försats för han kör från jobbet.
Med bultande hjärta parkerar han bilen på uppfarten, hennes bil är inte hemma ännu. Han stiger ut bilen, låser upp ytterdörren till huset och går in i huset. Det ser inte ut som vanligt, i vardagsrummet, när han tittar sig omkring. I mitten av rummet står det stora och stabila träbordet och stolarna ser han inte röken av. På bordet som brukar ha en duk och ljusstakar, är det tomt, förutom en stor kartong, med ett cerise sidenband knutet runt.
Han tar av sig skorna, ställer dem i skostället. Portföljen hänger han på den vanliga kroken. Den svarta kritstrecksrandiga kostymen är på, som vanligt när han varit på jobbet.
Försiktigt tassar han in i vardagsrummet mot paketet. På paketet ligger ett kort, där det står: ”Till min lilla bögpojke” och så är det ett hjärta dit ritat. Han ler med hela ansiktet, hon har inte glömt händelsen i garderoben hon heller. Hjärtat och kuken bultar och han hoppas på att det är ett kvinnligt klädesplagg som ligger i paketet.
Med darrande händer knyter han upp den stora rosetten. Han tar ett djupt andetag innan han lyfter av locket. Händerna darrar fortfarande när han öppnar. Det ligger ett vitt silkespapper över något cerise. Han fortsätter att vika undan pappret och där under ligger något av det finaste och sexigaste han någonsin sett.
Han lyfter upp plagget som ligger där i. Det är en silkig cerise klänning. Den är något mindre än de frun brukar använda och han förstår att den är till honom. Han blir så lycklig att han får tårar i ögonen. Äntligen ska han få bära en klänning som sitter åt som den ska. Något han drömt om länge.
När han lyckas sansa sig något, ser han att det ligger ytterligare en lapp på botten av kartongen. Han plockar upp den och där står det: ”Ta på dig klänningen! Lägg dig sedan på mage på bordet!”
Långsamt och andaktsfullt klär han av sig alla kläder, viker de prydligt och lägger i en hög på golvet. Han är så upphetsad när han tar på sig klänningen att han håller andan. Känslan av det svala, tunna och böljande tyget är så skönt mot huden och känns så erotiskt.
Kuken står och den bultar hårt. Han är otroligt upphetsad. Försats har redan lämnat våta fläckar fram på klänningen. Det kommer inte att bli skönt att lägga sig på mage på det hårda bordet. Men han kommer att lyda.
Innan han lägger sig rör han på höfterna för att få känna den smekande känslan av tyget. Han stönar ofrivilligt till, det gör honom skönt kåt. Därefter kryper han upp på bordet och lägger sig på magen. Kuken försöker han lägga så att den ska störa så lite som möjligt, vilket inte är lätt med tanke på hur hård och stor den är.
Han tycker att det känns som en evighet hinner gå, medan han ligger på bordet och väntar. Till slut hör han fruns bil köra upp på uppfarten. Det känns som ytterligare en evighet går innan han hör bildörren slå igen. Nu måste hon vara på väg in. Kuken bultar hårdare än någonsin, samtidigt som han känner skam över att ligga iklädd endast en klänning på deras matsalsbord.
Han hör hur hon sätter nyckeln i dörren, låser upp, öppnar och stiger in. Det känns som om tiden går i slowmotion och han vågar inte sägs något. Han hör hur hon låser dörren igen, tar av sig skorna och kommer in. Det prasslar om henne, hon har nog shoppat, tänker han.
Hon kommer fram till bordet och säger: ”Vad är det för något litet sött, som ligger på mitt bord?” och så skrattar hon. ”Din bögflicka” svarar han förläget. Han känner hur ansiktet hettar, samtidigt som han känner adrenalin och upphetsning rusar i kroppen.
Hon berättar att hon shoppat lite till lilla slynpojken. Han tackar henne artig, först för klänningen och sedan för det hon verkar ha i påsen. Hon undrar om han är nyfiken på vad det kan vara och han nickar till svar. Han har så mycket känslor som rusar i kroppen att han inte får fram ett enda ord.
Frun ställer sig framför honom, så han ser vad hon gör. Ur påsen plockar hon upp en peruk. Han blir enormt glad när han ser den bruna långhåriga peruken. Nu ska han verkligen få leva ut kvinnan inom honom. Han skrattar och tackar henne och berättar hur lycklig hon gör honom.
Peruken placerar hon ömt på hans huvud, det passar perfekt. Hon berättar hur söt han är och smeker honom utmed kinden. Han bara ler, han känner sig så fin. Kuken bultar hårdare än någonsin mot bordet. Så hårt att det gör ont, men det gör inget, han vill inte vara någon annanstans.
Hon tar fram mobilen och börjar fota honom. Det gör honom riktigt förlägen och ganska nervös. Vad ska hon göra med bilderna? Hon berättar hur hon vill att hans ska posera. Puta med röven, svanka, puta med läpparna. Hon ber honom vända sig och lägga sig på rygg.
Frun fortsätter att fota och ge order om hur han ska röra sin kropp. Hon tar närbilder på tältet han rest och fläckarna av försats på tyget. Han är riktigt förlägen, samtidigt som det är ordentligt upphetsande.
”Jag hoppar att slynpojken kommer att vara riktigt lydig”, säger hon, ”annars kommer bilderna att läggas upp på diverse sidor på nätet”. Han berättar hur lydig han kommer vara och lovar att göra precis som hon säger. Samtidigt så tänder tanken på att hela världen ska se honom sådan här.
Hon beordrar honom att ställa sig på alla fyra på bordet. Han gör som hon säger och undrar nervöst vad som kommer att hända nu. Frun drar upp klänningen och blottar hans rumpa. Hon spottar mellan hans skinkor och smeker öppningen och mellangården med två fingrar.
Öppningen masseras och mjukas upp. Han stönar och njuter. Hon spottar en gång till och med saliven som glidmedel låter hon först ett finger tränga in i hans trånga anal. Han andas tungt, det är första gången han får något i analen, men han tycker om det.
Hon leker i hans anal, mjukar upp och gör honom redo för ett finger till. Ytterligare en gång spottar hon och därefter låter hon ett andra finger glida in. Hon hittar prostatan och stimulerar den.
Han stönar, känslan han känner nu har han aldrig känt, det känns som att sväva på moln. Hon berömmer sin slynpojke, som har ett så duktigt och villigt rövhål. Han känner hur vågor av njutning strömmar genom hans kropp och hur det rycker i kuken. Förvånad inser han att han precis fick en rejäl orgasm utan någon som helst beröring av kuken.
Sperman pulserar ut över bordet, han ser hur det når ända fram till hans händer. Frun flinar och frågar lilla slynan vad som hände nu. Han svarar med darrig röst att han kom. ”Ja, jag ser det” svarar hon, ”då får ju lilla bögpojken städa efter sig, med tungan”. Han tittar på henne, menar hon verkligen allvar? Ja, det ser ut som det och så minns hans bilderna och hotet om han inte lyder.
Han backar och börjar slicka i sig sperman på bordet. Det smakar i stort sett ingenting, men konsistensen känns märklig. Sperman har redan hunnit kallna. Han känner förnedringen som ett illamående. Men han fortsätter städa.
När han är klar, berömmer hon honom. Sedan tar hon hans hand och leder honom till en stor fåtölj i ena hörnet av rummet. Där sätter de sig tätt intill varandra. Hon håller om honom länge och berättar hur mycket han älskar henne. Han känner sig euforiskt och vågar knappt hoppas på att få fler sessioner som den här.

Continuation:

Part 1 (15 may 2021)
Part 2 (15 may 2021)

Added 15 may 2021   Stories   #Man #Woman #Woman as top #Man as bottom #Psychological dominance #Discipline #Shame play #Sissification/boyification #Orgasm control #Queening #Shoes/boots #Stockings/underwear #Silk

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 29136  Report