Log inRegister
Lianne

Part 1

Lyssna gärna på Miserable - Damned to love you för att komma in i mood. Låtens kontext kanske inte stämmer överens med historian men musikens känsla gör absolut det. Längtan.

Hon öppnar dörren, hon som jag har haft som en dröm sen jag var tonåring. Jag står där och en doft av hennes parfym drar förbi min näsa som en vårbris. Jag känner att hon bär Chanel Nr.5, lika sensuell som parfymen, så visar hon in mig med en lätt gest. - Kom in, låt mig ta av din rock säger hon.

Hon, kvinnan som jag drömt om. Står i hallen i en vit kimono med ett blommigt mönster, hon lutar sig över mig när jag sträcker mig ner för att snöra upp mina stövlar. - Ta din tid men skynda dig säger hon och jag sneglar upp och ser hennes fylliga bröst ligga spänt i hennes dress. Jag känner hur min kropp blir alldeles upprymd. Jag känner hur blodet rusar genom mina vener och hur hjärtat börjar pumpa allt hårdare.

Hon ställer sig och vänder sin kropp i samma rörelse och hennes rumpa snuddar vid min axel. Jag känner varje rörelse hon tar, den här kvinnan som är 15 år äldre än jag själv. Hon andas pondus och självsäkerhet och jag känner det i varje vibration hon skapar. Hon börjar svansa ner för hallen och sedan svänger hon in till sitt kök. Jag går efter och kommer in i köket där hon står vid köksön. På bänken står det två glas, jag känner mig väntad.
- Det har varit en lång dag säger hon, alldeles för lång och häller upp rödvin i båda glasen.

Hon letar upp mina ögon och fäster sin blick i mig. Jag ser hur hon trånar efter min uppmärksamhet, ännu mer än vad hon redan har. Vi skålar glasen och tar en varsin mun. - Har du väntat länge säger jag och snurrar på glaset. Hon ställer ner sitt glas och kommer tätt intill mig och viskar i mitt öra. - På dig, kan jag vänta i all tid. Hennes röst gör mig livaktig och jag känner redan hur hon får mig dit hon vill. Och jag är med på det, det är precis dit jag vill också.

Hon tar min hand och smeker mellan mina fingrar. Sedan leder hon min hand in bakom hennes ryggslut. - Kom min vackra hingst, så går vi till mitt rum. Jag följer efter där hon går, parfymen är som en svans bakom hennes svallande hår. Min kropp är på helspänn och likaså mina sinnen. Jag känner hur min lust blir större varje steg jag tar bakom henne.

Vi kommer in i rummet och hon visar mig till hennes säng. I rummet är belysningen dov, - Lägg dig på sängen och klä av dig, jag vill se din kropp uppmanar hon medan hon sakta börjar dansa i takt med musiken som ljuder från radion som står på en skänk på andra sidan rummet.

Jag börjar klä av mig och tittar bort mot henne, hon står med ryggen vänd mot mig. Hon svänger sin kropp med musiken och jag ser hur kimonon långsamt börjar glida av från hennes axlar. Jag ser hennes fåror i hennes hud, jag ser hur åren åldrat henne som det finaste vin. Hon böjer sig ner och med henne faller hennes kimono ner på golvet. Jag ligger kvar i sängen, naken, precis som hon vill ha mig.

Hon vänder sig om och börjar gå mot sängen. Hon ställer sig vid gaveln och håller båda händerna på sänggaveln. Hon tittar på mig och min kropp. Hennes ögon sprakar och jag ser hur hon fylls upp av välbehag. - Är det precis som du har tänkt dig Lianne? Säger jag och synar hennes kurviga kropp tillbaka. Hon drar upp sin kropp som en båge och hennes bröst skjuter ut i ljuset av de tända ljusen. - Det är perfekt min ungeman, bättre än perfekt säger hon medan hon sakta kryper över sänggaveln mot mig.

Stämningen är lidelsefull, hon, den vackraste av alla skapelser står nu på alla fyra över mig. Våra ansikten är millimeter ifrån varandra och jag känner hur våra kroppar vill vara ett med varandra. Hon biter sig i sina fylliga små läppar och hon tar sats. När våra läppar möts sker en explosion av känslor. Längtan som gäckat är över men hungern efter mer tar aldrig slut. Jag känner hur hon trycker sitt kön mot mitt, jag känner hennes läppar mot mina.

Hennes hår vandrar över mitt ansikte när hon börjar kyssa min hals. Hennes läppar är som varm whiskey, varje kyss bränner till och med den bästa av eftersmak. Sakta börjar hon gå neråt, jag känner hur hennes stora bröst drar mot min kropp tills dom tillslut omsluter min kuk. Hon drar sina bröst upp och ner medan hon djupt tittar upp mot mig. - Dom här gjorda för dig säger hon och reser sig upp på knä. Hon håller om mina lår och känner över mina tatueringar, jag känner längtan i hennes rörelser. - Att ha dig här i min närvaro är det enda som spelar någon roll just nu säger hon tyst och ett leende yppar sig på henne läppar. - Det enda jag vill är att vara här hos dig säger jag tillbaka och känner hur varje cell i min kropp vill ge allt till henne.

Hon ler och glimtar med sina ögon. Hon fattar tag i min kuk med sina ljuva händer. Hon känner med dom på mina ådror upp mot toppen. - Jag vill att du fyller mitt begär, jag vill att du fyller mig säger hon och böjer sig ner och drar sin tunga från roten upp till toppen. Hennes tunga är som silke och jag känner varje rörelse, varje vrickning hon gör för att stilla sin hunger. Saliven lämnar kvar ett spår längs hela min kuk och från hennes läppar droppar saliven ner på min mage. Jag reser mig upp och tar tag i hennes höfter. Hennes varma hud är mjuk som bomull och ömt börjar jag kyssa hennes läppar. Våra tungor möts och vi vill bara ha mer.

Jag lägger henne ner, hennes kropp sjunker ner i täcket och jag ser hur hon ger sig till mig. Hennes kropp är som en het sommarkväll insvept i hänförelse och önskan, jag ser hur hon vrider sig av åtrå. Hur hon trånar efter min kärlek och jag vill inget annat än i hela världen ge min kärlek till henne. Jag tittar på henne och börjar kyssa hennes ben, efter varje tag kommer mina läppar närmre hennes kön.

Hennes lår smakar som len persika och när mina läppar möter hennes varma blygdläppar känner jag hur hon spjärnar av njutning. Smaken av henne, känslan av henne fyller mig av passion. - Ingen har fått mig att känna så här stönar hon och trycker mitt huvud mot hennes. Jag känner hur våt hon blir och jag fortsätter kyssa henne och för min tunga över hela hennes kön. Jag känner hur varje muskel i henne njuter och jag känner hur upprymd jag blir av det.

Continuation:

Part 1 (2 dec 2021)
Part 2 (30 nov 2021)
En fantasi om en sensuell relation med en äldre kvinna.

Added 29 nov 2021   Stories   #Man #Woman #Erotica

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 30686  Report