Log inRegister
Lianne

Part 2

Hon tar tag i mitt hår och sliter upp mitt ansikte, hon drar tillbaka sina händer runt mina kinder och smeker mig. Jag ser en glöd i hennes ögon när jag tittar upp mot henne. - Ingen hets kära du, jag vill känna dig och varje rörelse du gör, långsamt viskar hon. Jag sluter mina ögon och kysser henne igen, försiktigt men bestämt. Jag känner hennes ömma klitoris med tippen av min tunga och omsluter den med mina läppar. I svepande cirklar förför jag hennes lust, i raka linjer retar jag upp henne långsamt. Saften och svetten ligger på mina läppar och hon smakar himmelskt. Jag håller mina armar under hennes lår och mina händer hårt runtom hennes midja, hon spänner sig som en pilbåge. Och jag följer med i varje rörelse som om vi dansade.

Jag känner för varje tungtag hur hennes njutning byggs upp, varje kyss gör hennes rörelser allt mer intensiva. Hon är som en vulkan på väg att få utbrott. Hon flämtar allt djupare tills hon plötsligt blir alldeles tyst, varje muskel i hennes kropp stelnar till. Jag känner hur hon håller mitt huvud hårdare och hur hennes kön börjar krampa. Ett tryck lägger sig mot min mun och tillslut stönar hon ut i extas. Jag känner hur hennes orgasm omfamnar henne. I hennes första utandning kommer en fontänorgasm och jag får en dusch av hennes saft i mitt ansikte, den bästa dusch jag kunde önska mig. Jag smakar henne, jag frodas i hennes njutning och jag fortsätter röra min tunga försiktigt i cirklar. Jag älskar att hon njuter och jag njuter av att älska det.

Hon lyfter upp mitt ansikte igen och jag börjar krypa upp mot henne. Jag känner hennes kropp med min nästipp och håller mina läppar tätt intill hennes hud, det är en astronomisk spänning mellan oss. Hennes saft blir ett spår efter mitt ansikte och det blandas med hennes svett. Det osar sex, det osar kärlek. Jag stannar till vid hennes bröst som ligger praktfullt på hennes kropp, jag håller mina händer på varsin sida om brösten och trycker ihop dom så att hennes bröstvårtor nästan snuddar vid varandra. Hon tar tag i täcket med båda händerna, - Håll dom hårt och kom in i mig gnyr hon och breder ut sina lår.

Jag tittar på henne och för långsamt min kuk mot hennes kön, jag lägger min kuk mellan hennes blygdläppar och smeker henne med den. Det pirrar i hela mig och hon blir otålig, jag märker det på hennes andning. Den trappas upp och hon märker att jag retas med henne, för jag vet hur gärna hon vill. Långsamt för jag in min kuk, jag vill att hon ska känna varenda millimeter som är tillägnad henne och när jag äntrar henne stönar hon högt. Jag känner hur hela hennes kropp vrider sig av tillfredsställelse. Jag fortsätter långsamt, jag vill inte gå för fort fram samtidigt som jag har svårt att hålla mig. Varje ådra pulserar i henne ju längre in jag kommer, jag känner hur hon vill ha mer. Halvvägs tar jag tag i båda hennes ben och för dom uppåt och hon börjar flämta infernaliskt. Hon ber mig komma längre in, ännu längre in i henne.

Jag känner hur hon omsluter min kuk, hur hon kramar om den med all vilja hon har. Hon öppnar ögonen och söker efter min blick. Hon flörtar med ögonen och stönar, - Du ger mig en dröm som jag suktat efter hela mitt liv och nu är vi i den tillsammans, låt oss aldrig vakna ur den. Svetten rinner från oss, mitt hår hänger ned för ansiktet medan jag stöter i henne, varje gång kommer jag djupare och jag känner hur jag bottnar i henne. Hon håller om sina vackra trinda bröst medan jag sugs in i hennes ögon som brinner som eld.

Plötsligt fattar hon tag i mig och kastar mig åt sidan. Hon vänder sig upp och tar tag i min kuk medan hon böjer sig ner över den. Hon drar tungan längs hela kuken och smakar, hon luktar och hon inger ett lugn och självförtroende när hon känner doften. - Du är min nu, bara min säger hon innan hennes tunga nuddar toppen. Hon omger hela mitt ollon med hennes läppar och hon böjer sig upp och i linje med hur kuken står. Hon för in den så långt hon kan, i en enda lång rörelse. Jag blir förvånad av hur hon lyckas ta hela och hon stönar nöjt. Jag är hennes nu, för alltid hennes.

Continuation:

Part 1 (2 dec 2021)
Part 2 (30 nov 2021)

Added 30 nov 2021   Stories   #Man #Woman #Erotica

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 30695  Report