Log inRegister
Prinsessan är olydig.
~ Följande novell är ett rollspel mellan två vuxna, samtyckande personer som inte är släkt med varandra ~

Jag ligger i soffan och tittar lite på en serie jag följer, men har svårt att koncentrera mig. Jag väntar på att pappa ska komma hem. Väntar och längtar. Jag är ganska ordentligt kissnödig och jag är strängt förbjuden att gå på toaletten. Jag får bara kissa i blöjan. Pappa har ritat streck på blöjans tejp så det syns om jag försökt ta av blöjan. Onödigt egentligen, för jag kan inte ljuga för pappa. När han tittar strängt på mig och frågar om jag varit olydig står svaret alltid skrivet i pannan på mig.

Så jag har inte vågat ta av blöjan, men jag har inte heller kissat i den. Jag tänkte att om jag håller mig och är torr när han kommer hem så tycker han säkert att jag är duktig och jag slipper blöjan och får kissa på toaletten. Men han har varit borta många timmar nu och jag börjar bli plågsamt kissnödig.

Jag kniper ihop benen hårt. Trycker in handen mellan låren och pressar den hårt mot snippan. Det ilar till. Varför är det så skönt att trycka på blöjan när man är jättekissnödig? Jag gnuggar lite på blöjan trots att jag vet att jag inte får göra så utan att fråga pappa om lov. Han säger förresten oftast nej när jag frågar. Men ibland, om jag är riktigt duktig och kissar i blöjan, så gnuggar pappa lite åt mig och det är faktiskt ännu skönare.

Det vibrerar till i telefonen, ett meddelande från pappa: "Jag är ledsen prinsessan men det drog ut på tiden. Men jag börjar köra hemåt nu. Puss från pappa".
Ajdå. Om han börjar köra nu är han inte hemma på minst en timme. Sålänge kommer jag aldrig kunna hålla mig.

Jag trycker lite fram på blöjan igen och gnyr av njutning. Jag bestämmer mig för att göra det bästa av situationen, och kissa och onanera i blöjan. Pappa behöver inte få veta.

Jag lägger mig ner i soffan och särar på benen. Jag har bara blöja och tröja, precis som pappa vill. Försiktigt masserar jag utan på blöjan samtidigt som jag försöker slappna av och släppa spärren. Det går ovanligt lätt. Jag kissar på mig i blöjan, först försiktigt sipprande, därefter ökar styrkan och jag kissar blöjan full. Den sväller kraftigt mellan mina ben. Det blir varmt. Och skönt...

Med cirkulerande rörelser masserar jag snippan genom den tjocka kissblöjan. Jag väljer att ta det lugnt och inte stressa fram orgasmen. När jag känner att jag är nära pausar jag lite. Läser lite sexnoveller på min telefon, gnuggar försiktigt låren mot varandra så blöjan gnids skönt mot snippan.

Länge, länge smeker och leker jag med snippan genom kissblöjan. Jag hinner faktiskt kissa på mig en gång till medans jag onanerar, och då blir det ännu skönare i blöjan. Tillslut kan jag inte hålla mig längre utan börjar gnugga blöjan så hårt och intensivt jag orkar, och jag kommer omedelbart i en utdragen, ljuvlig orgasm. Jag kvider högt när det går för mig i blöjan.

Orgasmen har knappt hunnit ta slut när jag hör nycklar i dörren. Pappa är hemma! Redan! Eller onanerande jag så länge? Jag far genast upp ur soffan och rättar till tröjan och håret. Kissblöjan hänger tung och tjock mellan låren när jag går ut i hallen för att möta pappa. Bara han inte märker... Fast hur skulle han märka det?

"Hej prinsessan!" utbrister pappa glatt och lyfter upp mig i famnen. "Ojojoj" säger han när han lägger handen mot min blöjstjärt, "har du varit en så kissnödig liten flicka idag?"
Jag nickar rodnande, gömmer ansiktet mot pappas bröst.
"Det är inget att skämmas för älskling" säger pappa ömt. "Det är ju därför du har blöjan! Du är en duktig flicka som kissar i din blöja!"

Jag tittar upp på pappa och ler. Pappa ler tillbaka, men börjar snart titta forskande på mig istället.
"Vad varm du är", säger han avvaktande, "och glansig i ögonen".
Åh nej. Han ser på mig att jag har fått orgasm. Han misstänker det åtminstone. Jag skulle inte hållit på så länge, jag borde ha slutat tidigare så jag hunnit återhämta mig.

Pappa ser bister ut. "Du har väl inte hållt på och kittlat snippan i blöjan?" säger han strängt. "Nej pappa" säger jag ynkligt. "Ljug inte för pappa!" säger han. "Men jag har inte!" gnäller jag.

Pappa ser lite osäker ut för en sekund. Men sedan blir minen beslutsam. "Antingen ljuger du eller också är du sjuk" säger han krasst. "Och pappa tänker ta reda på vilket. Gå in i pappas rum och vänta där så ska jag hämta lite saker".

Oroligt står jag och trampar i pappas sovrum samtidigt som jag hör honom hämta saker i badrummet. Han kommer snart in genom dörren. I famnen bär han de vanliga skötsakerna; skötbädden i plastad frotté, en våt tvättlapp, puder, salva och en ny blöja. Men han har också den stora stjärttermometern i handen. Åh nej...

Pappa vecklar ut skötbädden på sängen och lägger mig sedan på plats. Mån om att vara lydig lyfter jag upp benen och särar brett på dem. "Duktig flicka" säger pappa kort och klappar på blöjan. Sedan knäpper han upp den och ber mig lyfta upp stjärten så han kan ta av den.

"Oj vilken tung blöja" säger pappa och klappar stjärten lite. "Duktig flicka som kissar i blöjan".
Det är så konstigt när pappa berömmer mig så, för jag blir liksom stolt och skäms samtidigt.

När pappa varit och slängt blöjan tvättar han mig noga och försiktigt med den våta, varma tvättlappen. Snippan är extra känslig eftersom jag nyss har fått orgasm, men det är skönt när pappa tvättar mig.
"Sådär ja, ren och fin!" säger pappa och pussar snippan som han alltid gör. Jag fnissar.

"Sådär ja" säger pappa sedan, nu med sträng röst. "Nu ska vi se om flickan ljuger för pappa eller inte. Antingen har du varit och pillat på snippan fastän du inte får, eller så har du nog lite feber. Men det är lätt för pappa att ta reda på. Lägg dig på mage nu gumman..."
Med pappas hjälp rullar jag försiktigt över på mage. Jag vet redan att det är kört men jag vågar inte annat än att lyda.

"Sära på benen så pappa ser stjärthålet" säger pappa. "Du vet att man tar tempen i stjärten på småflickor".
Rodnande särar jag på benen och svankar så stjärten kommer upp en bit.
Pappa tar lite salva på fingertoppen och masserar försiktigt dit den precis i öppning på stjärten. Jag gnyr lite, det är skönt...

Pappa tar lite salva på termometern också och för sedan sakta in den i stjärten. Jag gnäller lite. Den är hård och kall, det känns otäckt att ha den i stjärten. Pappa för in den långt...
"Sådär ja" säger han tillslut. "Nu ska pappas flicka ligga stilla och fint medans vi tar tempen..."

Vi väntar under tystnad. Pappa smeker min stjärt och insidan av mina lår. Då och då snurrar han på termometern. Jag är så nervös. Jag vet ju att jag inte har någon feber. Snart vet pappa också det och då...

Termometern piper. Det är färdigt. Pappa lirkar försiktigt ut den ur min stjärt och håller upp den framför sig. Jag gömmer ansiktet i händerna...
"36,4" säger pappa torrt. "Inte den minsta antydan till feber. Precis som pappa trodde".
Pappa klappar mig lätt på stjärten. "Vill min lilla prinsessa erkänna något för pappa?"

Med ansiktet fortsatt gömt i händerna viskar jag fram sanningen; "Pappa, jag gnuggade på blöjan innan du kom hem... förlåt pappa".
"Gick det för dig i blöjan?" frågar pappa sammanbitet. "Mhm... förlåt".

Pappa är besviken på mig. "Så först onanerar du alltså i blöjan trots att du inte får. Sedan kommer du, trots att du inte får. Och till råga på allt ljuger du för pappa om det!"
Jag börjar gråta. Jag skäms så...
"Du vet vad konsekvenserna blir nu flicka lilla" säger pappa lugnt. "Det blir ordentligt med smisk på stjärten".

Jag gråter ännu mer nu. Inte smisk på stjärten!
Pappa rullar bestämt över mig på rygg igen. "Men först ska vi sätta på en ny blöja!" säger han. "Småflickor behöver ha blöja när de får smisk, de kissar så lätt ner sig annars när det svider i stjärten".
Vant för pappa in en ny, torr blöja under stjärten på mig. Omsorgsfullt smöjer han in och pudrar stjärt och snippa.

"Jag tejpar inte blöjan så hårt" säger pappa när han knäpper blöjan. "Då kan vi enkelt dra ner blöjan över stjärten när du ska smiskas".
Pappa drar upp mig på fötter och plockar sedan undan skötsakerna. Därefter sätter han sig tillrätta på sängkanten och klappar bestämt på sina knän. "Sådär ja flicka lilla, lägg dig över pappas knä".

Med bultande hjärta lägger jag mig på plats. Jag snyftar fortfarande och snyftar ännu häftigare när jag känner pappa lirka ner blöjan över stjärten så den blir bar. Men mellan benen har jag fortfarande ett tjockt blöjpaket. Det är så optimalt barnsligt och förnedrande, att ligga upplagd för smisk över pappas knä, och med blöja till på köpet.

"Pappa, förlåt!" snyftar jag. "Pappa förlåter dig älskling" säger han, "efter att du fått smisk och tagit det som en duktig flicka".
Sedan börjar pappa smiska mig. Hans hand smäller hårt och bestämt över min stjärt och det svider så hemskt. Länge, länge smiskar han och jag bara gråter. Tillslut blir svedan i stjärten övermäktigt och jag kissar på mig i blöjan, precis som pappa misstänkte att jag skulle göra.

Jag är tillintetgjord. En liten flicka som kissat på sig i blöjan när hon får smisk i stjärten av pappa. Pappa känner såklart att jag kissar på mig. "Som sagt, det händer så lätt olyckor när småflickor får smisk på stjärten" konstaterar han sakligt. Jag bara gråter.

Pappa slutar smiska för en stund. Han smeker stjärten mjukt. "Såja pappas älskling" viskar han. "Du vet att pappa smiskar dig för ditt eget bästa. För att du ska lära dig av dina misstag. Men du ligger så snällt och duktigt och tar emot smisk vännen, så nu är vi snart klara. Lite till bara, seså upp med stjärten..."

Pappa smiskar några minuter till, sedan bestämmer han sig för att det är bra. Blöjan dras upp över min röda, ömma stjärt och pappa tar mig i famnen och tröstar.
"Vad har du lärt dig idag prinsessan?" frågar pappa mjukt.
"Att jag inte får gnugga snippan utan att fråga pappa", snyftar jag. "Och att jag inte ska ljuga för pappa".

"Duktig flicka" säger pappa och pussar mig på huvudet. "Nu får du sitta och rita vid köksbordet medans pappa lagar middagen. Blöjan klarar nog en kissning till innan vi behöver byta nästa gång".
Prinsessan onanerar i blöjan trots att hon inte får.

Added 30 nov 2021   Stories   #Woman as bottom #Discipline #Physical dominance #Spankings #Age play #Pain #Shame play #Diapers #Wet #Age difference

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 30696  Report