Log inRegister
En Gudinnas Fantasi
Timmen är sen och hon känner hur de varma vattendropparna smeker hennes lena rygg och svank medans rummet fylls av ånga.
I dag har varit en bra dag, flera män har dyrkat vid hennes altare. Det är nästan som att hon inte vet vart hon ska börja, de är så vackra allesamman. Fantasierna går in i varandra och hon ler åt vart och ett av de ljuvliga minnena medans hon för sina händer genom sitt brunröda hår. Vattnet sköljer över hennes ansikte när hon lutar bak sitt huvud och vattnet fortsätter färdas över hakan och ner över hennes bröst och som en avsatt faller de varma dropparna från hennes styva bröstvårtor. Hon stönar till lite av tanken på männen igen och det slår henne att det var länge sedan hon varit så här kåt av enbart fantasier. Hon skrattar lite och ler, det är ju i och för sig otroligt härliga fantasier, men ändå.

Så vilken ska hon välja?

Fantasin med en naken man som ska försöka laga mat till gudinnan, medans hon sittandes på köksbänken bredvid med tok för uppdragen kjol och bevakar varje steg han gör. Och ordern att inte bli hård verkar ju vara en omöjlighet.

Vattnet är så fantastiskt härligt när det lämmar hennes hår och sköljer smekande längs hennes hals och bröstkorg till de finner hennes styva bröstvårtor igen och hon ryser till av njutning.

Nej inte den fantasin ikväll tänker hon medans vattnets droppar landar på hennes mage och förgrenas in i flera små strömmar som letar sig nedåt.

Kanske fantasin om vad ett bubbel bad skulle kunna leda till, hon stönar lite lätt när en av strömmarna hitta in mellan hennes blyg läppar. Vattnet är nästan lite för hett och Gudinnan märker hur hon blundar hårt medans vattnet träffar hennes kropp om och igen. Varje droppe blir som en öm men lustfylld beröring.

När musiken som spelat lågt i bakgrunden slår över till låten han skickade kan hon inte låta bli att le och känna vattnets kraft mot sin kropp.

Medans hennes fingrar letar hon sig ner över sin kropp och försvinner in i fantasin.

Du ligger på filten bredvid henne och du märker hur hon ser dig i ögonvrån, du kan inte sluta se på henne. Låten du valde till henne spelas i bakgrunden från högtalaren "The Great Divide" av Luke Combos och Billy Strings

Du kan inte fatta att hon faktiskt är här, ni pratade igår och hon frågade skämtsamt vad du skulle göra om hon bara dök upp? Efter 6 timmar på tåg och ingen annan förvarning så är hon här. Allt du fick var ett sms "Är på din station om 30 min, kom och hämta mig"

Du var tvungen att läsa sms:et minst två gånger till.

Och nu låg hon här, bredvid dig på filten direkt från stationen. Hon är så fin i månljuset och du vill bara röra vid hennes kind. Du ser hur hon blundar och börjar sjunga med i låten som kom efter den du valde, hon sjunger inte perfekt men det är på något sätt fint nog.

Du lägger dig på rygg för att ta ett djupt andetag, vad är det här ? Vem är hon som får dig att lämna alla sina planer?

Telefonen har ringt flera gånger vid det här laget men du har knappt märkt det.
Era händer möts och du känner hur hon sakta börjar smeka din hand medans hon fortfarande sjunger med i texten. Hennes hand är så len när den rör vid din. Och du känner hur du bara vill ha mer, du vet att du inte är som hennes vanliga män. Du har aldrig någonsin gett in på det sättet för någon annan, kan jag göra det för henne? Släppa makten och allt jag är för henne?

Du vrider på huvudet och ser rakt in i hennes ögon, du fattar inte varför men hennes ögon....

Du har alltid varit den som hållit i makten förr men du måste släppa den för att få vara hennes. Ni försvinner in i varandras blick och du känner hur du inte vill annat än att förvinna in i henne för alltid. Du känner hur du utan att egentligen göra valet faller helt och fult in i hennes makt.

Vattnet strömmar varmt och Gudinnan har försvunnit i sin fantasi. Hennes hand kramar dusch stången och vattnet slingrar sig med hennes arm ner mellan hennes ben.

Du ser hur hon kommer närmare och snart är ni mun mot mun och du känner hennes andetag smeker dina läppar. Gud vem är hon som får honom att falla så här?

Handen kramar stången hårdare och Gudinnans andning bytts ut mot ett stön i taget och vattnet leker över hennes kropp.

Du känner hur hennes hand har hittat upp till ditt hår, du märkte inte ens att hon rörde sin hand för det ända du kunde tänka på hur nära du är hennes läppar. Du kan inte låta bli att flytta lite närmre.

Vattnets lek blir allt livfullare och musiken som spelas i badrummet hörs inte länger över gudinnans stön.

Du känner hur monstret inom dig börjar vakna till liv, hon är så när men en evighet bort på samma gång. Du flyttar dig lite närmre, du måste få smaka på hennes läppar. Med ett lätt ryck känner du hur hon med handen intrasslat i ditt hår, drar bak ditt huvud. Du vet att du gått över en gräns men du kan inte hjälpa det, du vill ha henne, en del av dig vill bara skrika av frustration.

Högre och högre ekar stönen i badrummet och hon önskar att han vore här, nu framför henne på sina bara knän med sin tunga lekandes mellan hennes ben.

Hon ser dig i ögonen med handen fortfarande inlindat i ditt hår och du smälter för henne igen, de där magiska ögonen. Frustrationen är inte försvunnen utan lurar fortfarande i ditt bröst. Hon släpper din blick och du känner hur hennes läppar och tunga börjar kyssa din hals.
Frustrationen kommer tillbaka som ett slag och du vill bara slita av henne kläderna och bevisa dig för henne.
Hennes tunga hittar upp till ditt öra och du hör hur tung hennes andning har blivit och du får svårt att andas.

Så nära, handen kramar dusch stången så att knogarna blir vita, så nära.

Du hör hur hennes andetag bytts till ord " Vill du ha mig? " hela kropp svara och du viskar stönandes fram "Ja min Gudinna " du hör hur hon ler och hur hennes hand börjar leta sig ner. "Är du säker ? " stönar hon i ditt öra. Utan att tänka kommer orden från din mun och du vet att varje ord är sant " Ja! jag gör vad som helst" du hör hur hon andas högre och hur handen börjar leka med ditt bälte. " Vad som helst? " frågar hon och du svara på samma hjärtslag " Ja, jag är din " och innan du hinner tänka en tanke till hör du henne svara " du är min, så du får ta det du vill ha, här och nu "

Orgasmen sprider sig genom hela hennes kropp och hon måste hålla sig fast i dusch stången för att inte falla. Gudinnan ler och känner hur hon fylls med kraft, hon låter vattnet skölja över hennes kropp en sista gång innan hon vrider av kranen och lämnar duschen.

Added 12 may 2022   Stories   #Man #Woman #Woman as top #My daily life #Practice #Erotica #Sex #Relations/love #Nature #Clothes/toys #Travels #Psychological dominance #Hair #Nails/hands

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 32122  Report