Log inRegister
Herrskap och tjänstefolk

Part 1

Jag heter Ellen och jag började plugga på universitetet i höstas men insåg att det inte var min grej. Jag bestämde mig för att jobba lite för att fortsätta om något år. Jag är 19 år, ca 1,70 lång med axellångt ljusblont rakt hår. Det var ju inte lätt att hitta jobb. Men jag hittade en annons där man sökte ett hembiträde. Jag tyckte att det lät kul. Jag sökte och blev kallad till intervju. Jag visste att det skulle vara ett på ett gods men när jag väl kom på plats så var det mer som ett slott. Jag togs emot av herrn och frun i familjen men fick träffa resten av familjen också.

Familjen bestod av:
•Tomas som var 45. Han hade ärvt godset. Tomas var faktiskt ganska läcker för sin ålder. Han var nära 1,90 lång med mörkt hår och vältränad.
•Anna, Tomas fru var 40 år gammal. Hon var 1.70 lång och smal med ljus hy. Hon hade axellångt mörkt hår.
•Alva var Annas dotter från ett tidigare förhållande. Hon var 17 år gammal. Hon var ganska lång för sin ålder, typ 1,65 med axellångt vågigt ljusbrunt hår.
•Estelle som också var Annas dotter från ett tidigare förhållande. Hon var 15 och hade rödbrunt lockigt hår. Hon var smal och kanske 1.40.
•Niklas var Tomas son från tidigare förhållande. Han var 17 och ca 1,70 lång. Han såg ganska bra ut men var lite ung för mig.
Det fanns en kokerska som lagade familjens mat men hon bodde inte på godset. Dessutom kom en städerska två dagar i veckan. Därutöver fanns en förman och två fast anställda drängar.

Tomas och Anna intervjuade mig. Vi pratade om allt möjligt och de var riktigt trevliga. Tomas hade ett annat jobb och reste en del så förmannen skötte det dagliga på godset. Anna hade en egen firma och reste också en del. Tomas och Anna hade bara varit ihop ett par år och gifta ett år. Det var Tomas gods och jag förstod att han var fruktansvärt rik. När det träffats hade Anna varit en ensamstående morsa som hankade sig fram. Vi pratade i mer än en timma. Sen sa de att de skulle diskutera i familjen och återkomma. Jag ville verkligen ha jobbet och var orolig att inte få det.

Redan på morgonen dagen efter så ringde Anna mig och undrade om jag kunde komma på en andra intervju redan på eftermiddagen. Det gjorde jag gärna. Jag anlände på godset vid ettiden. Anna öppnade själv dörren. Hon visade in mig i vardagsrummet där vi satte oss ner tillsammans i en soffa. Anna började prata lite om allt möjligt först men sen sa hon en sak som chokade mig.
”Vi vill verkligen anställa dig men jag måste veta en sak.”
”Ok?”
”Har du haft tjejsex?”
”Öh ja.” sade jag som experimenterat en del.
”Vad bra.” sa Anna och såg samtidigt lite förvånad ut.
Jag rodnade lite.
”Kan du tänka dig att ha sex med mig?”
”Va?”
”Ja, Tomas reser mycket och jag behöver någon som tillfredsställer mig.”
Jag var helt ställd.
”Men Tomas? Du kan väl inte vara otrogen….” sa jag.
”Äsch, han låter mig ligga med tjejer men jag får absolut inte ha sex med killar.”
Jag var helt paff. Men Anna var ju fin så egentligen varför inte.
”Ja, han vill till och med att jag skall berätta om mina tjejäventyr medan han som han säger straffknullar mig där bak.”

”Kom så provar vi.” sa Anna och lutade sig fram och kysste mig.
Jag ryggade först tillbaka men när Anna åter kysste så besvarade jag hennes kyss. Jag blev bara lite förvånad men Anna var ju fin och dessutom ville jag ju ha jobbet. Vi började hångla skönt. Anna smekte ner över mina bröst och snart knäppte hon upp min blus och drog av den. Hon smekte av min bh.
”Mmm, vilka fina bröst.” gnydde Anna.
Mina bröst var inte särskilt stora men runda och fasta. Bröstvårtorna var lite uppnosiga och var nu efter behandlingen jag fått hårda. Hon började kyssa, smeka och suga mina bröst. Det var underbart skönt. Jag smekte av hennes topp och bh. Hennes bröst var stora och runda. Jag började med att smeka dem. Sen nafsade jag hennes bröstvårtor. Hon gnydde belåtet och jag njöt själv.

Efter en stund så började Anna smeka av mina jeans. Hon gled ner på knä mellan mina ben och drog av mina trosor. Min fitta blottades. Jag hade en fin liten blond tofs.
”Äkta blondin.” konstaterade Anna belåtet.
Hon började smeka mig lite. Först insidan av låren men snart gned hon min yttre blygd. Det var underbart skönt. Snart lät hon tungan spela över min blygd. Jag kände hur fittan rann av kåtsaft. Hon förde in en finger i mig.
”Inte illa va?” frågade Anna busigt.
Jag bara skakade på huvudet. Hon tryckte fingern djupare i mig och fingerpullade ut och in medan hon slickade min klitoris. Anna klädde själv av sig helnaken medan hon tillfredsställde mig.

”Nu får du göra lite skönt för mig.” sa Anna.
Hon satte sig i soffan och särade. Jag lutade mig fram mot hennes sköte. Hennes fitta var rakad och fin. Jag började smeka hennes blygd och insidan av hennes lår. Hon tog tag i nacken på mig och förde ner ansiktet mot fittan. Jag började slicka hennes fitta. Jag förde in en finger i henne. Hon var mycket större än mig så jag fick föra in ytterligare två fingrar för att det skulle spänna lite kring fingrarna. Jag smekte mig själv med andra handen.
”Du är en duktig liten fittslickerska.” gnydde Anna belåtet.

”Och vad händer här?” hörde vi plötsligt Tomas röst.
Jag tittade upp från Annas sköte och kände hur rodnaden gjorde mitt ansikte varmt medan jag försökte skyla mig.
”Kom in och var med älskling.” sa Anna.
”Va?” sa jag förvånat.
”Ja, du förstår väl att även Tomas har behov när jag är borta och han kan jag inte lura till att ha sex med killar så jag ser hellre att han har sex med en tjej än att han horar runt.”
”Men.” sa jag förvirrat.
”Ja, om du inte vill så behöver du inte men då kan vi inte anställa dig.” sa Anna.
Jag tittade på Tomas igen och han såg ju verkligen bra ut. Jag förstod att utöver att vara hembiträde så skulle jag vara parets lilla sexleksak. Det hade jag egentligen inget emot.

Tomas drog ner sina brallor och kalsonger. Ut fjädrade en halvstyv stor fin kuk. Jag kröp bort till honom och tog den i näven. Jag började runka kuk och kände hur han smekte mig i håret. Anna placerade sig på knä bredvid mig och smekte mina bröst.
”Vad tycker du om hennes fina bröst?”
”De är så små och fina.” sa han belåtet och lät en hand smeka mitt ena bröst.

”Sug.” uppmanade hon.
Jag tog kuken i mun och började nafsa runt ollonet. Han gnydde belåtet. Jag svalde sakta kuken djupare i mun och sög.
”Vilken underbar liten kuksugerska.” konstaterade Tomas belåtet medan han rufsade mig i håret.
”Suger hon lika bra som hon slickar så är det underbart.” sa Anna.

Tomas lät mig hållas ett par minuter.
”Lägg dig skall du få kuk.” sa han.
Jag lydde och lade mig i soffan med stjärten på kanten och fötterna i golvet. Han placerade sig mellan mina särade slanka ben. Först böjde han sig fram och slickade lite.
”Anna, du får se till så hon rakar sig.” sa han.
Sen reste han sig upp och förde kuken mot mitt sköte. Anna tog kuken i hand och styrde den mot mina glipande blygdläppar.
”Försiktigt.” sa jag tyst.
Anna lät kuken glida in i mig. Hon höll kuken om den när han tog sina första tag i mig. Jag hade inte fått kuk på flera veckor. Anna släppte kuken och i en stöt bottnade han mig. Jag kände hur jag skälvde till av en mindre orgasm. Han började dra kuken ut och in sakta i mig.
”Du är så fin lilla du.” stönade han fram.

Anna lämnade min sida och gränslade istället mitt ansikte. Jag fick hennes fitta rakt i ansiktet. Hon började hångla med Tomas medan jag började slicka henne igen. Hennes fittsås formligen forsade ner i ansiktet på mig och jag svalde glupskt. Tomas ökade tempot och stötte hårdare. Jag lyfte benen i luften och särade brett. Anna och Tomas hånglade vilt och hennes bröst guppade upp och ner.


Anna tog tag i mina ben och la upp dem över Tomas axlar så att min redan trånga fitta knep ännu mer om hans grova kuk. Han stötte hårdare och fortare än jag någonsin fått kuk förut nu. Plötslig helt utan förvarning så kom jag min fitta exploderade av kåthet och började dras samman runt Tomas kuk. Han gled ur mig. Jag skälvde i hela kroppen och skrek av kåthet. Anna tog hans kuk i hand och runkade. Han behövde inte många runktag innan hans kuk började mata sperma över mig. Det sprutade kaskad efter kaskad över mig. Några droppar nådde ända till mina bröst medan det mesta av den vita satsen landade på min platta solbrända mage och i min gyllene tofs. Jag kunde inte koncentrera mig på att slicka Anna men hon gned sig i mitt ansikte och snart kom även hon. Hennes orgasm fick fittan att dra ihop sig så att det skvätte i mitt ansikte. Min egen orgasm ebbade sakta ut men jag var fortfarande i skakig i kroppen. Vi ramlade ihop alla tre bredvid varandra i soffan. Anna lapade i sig av sperman på min kropp.
”Vad säger du älskling. Skall vi anställa henne?” frågade Anna.
”Mmmm.” svarade Tomas belåtet.
Vi smektes en stund till varefter jag klädde på mig. Vi kom överens om att jag skulle börja direkt och att jag naturligtvis skulle bo på slottet.

Added 14 may 2022   Stories   #Sex

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 32132  Report