Log inRegister
Sissy blir utlånad för att städa.

Part 2: Sissy städar hos Madame Siv.

När sissys Madame gått och stängt dörren efter sig, så vänder sig Madame Siv mot sissy och säger, Jaha, sissy, nu skall du städa åt mig. Och du ser till att det blir ordentligt gjort annars väntas det smisk, samtidigt som hon slog med piskan mot sin handflata som för att stryka under sina ord.

-Först så får du slicka upp dina kåtsafter som fortsatt rinna ur din patetiska lilla skinnbit. Ner på golvet och slicka! Sissy ställde sig på knän igen och slickade rent golvet från sina kåtsafter, och fick slicka en stund innan Madame Siv blev nöjd och sa, Upp med dig, och pallra dig till diskbänken. Finns disk att diska.

Sissy hällde upp vatten i vasken och började diska. Madame Siv hade samlat på sig en hel del disk åt sissy, och sissy fick hålla på en bra stund med disken och torka efteråt. Det var inte lätt, sissy var inte van att stå upp i sina högklackade skor och det började göra ont i fötterna efter ett tag. Men nu hade det åtminstone slutat att rinna ur den odugliga skinnbiten, så sissy slapp slicka rent golvet igen tillsvidare. Till slut var disken ren och torr.

-Bra sissy, det gjorde du nöjaktigt. Nu är det dags att putsa fönstren på utsidan. Sissy fick hälla upp vatten i en hink, och fick en trasa och en sprayflaska med fönsterputs. Madame Siv tog med sissy ut på gården och fram till uteplatsen. Där satte sig Madame Siv i en solstol, och ställde en flaska vin och ett glas på bordet och sa, Sissy, öppna flaskan och häll upp i glaset, vilket sissy gjorde. Sen sa hon, Putsa nu fönstren ut hit mot uteplatsen så att jag kan hålla ett öga på dig och se till att du sköter dig. Hon höll fortfarande ridpiskan i handen och smällde mot handflatan med den, som en påminnelse åt sissy att sköta sig.

Sissy satte igång med fönstren. Det var varmt och sissy kände sig som naken ute i det fria, klädd som hembiträde synlig för alla som råkade passera ute på vägen. Det var ett hårt arbete med fönsterputsen i värmen, och sissy började svettas ordentligt. Madame Siv såg hur svettig sissy blev, så hon gick in i huset och kom ut efter en stund med något i handen.

Hon sa, Sissy, du svettas ju alldeles förfärligt i hembiträdesuniformen, så jag hämtade en bikini. Klä av dig naken och ta på dig bikinin istället. Sissy gjorde som hon sa. Det var ännu värre att klä av sig naken utomhus, och sissy var rädd att någon skulle se. Bikinin var chockrosa, och skulle synas otroligt väl, den var nästan som självlysande. Den passade bra, och sissys små tuttar fyllde upp kuporna ganska väl. Nu blev det lite svalare för sissy, men han var illröd av förnedringen av att vara klädd i den tydligt lysande rosa bikinin utomhus. Madame Siv skrattade glatt åt den tydliga förnedring som sissy kände, och lyfte sitt vinglas som en skål åt sissy, medan sissy fortsatte med att putsa fönster.

Added 19 may 2022   Stories   #Woman as top #Man as bottom #Friends #Discipline #Shame play #Sissification/boyification #Lending #Service #Crossdressing #Chastity play #Whipping/flogging #Wet

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 32162  Report