Log inRegister
Sissy blir utlånad för att städa.

Part 3: Sissy fortsätter städa hos Madame Siv.

Till slut var alla fönster mot uteplatsen putsade, och sissy drog en suck av lättnad av att vara klar. Madame Siv klev upp från sin solstol för att inspektera resultatet. Men hon blev inte alls nöjd, det var strimmigt på sina ställen, och lite smuts kvar i några hörn.

-Sissy, jag är inte alls nöjd med ditt arbete. Jag hade förväntat mig ett mycket bättre resultat efter att din Madame lovordat hur duktig du skulle vara. Detta kräver en bestraffning, och din Madame har gett mig fria händer att bestraffa dig på det sätt jag själv vill. Så dra ner bikinitrosorna till knäna, och lägg dig över bordet här med rumpan vid kanten. Jag gjorde som hon sa, med kinderna blossande av skam för att hon var missnöjd med mitt utförda arbete, och för att jag svikit min Madame.

-Du skall nu få 12 piskslag med ridpiskan för att du varit så slarvig, sa Madame Siv, och du skall tacka mig för varje piskslag och räkna slagen. Uppfattat?
-Ja Madame Siv, sa jag med tårarna rinnande ner för kinderna av skam inför min bestraffning.

Smack! Första slaget sved som eld i sissys bak, och jag kunde inte hålla tillbaka, utan skrek högt, Ajjj!
-Vad är detta, du skall bara tacka och räkna slagen, inget annat. Vad skall grannarna tro när dom hör dig skrika? sa Madame Siv argt. Som straff för att du låter som en stucken gris, och inte tackade för piskslaget adderar jag 5 slag, och mer om du inte uppför dig i fortsättningen!
-Ja, Madame Siv, förlåt, sa sissy, medan tårarna rann i floder.

Smack, lät det av det andra slaget. Sissy lyckades hålla inne sitt skrik trots att det sved ordentligt i hans rumpa, och efter att ha hämtat andan lyckades han få fram, Tack Madame Siv, ett.

Bra sissy, sa Madame Siv och gav nästa piskslag. Sissy ryckte till igen av smärtan som var nästan olidlig, men lyckades få fram, Tack Madame Siv, två.

Madame Siv fortsatte att piska sissy, och sissy tackade och räknade slagen efter varje slag. Till slut var alla 17 slag utdelade, inklusive dom extra slagen som straff för den missade tacken efter första slaget, och sissy tackade efter det sista slaget med att säga, Tack så jättemycket för det väl förtjänta bestraffningen av sissy, Madame Siv. Sissys rumpa var ordentligt mörbultad vid det här laget, och smärtan näst intill outhärdlig.

-Res dig upp, och dra upp bikinitrosorna, du kan ju inte låta kukburen synas inför alla grannarna, haha. Så gav hon sissy en rejäl kram, och sa, Du skötte dig riktigt bra under bestraffningen, efter den första malören. Du skall nu få nåt att dricka, och hällde upp lite vin åt sissy. Sätt dig ner och vila, du skall få nya uppdrag sen om en stund. Men det var inte så trevligt att sätta sig ner, rumpan var alldeles öm och hettade som om sissy satt sig på en varm spisplatta. Så sissy fick snabbt resa sig upp och dricka sitt vin stående.

Added 19 may 2022   Stories   #Woman as top #Man as bottom #Friends #Discipline #Shame play #Sissification/boyification #Lending #Service #Crossdressing #Chastity play #Whipping/flogging #Wet

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 32163  Report