Log inRegister
Sissy blir utlånad för att städa.

Part 4: Sissy får nya uppdrag.

När sissy druckit upp sitt vin gick vi in i huset igen. Madame Siv sa, Ta av dig bikinin och gå och duscha, du är alldeles genomsvett. Och ta inte på dig några kläder när du kommer tillbaka till mig.

Sissy gick in i badrummet och tog av sig bikinin. Han fick då syn på sig själv i en spegel. Hans kropp var illröd efter solen, och det syntes tydligt i solbrännan att han burit bikini, dom partierna var alldeles vita. Han duschade och gick tillbaka till Madame Siv.

Hon började skratta hejdlöst när hon såg märkena efter bikinin i solbrännan, och fick till slut fram, Ja, det syns verkligen att du är en sissy. Imorgon skall din Madame och jag ta med dig till en badplats, där du skall vara naken. Jag kommer att smörja dom vita partierna med högsta solskyddfaktorn så att du inte får någon mer färg där. Alla skall se att du är en sissy med märken efter bikini och med den värdelösa skinnbiten inlåst i kukbur, hahaha.

Madame Siv hade under tiden sissy duschade tagit fram en balja som hon placerat framför sin favoritfåtölj, och hon sa, Nu skall du ge mig pedikyr och smörja in fötterna med fotkräm. Hon satte sig i fåtöljen och placerade sina fötter i baljan.
-Ner på knä framför mig, och fila nu bort alla hårdnader och smörj sedan in fötterna med krämen där, sa hon. Jag gjorde som hon sa, det tog en stund innan fötterna var klara. Jag tog upp en fot ur baljan, torkade den med en handduk och började smörja in den, och gjorde sen det samma med den andra foten. Dom blev mjuka och fina. Madame Siv verkade njuta av behandlingen, så hon sa, fortsätt med att smörja in benen med, ända upp.

Jag började smörja in höger smalben, och fortsatte upp över knät. Hon särade på benen så att jag kunde komma åt. Då fick jag en skymt av hennes vita trosor under kjolen. Dom hade en mörk fläck där framme, kunde hon börja bli kåt tänkte jag?

Jag forsatte med att smörja in låren, och började tveka när jag kom närmare trosorna med handen. Fortsätt ända upp, sa Madame Siv då, hela vägen upp. Sagt och gjort, jag smorde in resten av låren och hon särade benen mer och mer ju längre upp jag kom. Jag kunde nu se att den mörka fläcken vuxit sig större, och när jag råkade nudda vid trosorna kände jag att dom var alldeles blöta. Sen smorde jag in det andra benet med, och fläcken bara växte och var alldeles blank till slut.

-Tack sissy, det gjorde du bra, nu känns fötterna mycket bättre. Upp med dig, nu skall vi äta middag.

Madame Siv värmde sin mat och dukade fram till sig, medan hon kokade upp vatten i en vattenkokare. Hon tog fram ett paket med babyvälling och hällde en skopa i en djup tallrik, som hon sen hällde det varma vattnet över. Hon rörde om, och ställde ner tallriken på golvet på en gammal tidning.
-Här sissy, detta är din middag. Du får äta på golvet utan bestick. Slicka nu i dig vällingen, medan jag äter min mat.

Sissy fick gå ner på alla fyra och började slicka i sig vällingen. Det var inte lätt, det skvätte över hela ansiktet och ner på tidningen. Det tog en bra stund att äta upp vällingen på detta sätt, men till slut var sissy klar. Madame Siv hade redan avslutat sin måltid, och betraktade sissy.
-Det var värst vad du sölar när du äter. In i duschen igen, och tvätta av dig. När du är klar så kommer du in i sovrummet.

När sissy kommer in i sovrummet så har Madame Siv lagt upp fem tygremsor på sängen. Hon säger, lägg dig på rygg på sängen, vilket sissy gjorde. Madame Siv tog då tygremsorna och band fast armar och ben utsträckta i sängstolparna, så sissy såg ut som ett X. Som avslutning så band hon en remsa över sissys ögon så att han inte kunde se något längre.
-Ligg kvar här och gå ingenstans, säger hon med ett glatt skratt, medan jag går och duschar.

Jag låg i sängen och hörde duschen brusa. Efter en stund tystnade det, och jag undrade vad som skulle hända nu. Jag hör henne komma in i sovrummet igen, och märker att hon kliver upp i sängen. Hon placerar sina fötter på vardera sidan av sissys ansikte, och sätter sig plötsligt ner. Jag får hennes nytvättade fitta rakt i ansiktet, och den är redan blöt igen. Håll munnen stängd, säger hon och börjar gnida sig mot sissys ansikte. Hennes kåtsafter blöter ner hela ansiktet och det luktar väldigt gott.

-Öppna nu munnen, och sträck ut tungan, säger hon. Hon fortsätter att gnida sin fitta över sissys ansikte, och låter tungan glida mellan fittläpparna. Hon fortsätter så att tungan får slicka i hennes stjärtskåra också, så att även den blir blöt till slut. Hennes safter rinner över sissys ansikte, och mycket hamnar i sissy mun också. Det smakar gott och det rinner ordentligt. Till slut stannar hon upp, med sissys näsa alldeles under hennes stjärthål. Hon trycker sig mot sissys ansikte så att nästippen åker in en bit i stjärthålet, och lutar sig framåt.
-Slicka min fitta ordentligt nu, så att jag kan få den härliga orgasm jag längtat efter hela dagen.

Sissy börjar slicka, och hon rycker till varje gång jag nuddar klitoris. Det rinner mer och mer ur hennes fitta, snart är sissys ansikte alldeles blöt av safterna, och det rinner ner på sängen. Det smakar gott och sissy är glad att Madame Siv verkar ha det skönt. Jag slickar klitoris, och suger in den i munnen då och då, liksom fittläpparna.

Under tiden som sissy slickar, så smeker Madame Siv sissys pung, och låter ett finger leka i hans stjärtskåra. Det känns hemskt skönt, men det är otroligt jobbigt att ha den totalt värdelösa skinnbiten inlåst i sin kukbur i detta läge. Skinnbiten försöker febrilt växa inne i sitt fängelse och det smärtar när den inte kan växa.

Madame Siv trycker sig mer och mer mot sissys ansikte, och näsan åker längre och längre in i hennes stjärthål, så det blir svårare och svårare att andas, samtidigt som det rinner floder ur hennes fitta. Hon fingrar i sissys stjärthål, och efter en stund så trycker hon in fingret. Det åker längre och längre in, och efter en stund har hon hela fingret inne. Hon börjar fingra på sissys prostata där inne i stjärten. Det är en himmelskt skön känsla när hon masserar prostatan, och sissy tror att han skall spruta när som helst. Men hon märker det, och retas med sissy genom att hålla honom precis på gränsen till att spruta.

När sissy tappat tidsuppfattningen helt och har inte en aning om hur länge han slickat Madame Siv, så börjar hon att darra som ett asplöv. Hon låter hela sin tyngd hamna på sissys ansikte och efter en stund så börjar det rycka kraftigt i hennes kropp. Det är som om en damm brustit och det kommer mängder med fittsafter som rinner ner i sissys mun, och han får svälja frenetiskt för att inte kvävas. Efter vad det verkar en evighet så slappnar Madame Siv av, och rullar sig åt sidan. Sissy får äntligen hämta luft, men har fortfarande fittsafter i munnen som han får svälja ned.

Madame Siv ligger en lång stund och hämtar andan, och vänder sig efter en stund sig om och kramar sissy. Hon viskar med en hes röst i hans öra, Tack sissy, det var en otroligt skön orgasm du gav mig, det var länge sen sist. Imorgon så kommer du att få slicka mig till fler orgasmer, innan frukost och till middag, till att börja med. Imorgon kommer din Madame, och vi skall som sagt åka till badplatsen. Efter en stund släppte hon loss sissy från bojorna och sa, Ut i duschen igen, och tvätta rent ansiktetet efter mina fittsafter.

Sissy gjorde som hon sa, och när jag kom tillbaka så hade hon lagt ut en madrass på golvet med en filt över.
-Där är din sovplats, och när helst som jag kallar på dig, så skall du komma och slicka mig till en ny orgasm. God natt, sissy.
-Ja Madame Siv, God natt, sa sissy, och lade sig för att sova. Jag var helt utmattad efter allt jag fått vara med om denna dagen, och tungan värkte efter att slickat Madame Siv så länge.

Added 19 may 2022   Stories   #Woman as top #Man as bottom #Friends #Discipline #Shame play #Sissification/boyification #Lending #Service #Crossdressing #Chastity play #Whipping/flogging #Wet

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 32164  Report