Log inRegister
Sissy blir utlånad för att städa.

Part 5: En ny dag för sissy.

Madame Siv vaknade innan sissy, och hon sparkade lite lätt på honom för att få honom att vakna.
-Upp med dig, din slöfock. Jag behöver en orgasm snarast!

Sissy fick gå in på badrummet och gör sitt morgonbehov och borstar tänderna, innan han gick ner till köket. Madame Siv satt vid bordet med en kopp kaffe. Hon pekade ner under bordet och sa, Slicka mig till en orgasm NU, jag behöver det!

Sissy kröp ner under bordet och bort till Madame Siv, som särade på benen så att sissy kom åt ordentligt. Sissy slickade henne en lång stund, hon smakade lika gott idag som kvällen innan. Efter en stund så tog hon tag i sissys nacke och trycker hans ansikte mot sitt sköte. Det kom en flod av fittsafter som sköljde över sissys ansikte, och det mesta rann ner i sissys mun som svalde girigt. Hon höll kvar sissys huvud en stund, så det blev svårt att andas innan hon släppte taget och sa, Tack sissy, det behövde jag. Gå nu och duscha.

Sissy duschade och målade läpparna röda. Märkena efter bikinin syntes väldigt tydligt i solbrännan.

När sissy kom tillbaka till Madame Siv, så hade hon tagit fram solskyddskräm med solskyddsfaktor 50, sån man använder till barn och känslig hud. Hon strök ut det över alla ytor där solen inte kommit åt när sissy hade bikinin.

Då kom sissys Madame in och även Hon skrattade gott när Hon fick se sissy med märkena efter bikinin.
-Nu skall vi åka till nakenbadet, där du skall sola naken. Alla skall få se vad för sissy du är, med märken efter bikini i solbrännan och med den totalt värdelösa skinnbiten inlåst i en kukbur, hahaha.

Sissy fick ta på sig den chockrosa bikinin igen, och damerna tog med honom ut till bilen. Vi satte oss i den och åkte mot badplatsen. Parkeringen var nära den allmäna badplatsen, som man är tvungen att passera för att komma till nakenbadet. Madame parkerade bilen och vi steg ut. Damerna var klädda i solklänning, medan sissy bara hade den chockrosa bikinin på sig. Dom ledde sissy mot badplatsen, och dom flesta tittade lite konstigt på sissy, medan andra började skratta. Sissy hade aldrig tidigare i sitt liv känt sig så förnedrad, och kinderna blossade illröda.

Efter en liten promenad längs strandkanten så kom vi fram till nakenbadet. Det var en hel del folk där som solade nakna, bl.a. flera ensamma killar. Killarna tittade nyfiket på oss, när damerna bredde ut en filt, och sa till sissy att ta av sig bikinin. Sissy kände sig ännu mer förnedrad när han blev naken och alla kunde se märkena i solbrännan efter bikinin samt kukburen. Sissy kunde se att några killar liksom hajade till och började le.

Vi lade oss ner, solen gassade och det kändes att den tog ordentligt. Nu skulle kontrasten mot den vita huden där Madame Siv smort in med solskyddsfaktor bli ännu större.

Efter en stund kom en av killarna fram och började prata med damerna. Sissy hörde inte vad dom pratade om då dom mest viskade. men efter en stund säger sissys Madame, Javisst, han är din, du kan göra vad du vill med honom. Gå bort till skrevan mellan klipporna där, så att ni är lite skymda men så att vi kan se allt ni gör.

Killen kommer fram till sissy och tar tag i hans arm och drar upp honom på benen.
-Följ med mig, säger han. Han drar med sig sissy till klippskrevan och trycker ner honom på knä.
-Dra ner mina shorts, befaller han, och ta fram min kuk. Sissy gör som han säger. Fram kommer en stor kuk i falukorvs storlek, fast den fortfarande inte är styv.
-Ta den i mun, och sug så den blir styv. Sissy tar kuken i munnen och börjar suga. Kuken växer och växer, till slut fyller den upp hela munnen. Den smakar lite salt, det är gott tycker sissy. När sissy har sugit en stund så tar killen tag i sissys nacke och trycker den stora kuken djupare ner i sissys hals. Den glider bit för bit längre ner i sissys strupe, tills nästan hela är inne. Killen börjar knulla sissys hals, han stöter fram och tillbaka, efter en stund så glider den ganska obehindrat även om sissy har svårt att andas när han trycker in den längst in. Medan sissy försöker suga så gott det går, så känner han ett grepp om sina höfter. Någon lyfter upp sissys rumpa upp i luften och sissy känner något som nosar i hans stjärt. Helt plötsligt så trycks en kuk in i hans rumpa. Det går lite trögt i början men efter en stund så glider hela kuken in. Killen där bak börjar pumpa på, han är hårdhänt och hans kuk är också väldigt stor. Sissy får svårt att koncentrera sig på kuken i munnen, men försöker suga så gott det går. Plötsligt så drar han ut kuken så att bara ollonet är kvar inne i sissys mun, och han sprutar. Det kommer mängder med vit sås, och sissy försöker svälja så gott det går. Men han lyckas inte helt och hållet och det rinner ut en hel del på hans haka. Hans sperma smakar underbart tycker sissy, och sväljer det han kan. Killen drar ut sin kuk ur sissys mun, medan killen där bak har ökat takten. Han drar sig ur sissys rumpa och vänder honom om. Han säger, Nu är det min tur att spruta. Svälj nu duktigt som en riktig sissy, och han trycker in sin kuk som är hal efter att ha varit i sissys rumpa, i sissys mun. Sissy börjar suga, och försöker ta hans kuk så långt ner i halsen som möjligt. Efter en stund så greppar han sissys nacke, stelnar till och ur kuken kommer det otroliga mängder sperma, som sissy försöker svälja girigt så gott det går. Men en hel del hamnar utanför denna gång med. Killen drar ut sin kuk, och sissy faller ihop sittande på marken.

Damerna vinkar till sig killarna, som går bort till dom för att höra vad dom vill. Sissys Madame säger något och killarna börjar att skratta. Dom kommer tillbaka till sissy, och den ena säger, Damerna vill att sissy skall få något att svälja ner våra sprut med. Sitt ner och gapa stort. Du får inte stänga munnen, och du skall svälja allt. Dom riktar sina kukar, som nu börjat slakna men fortfarande är stora, mot sissys mun och börjar pissa. Först så träffar dom ansiktet och håret, men riktar snabbt in sig på sissys mun. Sissys mun fylls med deras gyllene strålar, och sissy försöker frenetiskt att svälja så gott det går. Dom måste varit ordentligt nödiga, för dom pissar en väldigt lång stund och sissys mage börjar efter en stund känna sig helt fylld med deras piss. Till slut är dom klara, och går bort till damerna och tackar för att dom fått utnyttja sissy. Sissy är helt färdig efter denna upplevelse, men kan se att flera andra killar tittat på föreställningen, och dom applåderar åt killarna som satt på sissy.

Efter en stund så orkar sissy resa sig upp och går tillbaka till damerna. Han sätter sig ner, och han är alldeles våt av piss och sperma, det rinner sperma över hela hans ansikte, hår och kropp.
-Gå ner i vattnet, och skölj av din kropp, men inte ansiktet, säger sissys Madame, du ser verkligen ut som en sissy nu, hahaha.

Sissy går ner till vattnet och doppar sig och försöker skölja bort piss och sperma, men låter ansiktet och håret vara. När sissy kommer upp till damerna igen så har dom packat ihop alla grejor, och räcker fram sissys bikini och säger åt honom att ta på sig den. Sissy tar på sig bikinin, och vi promenerar tillbaka till bilen på parkeringen. Sissy vill sjunka under jorden när vi passerar det allmänna badet. Alla kan se sperma och piss rinna ner från sissys ansikte och hår, och han luktar kraftigt av piss. Det rinner ner lite sperma till sissys mun, och han slickar i sig det utan att tänka sig för, medan flera personer tittar på med händerna för munnen medan dom fnittrar förtjust. Sissy har aldrig blivit så förnedrad någon gång tidigare, och han är alldeles knallröd i ansiktet. Och så åker vi tillbaka till Madame Siv.

Added 19 may 2022   Stories   #Woman as top #Man as bottom #Friends #Discipline #Shame play #Sissification/boyification #Lending #Service #Crossdressing #Chastity play #Whipping/flogging #Wet

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 32165  Report