Log inRegister
Första träffen
Barnen hade precis blivit hämtade av farmor. Jag slängde mig in i duschen och tvålade otåligt in min nakna kropp. Ikväll skulle hon komma och hälsa på. Hon som jag har haft digital kontakt med i flera år. Hon som på något sätt blivit min bästa vän. Vi har pratat i telefon i flera veckor nu och planerat in vårat möte. Hon kommer hit. Jag fixar något gott käk. Vi sätter oss i soffan och pratar. Pratar och pratar. Några ömma kyssar kanske utdelas. Har egentligen inga höga förhoppningar om att få ligga ikväll. Men jag hade inte tackat nej! Hon är otroligt sexig!

Tapasen står på bordet, tillsammans med en flaska rött. Jag tänder det sista ljuset och då plingar det på dörren. Nervöst smyger jag fram och tar en titt i kikhålet. Där stod hon. Vacker som jag vet inte vad. Fumlande låste jag upp dörren och välkomnade henne i min famn. En varm och kärleksfull kram. Några tårar rann ner för hennes kind. Äntligen var hon här! Jag tog emot hennes resväska och visade in henne i köket där det stod lite småplock på bordet.
Du måste vara hungrig efter resan tänkte jag, så jag fixade lite chark och ost. Brödet är snart färdigt.
Vilket välkomnande! Sa hon och sken upp som en sol, satte sig på stolen och släppte mig inte med blicken.
Lite rött till min sköna? Frågade jag samtidigt som jag skruvade av korken på den halvdyra vinflaskan.

Kvällen fortsatte i lugn takt. Efter att vi hade ätit och pratat, så förflyttade vi oss in i vardagsrummet med våra vinglas. Hon kröp ner i ett hörn av soffan och jag i det andra. Vi tittade på varandra och log, sippade på vinet och njöt av varandras sällskap. Jag ställde vinglaset på glasbordet intill soffan. Hon gjorde likadant. Vi flyttade oss närmare varandra. Långsamt. Lite som ett nykärt par i högstadiet. Hon fnissade till och lutade sig mot mig med putande läppar. Vi möttes i en varm kyss, som ganska snabbt eskalerade till hångel. Riktigt härligt hångel. Mina händer visste inte var de skulle ta vägen, men till slut parkerade jag dem på hennes axlar. Kort senare vandrade de upp över hennes hals.

Hon slet snabbt av min tröja, och jag var snabb på att följa efter. Våra tröjor kastades ner på golvet. Hennes bröst blottades. Styva, sköna bröstvårtor i skenet av några levande ljus. Hon tog tag i mina händer och förde dem mot sin nakna byst. Tillsammans smekte vi hennes perfekta bröst. Hon kastade med håret och stönade till. Efter en kort stund reste hon sig upp och drog ner sina byxor. Ett par röda spetstrosor visade sig och jag kände ett enormt sug att slänga även dem på golvet. Hon lade sig ner på soffan och smekte sin kropp.
Gör vad du vill med mig, viskade hon sensuellt.
Jag började kyssa henne passionerat. Långsamt fortsatte jag kyssa hennes hals, ner över brösten. Där stannade jag till och började suga och nafsa på hennes styva bröstvårtor. Hon tog tag i mitt huvud och påvisade att hon ville att jag skulle fortsätta längre ner, vilket jag gjorde utan att tveka. Ner över hennes mage och vidare mot linningen av de röda spetstrosorna. Snart skulle de ner på golvet!

Kysste henne mellan benen och drog långsamt av trosorna och slängde de på golvet. Särade lite mer på hennes ben och började omgående slicka hennes våta fitta. Hon var lätt trimmad, men hade en sån där perfekt, sexig behåring. Hennes händer var fortfarande kvar på mitt huvud samtidigt som hon lutade sitt eget bakåt och stönade och njöt. Efter en stund knuffade hon undan mitt huvud och reste sig hastigt upp och slet av mina mörkgråa jeans. Jag var enormt hård, och det uppskattade hon. Hon ställde sig på alla fyra i soffan och stoppade in min kuk i sin varma mun. Plötsligt slits ytterdörren upp och in kommer min granne och bästa vän, Jocke.
Bira bärs! skrek han och stövlade in i vardagsrummet.
Han möttes av en naken kvinnorumpa och två chockade, nakna människor.
Oh, shiiiit. Sorry polarn. Jag visste inte… sa han och började backa undan.
Var är du på väg? frågade mitt kvinnliga besök. Ställ undan bärsen och kom hit.
Chockad ställde Jocke undan ölen på byrån i hallen och fortsatte försiktigt in i vardagsrummet. Samtidigt hade hon börjat suga av mig igen. Jag lyfte varsamt på handen och hejade lite skamset på Jocke.

Smiska mig, sa hon med munnen full av kuk.
Jocke gjorde vad han blev tillsagd medan jag njöt av hennes varma mun och slingriga tunga. Efter en stund gränslade hon mig med ryggen åt mitt håll. Hon vinkade till sig Jocke som ställde sig framför henne så att hon kunde dra ner hans byxor. Hon började suga av honom och samtidigt runkade hon mig med sin lediga hand. Jag smekte hennes nakna kropp och hon började långsamt lirka in min kuk i hennes våta fitta, fortfarande med Jockes hårda kuk i munnen. Centimeter efter centimeter försvann min kuk in i henne. Hon var sådär lagom tight, och väldigt våt. Tänkte för mig själv att det här var väldigt oväntat. Men nice.

Hon red mig med ryggen vänd mot mig en stund, sedan reste hon sig och frågade vem som ville fylla hennes röv, samtidigt som hon daskade till sig själv. Jocke räckte försiktigt upp handen, fortfarande chockad över vad han hade hamnat i. Hon gränslade mig återigen och förde in min kuk i sin härliga fitta. Greppade tag i båda skinkorna och särade för att välkomna in Jocke i hennes analöppning. Han spottade sig i näven och smorde in sitt redan välglänsande ollon. Långsamt tryckte han in sin kuk i hennes anal, samtidigt som min kuk fyllde hennes fitta. Jocke hade svårt att hålla sig och drog sig ur ganska snabbt. Hon viskade då i mitt öra att hon ville ha min kuk i sin röv. Jag nickade ivrigt och hon ställde sig på knä i soffan, lutade sig mot ryggstödet och putade med rumpan. Min kuk var redan fuktig av hennes fittsaft, så det gick smidigt att komma in även genom bakdörren.

Jocke stod otåligt vid sidan och drog i sin kuk. Hon sneglade mot honom och bad honom gå att tvätta av kuken och komma tillbaka och köra den långt ner i hennes hals. Sagt och gjort, det tog inte många minuter innan Jocke var redo. Han satte sig på ryggstödet så att hon kunde sluka hans hårda kuk. Jag drog mig ur hennes tighta röv och gick och tvättade av mig. Passade på att rota fram två par handbojor som låg i nattduksbordet.
Kom hit! sa jag och viftade med bojorna.
Åh, lås fast mig och ta mig hårt! Stönade hon högt.
Det tog inte många sekunder innan hon låg i sängen med armarna mot huvudänden. Jag spände fast hennes båda händer i varsin ände av den krusidulliga sängramen. Hon stönade till och särade brett på benen. Jag tog snabbt tillfället i akt att snabbt och hårt köra in min kuk i hennes plaskvåta sköte. Farten ökade. Stötarna blev hårdare och hårdare. Hennes bröst skuttade på bröstkorgen i takt med mitt juckande.

Hon öppnade sin mun och viftade med tungan mot Jocke. Han förstod genast vad hon ville och sträckte fram sin kuk så att hon kunde börja suga. Samtidigt som min kuk hårt pumpade hennes fitta så började Jocke att smeka hennes klitta. Hon började andas tyngre och suga Jockes kuk allt hårdare. Han knullade hennes mun i allt raskare takt och snart hade han fyllt hennes mun med varm sperma. Hennes fitta krampade runt min kuk och jag kunde inte hålla mig längre. Hon skriker ut en kraftig orgasm och jag fyller hennes fitta med min sperma. Anfådda flåsar vi ikapp och jag lägger mig åt sidan. Jocke drar på sig byxorna och frågar om någon vill ha bärs. Vi skrattar till och jag låser upp handklovarna. Vi förflyttar oss till soffan och knäpper en varsin kall. Nästa gång planerar vi in Jocke redan från start.


En berättelse om en kille som ska träffa sin onlinekompis för första gången efter flera års digital kontakt.

Added 30 jan 2023   Stories   #Sex #Man #Woman #Erotica #Friends

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 34297  Report