Log inRegister
Kåta ögon
Det räcker att möta dina ögon på ett samtal via messenger. Du kan med din blick få mig våt utan ett ord.
Bara genom att titta på mig får du mig att veta precis vad du vill ha, och upphetsningen i att jag vet, precis vad vi kan göra med varandra.

Du möter mig, vi byter inte många ord. Jag kommer sent på kvällen, oplanerat och egentligen inte alls praktiskt. Men - åter är längtan efter dig och vad vi vet att vi kan ge varandra större.
Jag muttrar något om att sex kan jag få utan att köra mitt i natten i en och en halv timme - men inte med dig, och det är vad jag behöver ikväll. Du säger något liknande, men allt och alla andra är oväsentligt.Ikväll och inatt är det bara du och jag.

Jag hänger av mig jackan, ställer ner väskan.
Du står där, med öppen skjorta och blicken fylld av kåthet. Jag smeker dig över bröstet, våta läppar möts - en djup kyss. Våra händer är överallt, bröstens vårtor står rakt ut. De längtar efter din behandling. Vi säger inte mycket, men känner desto mer.....
Dina händer under min kjol, jag flämtar när du direkt når alla punkter, självklart har jag inga trosor idag heller.
Vi hamnar snabbt i sängen, det spelar musik i bakgrunden. Vi slår på en porrfilm, men just då kunde den vara precis vad som helst.
Kysser varandra djupt, din hand om min nacke. Du smeker mina bröst, mjukt först, drar i mina bröstvårtor. Lite mer försiktigt än vanligtvis, med förra gångens blåmärken i beaktande..... Var sjukt sexigt då också, läkningen efteråt lite mindre upphetsande....
Dina fingrar söker sig till min klitoris och snabbt in i mig. Jag är så våt, och så kåt.... Hör klickandet från glidmedlets kork och känner kylan innan du tar mig hårt med din hand och dina fingrar.... för att snart låta hela handen glida in.... Det dröjer inte ens minuter innan jag kommer - blött och flera gånger.
Du säger något om att jag ställa mig på alla fyra, vilket jag villigt gör. Svankar bak mot dig.
Du daskar till mig ett par gånger och upphetsningen i mig stiger igen, innan jag äntligen känner din hårda kuk tränga in i mig. Du tar mig hårt och det rinner om mig, som vanligt i det här stadiet vet jag knappt vad du gör, men det vet du.... Händer, kuk, fingrar..... Jag vänder mig om och säger något jag aldrig sagt.... " det är bara med dig jag kommer bakifrån"
Du skakar av dig mina ord. Trycker min mun mot din kuk och jag suger girigt. Växlar mellan att att ta dig mjukt och försiktigt till att låta dig komma långt ner i halsen. Smeker din pung, slickar och suger. Du stönar och fortsätter samtidigt smeka mig.
Det är fingrar, tungor och ögon......
Vi växlar, men som vanligt snurrar du bort mig och stjärnorna får mig stundtals att helt tappa fokus.
Du binder mina bröst, vi enas om en något mildare väg än senast.... men du gör något som gör att du samtidigt kan hålla om min hals. Kombinationen av att ha brösten bundna, repen mot min hals.... det är så hett.
Du tar mig igen och igen, låter mig njuta, hela sängen är sjöblöt. Vi letar handdukar, vilar dricker vatten... pustar, men vi vet båda att vi är inte klara. Jag tar dig I munnen, låter saliven flöda. Leker med ditt ollon, smeker din pung.... Dina händer är återigen överallt.... smeker min klitta...glider bakåt och låter ett finger i tager glida in där bak.... Tittar på mig, säger - säg till om det blir för hårt.... men jag bara njuter. Vill bara ha mer.

Vi lyckas inte somna fast klockan är sen.... Ligger bredvid varandra i någon halvdvala, en hand där en arm där.....
Går upp och hämtar vatten framåt småtimmarna..... När jag kommer tillbaka är du klarvaken, och stenhård.
- Sug mig - lyder uppmaningen, och jag tar dig åter girigt och mycket villigt i munnen.
Låter dig munknulla mig, trycker dig så långt ner det går.
Du sätter dig upp, tar mig hårt bakifrån, men den beröringen är allt jag behöver efter alla timmars stimulans, att känna dig i mig..... Du lägger dig åter på rygg.... Efter att tryckt mitt huvud djupt över ditt stånd kommer du till slut i.min hals, jag njuter. Tar emot varenda droppe....njuter av vartenda stön.

Lägger mig bredvid.... din hand på min.... Vi ligger vakna och nära.... sömnen är inte vår inatt.
Innan vi går upp tar jag dig åter i munnen, dina fingrar pullar mig åter i brygga.

Håret idag.... fullt av diverse vätskor, ingen angenäm doft egentligen. Men minnet av natten gör att jag väntar lite till med att tvätta det.....











Added 2 feb 2023   Stories  

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 34320  Report