Log inRegister
Utpressningslekar

Part 5

“Åh, alltså hon har berättat allt”. Hen ler snett, och upprepar för att betona: “Allt!”

Vännen som kom på oss på krogen hade haft sina aningar ett litet tag, men fick sina misstankar bekräftade den kvällen. Hen hade retats med henne först, och hon hade tydligen svarat genom att berätta om allt från bilderna till buttplugs och att läsa snusk ute bland folk.

“Jaha…” tvekar jag. Allt det rakryggade självförtroende som jag så lätt klädde på mig i det metaforiska sovrummet rinner av mig. Istället är jag stum och ställd. Det här är ett samtal som jag hoppades inte behöva ha.

“Jag har ett förslag. Eller, alltså, jag har en fantasi och om ni vill kanske ni kan hjälpa mig med den?”

Mitt hjärta slår hårdare, jag känner hur mina pupiller vidgas. En fantasi?

“Det är helt okej att säga nej alltså. Känn inga krav över huvud taget eller så. Då låtsas vi bara som om vi aldrig pratat om det här kanske. Eller?”

“Det beror väl lite på vad det är?” säger jag när jag inser att hen vill ha bekräftelse på det hen sagt. “Säg vad det är bara! Jag blir ju nyfiken”.

“Okej, okej!” Hen tar ett djupt andetag, är nog nervösare än vad hen vill ge sken av. “Alltså, jag vill bli cuckad”. Blicken bortvänd, ner mot fikets slitna stengolv.

“Cuckad?” svarar jag förvånat.

“Det är när-” men jag avbryter:

“Jag vet vad cuckad är! Det var bara inte vad jag väntade mig riktigt”. Medan jag smakar på mitt kaffe betraktar jag min vän, vars mest akuta rodnad verkar lägga sig igen. “Antar att du har en partner i åtanke redan då? Är det nån av dem jag träffat?”

“Nä, det tror jag inte…” börjar hen, men ändrar sig: “Eller jo! Alltså, han var på min inflyttningsfest. Fast vi hade inte börjat dejta då”. Hen visar en bild, och jag känner vagt igen honom. Säkert något jag hälsat på men inte pratat med mer än så. Han är ganska söt. Jag får en idé och dryftar den med min vän. Kindernas färg avslöjar att hen gillar tanken innan hen får ur sig orden.

Vi fortsätter att umgås under eftermiddagen; pratar om relationer, kaffe, kassa chefer och livet i stort och smått. När vi skiljs åt lovar jag att prata med henne redan samma kväll och att vi ska höras av snart. Hen är något mindre generad, och jag mer rak i ryggen igen.

*


Idén gör henne helt exalterad, och resterande planering sker via gruppchatt. Vi hittar en dag som passar oss alla, pratar om vad vi vill, inte vill, gränser, osäkerheter, var en kan röra eller inte, safewords och kommer fram till hur det hela ska utspela sig i stora drag. Ansvaret att driva framåt faller på mig, och den nya pojkvännen säger att han vill börja med en mer passiv roll, och att han ser väldigt mycket fram emot det. Det gör vi alla.

När dagen väl kommer är jag nervös, ränner omkring i lägenheten och donar, flyttar på småsaker, torkar av samma hylla i vardagsrummet flera gånger - bara för att ge utlopp åt nerverna. Oroliga tankar försöker fånga min uppmärksamhet, men jag viftar bort dem. Allt kommer gå bra. Om det inte går bra är det också okej. Andas.

Dörrklockan skriker och jag rycks ur en verklighet till en annan. Ögonblicket senare samlar jag mig och släpper in henne. När hon kliver in i hallen ser hon hur lugn ut som helst, men hennes röst avslöjar henne:

“De andra kommer om någon timme eller så, eller hur?” Hon pratar snabbare än vanligt, hänger av sig jackan och erbjuder sig att hjälpa till med något om det behövs. Jag säger till henne att bara ta det lugnt och sätta sig i soffan. Istället går hon in i köket och börjar göra te. Ständigt dessa små olydigheter. Jag överväger att ge henne en omgång smisk, här i köket där hon står, men bestämmer mig för att det kan vänta, ha tålamod.

En stund innan det är dags för de andra två att dyka upp börjar vi förbereda oss. Tillsammans gör vi vårt bästa för att skaka av oss nervositeten, och tar oss an våra respektive roller istället. Allvaret håller bara några sekunder, men luften i rummet blir lättare av fnitter och lekfullt tjafs. Jag vet att hon inte kommer vara uppstudsig eller trotsig när våra vänner väl har kommit, men jag spelar med och hotar med både det ena och det andra om hon inte kan uppföra sig när vi har gäster. Till svar räcker hon ut tungan åt mig.

När det ringer på klockan igen går jag till hallen för att släppa in dem, denna gången med förväntan och spänning. Lämnar dörren på glänt, och medan de går upp genom trappen springer jag tillbaka till vardagsrummet för att låsa fast hennes händer och dra ner ögonbindeln. Hon andas snabbt, upphetsat. Jag nyper hennes ena bröstvårta snabbt, hon flämtar lite förnärmat, jag går igen för att möta de andra.

De kommer precis in genom dörren, till synes nyduschade och lite fumliga. Vi hälsar, tackar för senast (mer formellt än i vanliga fall), de hänger av sig och jag leder dem in till vardagsrummet. Där möts de av henne, naken utöver ögonbindeln och handklovarna bakom ryggen. Hon sitter på knä, bröstet höjs och sänks av hennes andning. Vännen klappar exalterat och snabbt sina händer medan hens pojkvän gör stora ögon. Själv känner jag hur kuken svullnar i byxorna. Nu börjar det roliga på riktigt.

Jag fortsätter att leka värd, erbjuder min vän att sätta sig i soffan. Vi har flyttat undan soffbordet så att inget ska skymma sikten. Hon sitter på en liten kudde med sidan mot, så att åskådaren ska kunna se allt i profil. Jag vänder mig till pojkvännen och förklarar:

“Såhär ligger det till. Hon gör som jag säger. Vad som helst, hur som helst och när som helst. Hon lyder mig, och bara mig”. Jag tar fram min telefon och visar upp bilderna hon skickade till mig den kvällen allting startade. “Gör hon inte som jag säger släpper jag dessa på internet”. Hans ansikte blossar, ögonen flackar mellan skärmen och kvinnan på golvet. Jag sneglar ner mot hans skrev, och visst är han också hård. “Vill du ta på henne?” frågar jag och han stelnar till. Kan inte möta min blick. “Det är okej” försäkrar jag. “Ta på henne. Kläm på hennes bröst”. Min förhoppning är att han ska mjuka upp lite och slappna av. Det får ta den tid det tar, finns ingen anledning att stressa.

Blygt och trevande närmar han sig henne och jag kan inte annat än att känna en ömkande mildhet mot honom. För en timme sen var jag också ett vrak, men jag är i alla fall van vid hennes kropp. Min blick söker vännen i soffan, men hen är helt fokuserad på sin partner. Hen andas hårt, biter sig i läppen, håller ena handen klämd mellan låren och gnider sitt skrev.

“Hon kommer inte heller att göra något som jag inte säger åt henne att göra” fortsätter jag. “Det spelar ingen roll hur mycket du petar henne i ansiktet med kuken, hon kommer inte att suga den förrän jag säger att det är dags”. Hukandes kupar han hennes bröst i sin hand och tittar överraskat och förskräckt upp mot mig. Kanske är det ordvalet, eller tanken om att snart bli avsugen i den här helt befängda situationen som orsakar hans reaktion. Han nickar lätt i förståelse. “Känn på hennes fitta” uppmuntrar jag. “Hon är nog våt. Kom igen, ta för dig”.

“Ja… Ja okej” mumlar han med ett djupt andetag.

Hon har hittills suttit tyst, men stönar lätt när hon släpper in honom mellan sina lår. Munnen lämnar hon lite på glänt, med ett snett leende. Jag tror att han vill fingra henne, låter honom ta sin tid. Snart rycker hon till, flämtar. Han andas tyngre. Gnyenden från soffan. Han tittar upp mot sin partner och jag ser att de fångar varandra i ögonkontakt. Han är mer självsäker efter det, inte lika bortkommen och darrhänt.

Jag sätter mig bakom henne, smeker varsamt hennes bröst. Hon vill börja gunga med, men med ett kort kommando håller jag henne stilla. Hon stönar allt mer, men innan hon får chansen att komma tar han tillbaka sin hand och reser sig igen. Jag tar hans hand, ser honom i ögonen och stoppar det våta fingret i min mun. Han flämtar, men låter mig göra det. Håller min blick, slickar sig om läpparna. Jag suger på hans finger, känner hennes smak på honom och lyssnar till hur hans partner inte kan hålla sig stilla i soffan.

“Ta av dig byxorna” säger jag mjukt. Han gör som jag säger, det ivrigaste han gjort hittills. Han låter dem falla till golvet, fortfarande runt fötterna. Genom kalsongerna ser jag hur hård han här, hur stor han är. Inte enorm, men större än mig. I alla fall längre. Jag sväljer hårt, hjärtat slår snabbare. Egentligen vill jag gnida min egen hårdhet genom byxorna, men använder istället händerna till att smeka sidan av hennes torso, ner mot hennes höfter och upp igen. “Gapa stort” viskar jag till henne, högt nog för att alla i rummet ska höra. “Ut med tungan”.

Han kör ner handen i sina boxers, grabbar tag, lyfter både stake och pung och låter dem vila över kalsongkanten. Den står rakt ut, och jag blir helt hänförd. Mina ögon glittrar säkert. Han lägger den på hennes tunga, för höfterna i små rörelser fram och tillbaka. Jag slänger ett öga mot soffan; hen har handen innanför byxorna nu, kåthet i blicken och nickar långsamt för sig själv. När jag tittar upp mot mannen framför oss ser jag högtidlig och återhållen förväntan. Åh, vad han vill köra kuken i henne. Hon darrar, nästan vibrerar under mina händer. Alla är så jävla spända, så redo, enade i lusta väntar de på mig. Jag känner mig som en barmhärtig gud och svarar deras tysta böner:

“Sug!”

Hon kastar sig genast över kuken, slukar honom entusiastiskt. Han lutar huvudet bakåt och frustar njutningsfullt och jag tror att hans partner edgear sig själv intill bristningsgränsen. Jag tar tag vid hennes hårbotten med båda händerna. Först bara för att hålla tag om henne, men mer och mer tar jag över kontrollen, börjar styra hennes rytm till det att jag egentligen runkar av honom med hennes mun som leksak. Samtidigt försöker jag gnida mitt hårda skrev mot hennes bakbundna händer, ökar takten, trycker henne djupare ner, hela vägen till roten och håller henne där. Han grymtar högt, vacklar lite, tittar ner mot oss och jag ser honom i ögonen.

“Din tur” säger jag till honom och håller hennes huvud stadigt för att markera vad jag menar. Han börjar försiktigt att knulla hennes mun, och ökar snart takten. Han tränger inte lika djupt ner i halsen som jag tvingade henne att ta honom, men hon gör sitt bästa för att fortsätta suga genom allt det vi utsätter henne för. Hon kvider, och jag pussar henne på kinden. Det förvirrar henne nog, det är inte vad hon väntar sig som kuksugarslav. Jag gillar det däremot, det känns gulligt att göra det.

Innan han kommer ber jag honom att hålla upp lite. För en sekund tror han att någon gräns har korsats och en liten panik blixtrar till i hans ögon, men jag försäkrar honom om att allt är lugnt. Istället instruerar jag honom till att hålla kuken stilla i hennes mun. Sedan tar jag långsamt och med en blick som frågar om lov hans kuk i min hand och börjar runka honom i hennes mun.

“Ja… Ja snälla…” får han fram, dovt men tydligt. Detta var en sådan sak han sa “kanske” om i chatten, att han ville testa men inte var säker på. Med hennes omfamnande läppar runt honom är han nog villig till allt, tänker jag och runkar honom så snabbt jag kan utan att slå henne i ansiktet. Hon gnyr lite hon också, och jag vet att hon njuter av situationen. Snart fortsätter han med en röst som håller på att förlora sig i begär: “Vill du också, eh… också suga?”.

Förvånad - men tacksam - över frågan tar jag kuken ur hennes mun och för den villigt till min. Detta har inte kommit upp i förberedelserna, men för min del är det en synnerligen välkommen improvisation. Hon andas, flämtar ljudligt invid mig och från soffan hör jag hur henrejen exploderar av överträffade förväntningar.

Han låter mig behålla kontrollen, och med läpparna och tungan finner jag mig snart tillbaka i mitt välbekanta hantverk. Det är längesedan jag sög av någon senast, men det skämtas ibland om att det är lite som att cykla. Ena handen låter jag varligt massera hans pung. Blundandes njuter jag av honom, hans nedblötta lem, smaken av salt hud och åtrå.

“Var ska jag komma?” frågar han med svajig röst.

Min fria hand tar över kuken när jag tittar upp mot honom och svarar:

“Jag sväljer”.

Han nickar till svar, och jag återgår till ögonblickets passion med ny energi. Jag försöker suga livet självt genom hans kuk. Det är när jag runkar och suger honom samtidigt som han äntligen kommer; jag känner hur hans sperma pulserar genom skaftet och sprutar stötvis ner i min hals, flera gånger och mycket var gång. Jag är för uppslukad av det hela för att bry mig om hur de andra runt omkring reagerar.

Stapplandes mot soffan dunsar han ner bredvid sin partner och säger att orgasmen gjorde honom yr. Hen klänger på honom, pussar och smeker honom hetsigt. Jag är hårdare än någonsin och frågar henne hur armarna känns, om hon vill ha dem framför sig istället, men hon säger att det är okej. Då välter jag henne framåt, så att hon har ansiktet i golvet och rumpan i vädret. Publiken hejar uppskattande på när jag tar tag i hennes kärlekshandtag och lätt glider in i hennes våta, öppna fitta. Aldrig trodde jag att sex inför andra skulle vara något jag tyckte om, men jag är helt tagen av ögonblicket.

Hon stönar högt och ljudligt, jag flåsar och frustar. Snart jag byter grepp och håller tag i handbojornas kedja, rider henne snabbt. Efter bara någon minut närmar jag mig:

“Åh, jag- jag kommer! Jag kommer!” grymtar jag fram, åskådarna hurrar och jag tömmer all min tjocka, varma sats inuti henne. Knappt hinner jag vakna till liv igen innan en ny fråga ställs:

“Får jag också?” Han är hård igen. Så snart? Imponerande.

“Ja, självklart” svarar jag andfått. “Toppenglidmedel” skämtar jag vidare, och hon skrattar från golvet.

Henrejen trär på sin pojkvän en kondom innan jag byter plats med honom. Han sätter sig först bakom henne, lutar sig fram, lägger händerna på hennes rumpa och lapar sedan i sig min sperma ur hennes fitta. Vi andra tre drar unisont efter andan, i förundran över hur oväntat hett det är. Sedan rätar han på sig, vänder sig mot mig.

“Vill du be henne att rida mig, är du snäll?”

“Du hörde honom” säger jag först, och sedan till vännen: “Så artig han är”.

“Alltså, jag vet!” svarar hen stolt och glatt.

Jag lägger mitt huvud mot hens axel, och vi lutar oss bekvämt mot varandra, ser på medan någon med händerna bakbundna och ögonbindel ska guidas rätt till att gränsla en annan. Det är klumpigt och lite komiskt, kul på ett lättsamt sätt. Om vi skrattar så är det inte för att håna, utan för att de är gulliga. Till sist kommer hon till rätta, omfamnar hans kön med sitt eget och börjar gunga sina höfter. Utan fria armar verkar det ovant och inte helt smidigt, men det går. De båda ger ljud av välbehag ifrån sig och snart ökar farten något. Från första parkett iakttar vi dem, som en privat show bara för oss. Det känns fint.

“Har du kommit än?” frågar jag.

“Jag kom när du kom” svarar hen milt. “Du var kanske för upptagen för att märka det”.

“Jo, det var jag nog” skrattar jag med.

Som frammanat av vårt samtal hör jag hur hennes flämtande jämmer skiftar ton, ett tecken på att det snart kommer gå för henne. Hennes svettiga kropp kämpar, tigger om att äntligen få nå klimax. Hon biter ihop, verkligt motiverad, fokuserad på målet och nyttjar all sin uthållighet. Så stelnar hon först till, sen skälver, rycker och faller nästan av honom då hon inte har händer att stödja sig med. Med en lång, gäll suck ramar hon sin orgasm innan hon till slut pustar ut. Just som hon är klar grymtar mannen under henne till, och av allt att döma kommer han också - som om hennes fittas kramper var den detaljen som behövdes för att klämma den sista musten ur honom.

Vi reser oss båda ur soffan; jag för att ta av bojorna, hen för att kyssa sin pojkvän där han ligger på golvet. Hon mjukar upp sina leder, tar av sig ögonbindeln och glider sedan ner på golvet.

“Det var kul” säger hon genom utmattningen. “Säkert bra träning också”.

Vi skrattar, kramar och vill alla mest bara vara nära varandra, intima på ett icke-sexuellt sätt. Jag reser mig ur högen av människor, kuddar och filtar på golvet för att göra te till oss. Från vardagsrummet hör jag deras lena, kärleksfulla röster. Nu känns allt som det mest självklara i världen, inte som något att vara nervös inför. Utanför köksfönstret börjar dagen runda av, men här inne i min lägenhet har någonting nytt bara börjat.

Added 3 feb 2023   Stories   #BDSM #Man as top #Woman as bottom #Dominant #Submissive #Spankings #Role play #Man as bottom #Woman as top #Service #brat #Other gender #Lending #Cuckold/Cuckquean #Body suits

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 34321  Report