Log inRegister
Mitt äventyr i Köpenhamn

Part 4: Epilogen - en lycklig kvinna

Jag la mitt huvud på Ramon’s bröst, såg upp på honom och viskade ett ”tack” till honom. Han bara log mot mig och smekte mig på huvudet. Jag vände på huvudet så jag såg hans kladdig kuk som låg upp mot hans mage. Jag beundrade den... men också undrade jag hur jag hade lyckats att ha honom i mig – både i fittan, men också i baken!! Den var trots allt väldigt grov!

Jag kunde inte låta bli att inte röra vid den. Mina fingrar rörde vid hans kladdiga ollon och han ryckte till. Jag såg för en kort stund upp på honom, men han låg bara där och blundade. Jag slöt mina fingrar runt den, kände hur grov den verkligen var! Vet inte vad det var som gjorde det, kanske värmen från min hand, men plötsligt kände jag hur den började växa i handen. Jag smekte den sakta... längs hela skaftet, innan jag sakta började att runka honom!

Det tog inte lång stund innan den reste sig... den styvnade ganska fort och Ramon stönade till! Märkte att Carter reste på sig och såg över min axel vad vi höll på med. Då flög fan i mig! Jag satte mig på knä mellan dem och greppade även Carter’s kuk med den andra handen. Nu satt jag där och en kuk i varje hand!!

Sakta började jag runka dem båda två!! Jag såg att de tittade på varandra, men sedan såg de på mig. Jag njöt av att göra detta... jag skulle tillfredsställa dem båda två, som tack för vad de hade gjort med mig! Jag böjde mig fram och tog Carter’s kuk i munnen samtidigt som jag fortsatte att runka Ramon!

Jag växelvis sög och runkade dem båda två! Jag ville verkligen att de skulle komma, men denna gång ville jag att de skulle göra det i munnen på mig!!

Jag lyfte upp huvudet från den kuk jag då sög och sa åt dem att jag ville ha deras sperma, jag ville att de skulle komma i munnen på mig! Ramon tog tag om mitt huvud och började att jucka mot mig och han höll så hårt om mitt huvud att jag hade svårt att runka Carter samtidigt! Men så pressade han ned mig över hans kuk och fyllde hela min mun, min svalg med sin härliga sperma. Jag svalde så gott jag kunde, men när jag lyfte på huvudet efter han släppt taget om det så droppade det sperma ur min mun, ned på min haka och mina bröst.

Jag tog handen och torkade av mig samtidigt som jag snabbt slickade i mig det innan jag sänkte min mun över Carter’s kuk! Jag kunde höra hur Ramon manade på mig att suga Carter och ta det i munnen och hans ord eggade mig. Carter’s kuk var så stor... jag hade ingen möjlighet att ta hela i munnen, men jag ömsom sög och slickade på den. Jag var dock på min vakt att han inte sprutade när jag inte hade den i munnen, så när han började röra på sig och grymta lite så slöt jag mina läppar på nytt runt den och var beredd på hans sats.

....och så han kom! Herregud, jag svalde och svalde men det tog ju aldrig slut!!! Jag var helt enkelt tvungen att lyfta på huvudet och då kom hans sista sprut rakt i ansiktet på mig. Jag kände, medan jag svalde det sista som jag hade i munnen, hur det började rinna på kinden. Jag hade även fått sperma i håret. Men om jag brydde mig om det? Nej! Jag skulle med glädje kunnat tillfredsställt flera med min mun, åtminstone var det som jag kände då. Kanske hade det varit ett försök att ta igen allt jag gått miste om under mitt äktenskap?

Jag la mig på nytt mellan dem och med smaken av sperma somnade jag efter en kort stund.

När jag så vaknade var de båda borta, lite besviken var jag över detta då jag hade kanske velat bli ”tagen” en gång till av dem innan jag åkte hem senare på dagen. Men där låg jag i sängen och tänkte tillbaka på allt... och hur lycklig – och tillfredsställd – jag var över detta!

Kan väl nämna att tågresan hem var lite känslig, då jag av förklarliga skäl hade ont i baken! Men det var det absolut värt.
Det var nog inte sista gången jag anlitade denna eskortfirma!

Added 5 feb 2023   Stories   #Woman #Sex #Travels #Practice #Stockings/underwear

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 34338  Report