Log inRegister
Vad hände i Axbyhamn
Vad hände i Axbyhamn av Erik Wikström är en fängslande och djupt berörande dokumentärroman som tar läsaren på en resa till de mörka hörnen av den mänskliga psyken och samhället. Boken är inte bara en skildring av brott och passion, utan även en inblick i de komplexa och ofta missförstådda världarna av BDSM, jämförbar med klassiska och moderna verk som kretsar kring temat BDSM.

Genom att väva samman dagboksanteckningar, texter och fotografier funna i ett antikvariat i Göteborg, skapar Wikström en fascinerande och skrämmande berättelse om en liten gård i södra Norrland under slutet av 1990-talet. Här utspelar sig en berättelse om makt, kontroll och mänskligt förfall, där två personer skapar en fristad för själar i nöd - en oas som snabbt förvandlas till en plats för sadomasochistiska lekar, mord och moraliskt förfall.

I centrum står en dominerande kvinna och hennes undergivne slav, C, som tillsammans med ett ungt och oskuldsfullt par, blir delaktiga i de grova brott som skakar om grunden för deras existens. Vad hände i Axbyhamn är en storslagen berättelse som inte bara avslöjar de mörkaste aspekterna av BDSM-livet, utan också ger en inblick i ett samhälle i förfall och de mänskliga själarnas eviga sökande.

Romanen är en oumbärlig läsning för alla som intresserar sig för psykologiska thrillers, samhällskritik och BDSM-litteraturens komplexa värld. Wikströms bok konstrateras med verk av de Sade och Sacher-Masoch, där utstuderad sadism sammankopplas med vackra miljöbeskrivningar och inslag om avkoppling och rekreationsmetoder, samtidigt som författaren erbjuder en ny och unik inblick i det mörka och fascinerande ämnet BDSM. Vad hände i Axbyhamn är en bok som utmanar, provocerar och stannar kvar i läsarens medvetande långt efter att sista sidan har vänts, en värld full av bondage, ABDL, cuckolding, chastity, rape play, förnedring, femdom och allt däremellan.

Added 5 feb 11:54   Movie/book reviews   #Dominant #Submissive #Sadist #Masochist

You cannot see or post comments since you are not logged in.